Maries Yağlı Boya 50 ml E1384-no:106 Zinc Titanium White (1 ADET)

24,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Maries Yağlı Boya 50 ml E1384-no:106 Zinc Titanium White (1 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNAY KİTAP Satıcı Ünvanı: YENİCE GİRİŞİM KIRTASİYE TEL.NAK.GIDA BASIM YAYIN TEM.ÖZEL EĞT.İNŞ.TAAH.TUR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0948038612700019 Vergi Kimlik Numarası: 9480386127
    Bu ürün GÜNAY KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Üstün kaliteli yağ rengi, zengin, parlak ve kalıcı sonuçlar elde etmek için sadece yüksek konsantrasyondaki en iyi pigmentlerden üretilir. *Tüm renkler ışığa dayanıklıdır, solma yapmaz. *Kuruma yaparken kabuk katmanı oluşturmaz. *Kremsi bir kıvamdadır, oldukça kapatıcıdır. *Yenden uygulama yapılması gerektiğinde terebentin ile inceltme yapılarak değişiklik yapılabilir. *Marie’s çevre dostu ürünlere sahiptir. *Zengin renk karisim özelligi sayesinde kolayca yeni renkler olusturabilirsiniz. *Maries Boyalar kurşunsuz, toksik olmayan alüminyum tüplerde paketlenmiştir. *Tüm ürünler uluslararası güvenlik standartları olan ASTM D-4236 ve EN71-3’e uygunluk göstermektedir. *Marie’s ürünleri “CE” standartlarına göre üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Maries KBRAF-0000.00054 106 Zinc Titanium White 50 ml Orta Boy 1 Adet Yağlı Boya

Maries, amatör ve profesyonel ressamlar için kusursuz formüle sahip yağlı boyalar üretir. Dünyaca ünlü marka, beyaz renkli yağlı boyasıyla resimle yakından uzaktan ilgilenen herkesin beğenisini kazanır. Bu kaliteli ürün, uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Maries 106 zinc titanium white 50 ml yağlı boya, açık rengine rağmen tek fırça darbesinde kusursuz kapatıcılık sunar. Bu ürün, hafif yoğun kıvamıyla seyreltilerek veya doğrudan uygulanabilir. Maries yağlı boyayı inceltmek için badem, keten, haşhaş veya resim yağı kullanılabilir. Seyreltici yağlar ve uygulama yöntemleri, ürünün renk tonunda ve parlaklığında herhangi bir değişikliğe yol açmaz. Maries 50 ml beyaz yağlı boya, tamamen kuruduktan sonra formunu uzun yıllar boyunca korur.

  • 50 ml alüminyum tüpte satışa sunulur.
  • En 71 standartlarına uygundur.
  • Fırça, sünger ve spatula uygulanabilir.

Maries 106 Zinc Titanium White Yağlı Boya Özellikleri Neler?

Maries 106 Zinc Titanium White Yağlı Boya Özellikleri Neler?

Maries 106 zinc titanium white 50 ml yağlı boya, resimle ilgilenenlerin ilk tercihlerinin arasında yer alır. Sanatsal boyalar konusunda öne çıkan Maries, yoğun pigmentli ve pürüzsüz kıvama sahip olan beyaz renkli ürünleri ile adından sıkça söz ettirir. Sadece küçük bir miktar titanyum beyazı bile tüm renkleri kolayca açar. Yüksek miktarda pigment içeren boya hem kalıcıdır hem de örtücüdür. Bu ürün, parlak yapısıyla diğer renklerin arasında ön plana çıkar. İdeal akışkanlığa sahip olan boya, birçok farklı teknik kullanılarak uygulanabilir. Tüp ambalajı ile konforlu kullanım imkânı tanır. Vidalı kapak, boyayı hava almadan uzun süre boyunca muhafaza etme imkânı verir. Maries 106 zinc titanium white yağlı boya, uygulama sırasında topaklanma ve tüylenme gibi istenmeyen durumlara neden olmaz. Pek çok farklı yüzeye uygulanabilir.

Maries 106 Zinc Titanium White 50 ml Yağlı Boya Kaliteli mi?

Maries 106 zinc titanium white 50 ml yağlı boya, oldukça kalitelidir ve uzun ömürlüdür. Bu ürün hem kusursuz formülü hem de vidalı ambalajıyla kurumadan uzun süre boyunca saklanabilir. Pürüzsüz kıvama sahip olan boya, tüm yüzeylerde memnun edici sonuçlar verir. Maries boya, kalın bir tabaka hâlinde uygulansa bile kabarma ya da kabuklanma yapmaz. Bu ürün, yüzeye sıkıca tutunarak parlak ve seçkin dokusunu korur. Seyreltici madde ya da hava ile karışan boyanın yapısında ve renginde bozulma olmaz. İdeal yapışkanlık oranına sahip olan boya, yağlı formülüyle zahmetsizce uygulanır. Maries 106 zinc titanium white 50 ml orta boy yağlı boya, hata kaldırabilir yapısı ile öne çıkar. Bu ürün, su bazlı boyalara nazaran daha uzun sürede kurur. Boyanın ideal kuruma süresi, 2-7 gün olarak belirlenmiştir.

Maries Titanium White 50 ml Yağlı Boya Uzun Ömürlü mü?

Maries 106 zinc titanium white 50 ml yağlı boya, uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Bu ürün, kurumaya dayanıklı özel içeriğiyle uzun süre boyunca ambalajında saklanabilir. 50 mililitrelik tüp, sanatsal çalışmalara aylarca eşlik edebilir. Yağ ve pigment karışımından oluşan ürün, pürüzsüzlüğünü her zaman için korur. Maries, yağlı boyaları için 100 yıl boyunca ışığa dayanıklılık konusunda garanti verir. Bu ürün kullanılarak yapılan tabloların rengi ve dokusu, ortamdaki ışık seviyesinin değişiminden etkilenmez. Maries boya, solma ve renk değişimi gibi istenmeyen durumlara karşı oldukça dirençlidir. Bu ürün, tamamen kuruduktan sonra formunu yıllarca korur. Dilerseniz siz de Maries 106 zinc titanium white 50 ml yağlı boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.