Marka Araç Içi Dışı Geçmeli Koruyucu U Tipi Nikelaj Çıta -kapı Koruyucu

64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Marka Araç Içi Dışı Geçmeli Koruyucu U Tipi Nikelaj Çıta -kapı Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAHLAN OTO NKT GROUP Satıcı Ünvanı: YASİN YETİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1229853057200015 Vergi Kimlik Numarası: 9520580849
    Bu ürün ŞAHLAN OTO NKT GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 METRE . Geçmeli tip, içerisinde kendinden yapışkanlıdır. - Yan tavan olukları, çamurluk, panjur,kalorifer peteklerine, kapı ve bagaj kenarlarına vb yerlere uygulanabilir - Geçmeli özeliktedir ve çok kolay uygulanabilir - Kesilebilir özeliktedir - Araçkapılarında, tavan yan oluklarında ve geçebilir özelikteki tüm alanlardakullanılır. - Montaj yapılacak yerin, kuru, yağsız, tozsuz ve cilasız olmasına dikkat edilmelidir. Mutlaka yapıştırılacak yerin temiz olması gerekmektedir. - Rutubetli ve yağışlı dış ortamlarda yapıştırma ya da montaj işlemi yapılmamalıdır. - Yapıştırma işlemi başlamadan önce, yapıştırma yapılacak zemin mutlaka temiz bez ile silinmelidir. - Mümkün olduğu kadar sıcak ortamlarda yapıştırma işlemi yapılmalıdır. Belli bir sıcaklık değerinin altında uygulama yapılacaksa yapıştırılacak zemin ve ürün sıcak hava ile ısıtılmalıdır. - Yapışkanın daha iyi tutması için uzun süreli olarak ürünün üzerine bez ya da yumuşak malzeme ile baskı yapılmalıdır. - Satın aldığınız ürünü, yapıştıracağınız yere monte etmeden önce ölçerek kesiniz. Yapıştırma sırasında ya da yapıştırma sonrası kesme işlemi yapılmalıdır. - Yapıştırma yapılan ürünü en az 24 saat su ile temas ettirmeyiniz.
Geri Bildirim Ver