Marc Jacobs Marc Jacops Daisy Edt 100 ml Kadın Parfüm

2.899,50 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
2.899,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.309,60 TL

Ürün Bilgileri

Marc Jacobs Marc Jacops Daisy Edt 100 ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ü ÜRÜN AÇIKLAMASI
  • Işıldayan çiçeksi bir buket rahatlık ve sıcaklık ile bütünleşmiş bir eğlence ve tazelik. Daisy’nin kalbinde vintage dokunuşlara sahip çiçeksi bir öz gizli menekşe muzip ama aynı zamanda sofistike. ü ÜRÜN BARKODU
  • 031655513034 ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır. ü GÖNDERİM
  • Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir. ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ
  • Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz. ü HAKKIMIZDA
  • Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Marc Jacobs 031655513034 Daisy Edt 100 ml Kadın Parfüm

Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml kadın parfümü, çiçeksi kokusuyla kullanıcıyı mutlulukla sarar. Yoğun içeriğiyle özgür ve büyüleyici kadınların sıkça tercih ettiği parfümler arasında önemli yere sahiptir. Doğanın etkileyici kokularından hazırlanan yumuşak ve narin üst notalara sahip ürünle masalın içerisinde gibi hissedebilirsiniz. Çeşitli bitki özlerinin karışımıyla günlük kullanıma uygun parfümü, kalıcılığı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Masumiyeti çağrıştıran bu kokuyla keyifli ve enerjik bir yaşam geçirmeniz de mümkün kılınır. Ferah kokusuyla rahat hissettiren ürünü, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • EDT türündedir.
  • 100 ml şişede bulunur.
  • Çiçeksi kokuya sahiptir.

Marc Jacobs Daisy Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Marc Jacobs Daisy Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml kadın parfümü, görünümüyle etkileyen ve kokusuyla baştan çıkaran bir üründür. Şişenin yuvarlak kapağında bulunan çiçek detayı, içeriğiyle ilgili mesaj verir. 100 ml içeriğiyle uzun süreli kullanıma uygun olan ürün, kalıcılığıyla da beğeni kazanır. Hareketli günlerin vazgeçilmezi olan Marc Jacobs kadın parfüm, gün boyu teninizde hoş bir koku bırakır. Hafif notalarıyla ferahlatan parfümün içeriğinde yoğun olarak menekşe yaprağı bulunur. Pembe greyfurtla zenginleştirilen tepe notası, beyni uyararak sizi son derece özel hissettirir. Eşsiz karışımıyla kişiliğinizi ortaya koyabilir, bulunduğunuz ortamda kendinizden bir iz bırakabilirsiniz. Gardenya ve yaseminin kalp notaları olduğu Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml kadın parfümü, her yaştan kullanıcıya hitap eder. Vanilya ve misk özleriyle tamamlanan ürünü tercih edebilir, doğanın ihtişamını üzerinizde taşıyabilirsiniz.

Marc Jacobs Daisy Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Marc Jacobs Daisy Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Marc Jacobs Daisy EDT parfüme, çiçek kokuları ve turunçgil özleri hâkimdir. Ürüne yaklaştığınızda dâhil taze koparılan bir çiçeği koklandığınızdaki hissiyatı yaşayabilirsiniz. Pudramsı özelliğiyle iç ferahlatan özelliğe sahip parfüm, bünyesinde hafif notalar barındırır. Ürün, ilk sıkıldığı saatler etrafa yoğun bir şekilde menekşe kokusu yayar. Kalıcılığıyla beğeni kazanan parfüm, günün sonlarına doğru dip notaları olan vanilya içeriğiyle farklı diyarlara götürür. Farklı koku ailelerinin birleşimiyle meydana gelen bu ürünü özellikle ilkbahar ve yaz aylarında tercih edebilirsiniz. Kendini çiçek bahçesinde hissetmek isteyen kullanıcılar için üretilen kokunun temiz tene sıkılması önerilir. Etrafta büyüleyici bir etki yaratmak için son derece uygun bir tercih olan Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml kadın parfümüyle zarafetinizi vurgulayabilirsiniz.

Marc Jacobs Daisy Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Marc Jacobs Daisy Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml kadın parfümü yorumları incelendiğinde, farklı yaşlardan kullanıcıların tercih ettiği görülür. En çok hissedilen aromalardan olan çiçeksi esans, doğal yaşamı çağrıştırır. Hafif ve ferahlatan bir koku arayan herkes için uygun olan parfüm, çantada kolayca taşınabilir yapıya sahiptir. Pratik uygulamaya uygun özel sprey başlığı sayesinde her anında yanında parfüm bulundurmak isteyen kişiler için kurtarıcıdır. Koku, dip notalarda bulunan misk özüyle afrodizyak etki yaratır. Söz konusu özellik sayesinde sıcak bir hisse ulaşabilirsiniz. Seçkin notalarıyla dikkat çekici olan bu koku, çiçeklerin hassas ve kırılgan doğasını yansıtır. Ürün, feminen hislere hitap eden özelliğiyle romantik kadınları kendine çeker. Hafif kokusunun yarattığı pozitif, sakin ve rahat bir gün geçirmek isteyen kullanıcıların da sıkça tercih ettiği ürünlerdendir. Kalıcılığıyla sizi sarmalayan parfüm ile masum ve zarif bir deneyim kazanabilirsiniz. Çiçeklerin kalpleri okşayan dokunuşunu derinlemesine hissedebilir, çekici duruşunuzu tamamlayabilirsiniz. Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml kadın parfümüne Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ve yalnızca birkaç tıklamayla ulaşabilirsiniz.