Marjin Kadın Beyaz Rugan Pezle Düz Bot

98,99 TL
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marjin Kadın Beyaz Rugan Pezle Düz Bot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marjin Satıcı Ünvanı: MARJİN DERİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771016378800019 Vergi Kimlik Numarası: 7710163788
    Bu ürün Marjin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Topuk Tipi ORTA TOPUK Topuk Yükseklik 4cm Materyal P U Yükseklik Boy 14cm Marka MARJİN Marjin Pezle Kadın Düz Bot siyah, beyaz ve kırmızı rugan renk seçeneği ile bu sezonda da tarzınızdan söz ettireceksiniz. Duruşuna, görünüşüne önem veren bayanların tercih edeceği bu ürün rahatlığı da, sıcaklığı da bir arada sunuyor. 4 cm orta topuk boyu konforlu adım attırırken özel taban yapısıyla da sert nemli yüzeylerde güvenle yürüyeceksiniz. Yanlarının esnek kumaştan olması rahatlık sunarken gözenekli yapısı da ayaklarınıza nefes aldıracak. 14 cm bilek üstü boyu kolay kullanım sağlayacak, bağcıklı yapısıyla da ayaklarınız modern bir görünüme kavuşacak. Elastik banların üzerinde bulunan yazılı baskılar adımlarınıza marjinal bir hava katacak. Üstelik online alışverişlerinize özel % 20 indirimin yanında kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit, kapıda nakit ve kredi kartı ödeme imkanı ile sahip olmak çok kolay.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver