Maretti Bruschette Chips Pizza Kızarmış Ekmek 70 Gr.

54,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Maretti Bruschette Chips Pizza Kızarmış Ekmek 70 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamgam Techno Satıcı Ünvanı: ADEM KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4962780093800001 Vergi Kimlik Numarası: 4930317100
    Bu ürün Gamgam Techno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maretti Bruschette Chips Pizza Kızarmış Ekmek 70 Gr

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Bisküvi - Diyet
Geri Bildirim Ver

Maretti Bruschette Chips Pizza Kızarmış Ekmek ile Pratik Lezzet

Ara öğünlerde ve günün her saatinde tercih edilen atıştırmalık çeşitlerinin başında kraker ve cipsler geliyor. Farklı aromalar ile lezzetlendirilen Maretti bruschette chips tuzlu atıştırmalık sevenler için ideal ürünlerdir. Kızarmış ekmek şeklinde ve pizza aromasındaki çıtır atıştırmalık her yaştan tüketim için uygundur. Dilimlenmiş baget ekmeği görüntüsü ile göze hitap eder. Doğal içeriği ile sağlığa zararlı bileşenler içermeden üretilmiştir. Renkli ambalajı dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Domates, peynir, kekik ve soğan aromaları ile ekmeğin kıtırlığı oldukça uygun bir şekilde birleşerek cips tadında bir atıştırmalık haline gelmiştir. Baharatlı lezzetleri sevenlerin sıklıkla tercih ettiği bir atıştırmalık alternatifidir. Boyutu ve kolay tüketilebilir olması ile her alanda rahatlıkla tüketilebilir. İtalyan usulü bruschette cips pizza ve baharat aromaları ile tuzlu atıştırmalık sevenlerin beğenisini toplamıştır.

  • Kızarmış Ekmek
  • Pizza Aromalı
  • Anında Kullanıma Hazır

Maretti Bruschette Chips Pizza Kızarmış Ekmek 70 gr İçeriği

Yemeklerin yanında tüketilebilen alternatif atıştırmalıklar arasında yer alan Maretti bruschette chips pizza kızarmış ekmek 70 gr içeriği oldukça zengindir. İtalyan usulü pizza cips alışılmış atıştırmalıklardan farklı yapıda ve aromadadır. İçerisinde; buğday unu, bitkisel yağ, mısır unu ekstrüdatı, aroma verici pizza aroması, peynir altı suyu tozu, tuz, aroma artırıcı monosodyum glumat, disodyum guanilat, disodyum inosinat, şeker, domates tozu, peynir tozu, soğan tozu, kuru kekik, glikoz, maltodekstrin, topaklanma önleyici silikon dioksit, sodyum fosfatlar, asidik düzenleyici sitrik asit, emüglatör potasyum fosfatlar, aroma verici tuz, yağsız süt tozu, şeker, kurutulmuş glüten buğday, maya, stabilizör guar gam, dekstroz, emülgatör yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri. Zengin içeriği ve kaliteli malzemeleri ile oldukça yoğun ve lezzetli bir içeriğe sahiptir. Doğal içeriği ve yoğun aromaları ile beğenilen bir atıştırmalık seçeneğidir.

Maretti Bruschette Chips Pizza Kızarmış Ekmek 70 gr Kullanımı

Maretti bruschette chips pizza kızarmış ekmek 70 gr kullanımı oldukça pratik bir yiyecektir. Korumalı ambalajını açmanız kullanım için yeterlidir. Anında tüketime hazır pizza aromalı kızarmış ekmekler paketlenmiştir. Aynı zamanda Maretti bruschette chips pizza kızarmış ekmek 70 gr çorbaların ve salataların içinde kullanıma uygundur. Ara öğün olarak, atıştırmalık olarak ve yemekler ile birlikte tüketime hazır halde satışa sunulmuştur. İsteğe bağlı olarak çay ve kahve yanında da sıklıkla tüketilir. 70 gr ağırlığındaki ambalajı ve paketi ile yer kaplamaz ve çanta içinde taşınarak her an tüketilebilir. Üzerine peynir, kaşar peyniri ve soslar sürülerek lezzetini artırabilirsiniz. Farklı tariflerde kullanıma uygundur. Özel günlerde çeşitli tarifler ile lezzetli alternatifler yapmak için idealdir. Sert ve kıtır bir yapıya sahiptir. Küçük çocukların boğazına takılmaması için gözetim altında tüketilmesi önerilir.

Maretti Bruschette Chips Pizza Kızarmış Ekmek 70 gr Fiyatı

Maretti bruschette chips pizza kızarmış ekmek 70 gr fiyatı ürünün satıcısına göre değişiklik gösterebilir. Lezzeti ve doyurucu içeriği ile tercih sebebi olan kıtır ekmek oldukça sağlıklıdır. İçeriğinde sağlığa zararlı bileşenler bulunmaz. Domates, peynir gibi besleyici ürünleri içerir. 467 kaloridir. Diyet yemeklerinde alternatif atıştırmalık olarak değerlendirilebilir. Pratikliği ve paketlemesi ile oldukça ilgi çekmiştir. Boyutu çantada taşımaya uygundur. Çay ile sıklıkla tercih edilir. Ürünün görüntüsü kesilmiş baget ekmek şeklindedir. Kızarmış ekmek ve içindeki zengin aromalar ağızda lezzetli ve baharatlı bir tat bırakır. Maretti bruschette chips pizza kızarmış ekmek 70 gr yorumları kızarmış ekmeği satın alıp tüketenler tarafından yapılan değerlendirmeleri içerir. Paketleme, lezzet ve ürün hakkında kullanıcı görüşlerini yorumları inceleyerek görebilirsiniz. İndirim ve kampanyalardan yararlanarak Trendyol üzerinden avantajlı fiyatları ile kst346346345 kodlu pizza kızarmış ekmek atıştırmalığı satın alabilirsiniz.