Marc Anthony Strictly Curls Bukle Belirginleştirici Saç Kremi 177 ml

444,77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
673,38 TL

Ürün Bilgileri

Marc Anthony Strictly Curls Bukle Belirginleştirici Saç Kremi 177 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marc Anthony Strictly Curls Bukle Belirginleştirici Saç Kremi 177 ml Ürün Açıklaması: Bukle belirginleştirmeye yardımcı durulanmayan saç kremi Kullanım Şekli: Nemli saçlarınıza dipten uca uygulayınız. Durulama gerektirmez. Ürün Faydaları: Avokado Yağı, Soya Fasulyesi, Shea Butter ve E Vitamini ile zenginleştirilmiş özel formülü saçta elektriklenmeye sebep olan nemliliği bloke ederek
  • kabaran ve elektriklenen saç tellerini kontrol altına almaya ve mükemmel bukleler elde edilmesine yardımcı olur. İçeriğinde yer alan İpek Proteinleri sayesinde saçların ipeksi ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ürün İçeriği: WATER (AQUA/EAU), CETYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, DIMETHICONE, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, PANTHENOL (VITAMIN - B5), TOCOPHERYL ACETATE (VITAMINE), CITRIC ACID, CELLULOSE, HYDROXYETHYLCELLULOSE , CETRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM ACETATE , TETRASODIUM EDTA, ISOPROPYL ALCOHOL, DMDM HYDANTOIN, FRAGRANCE (PARFUM), YELLOW 5 (CI 19140), LINALOOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Parlaklık Verici
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Marc Anthony 621732003260 177 ml Strictly Curls Cream

Kıvırcık ve dalgalı saçlı kişiler için doğru bakım ürününü bulmak zor olabilir. Marc Anthony 177 ml strictly curls cream, kolay şekle girmeyen ve elektriklenmeye yatkın saçlar için tasarlanmış bir üründür. Göz alıcı bukleler oluşturmanızı yardımcı olan bu saç kremi, aynı zamanda kullanım kolaylığı sunar. Söz konusu ürün, hem ince hem de kalın saçlar için uygundur. Bu kaliteli saç kremini ister kendi kullanımınız için ister sevdiğiniz bir yakınınıza hediye olarak alabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran bu ürünün öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Hacim: 177 ml
  • Pratik Uygulama
  • Tür: Şekillendirici Krem

Marc Anthony 177 ml Strictly Curls Creamin Özellikleri Nelerdir?

Marc Anthony 177 ml Strictly Curls Creamin Özellikleri Nelerdir?

Marc Anthony 177 ml strictly curls cream, dalgalı saçlara özel olarak üretilmiş bir kremdir. Ürünün içerisinde 177 ml krem mevcuttur. Söz konusu ürün, saçtaki buklelerin daha belirgin bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Uygulama sonrası durulama gerektirmeyen krem, özel bir formüle sahiptir. Nemi bloke ederek kıvırcık saçlarda meydana gelen elektriklenmenin önüne geçer. Marc Anthony 177 ml strictly curls cream’in içerisinde besleyici özelliği olan E vitamini, avokado yağı, soya fasulyesi ve shea butter mevcuttur. Bu maddelerin hepsi saç üzerinde canlandırıcı ve güçlendirici etkilere sahiptir. Marc Anthony 177 ml strictly curls cream, aynı zamanda ipek proteinleri içerir. Bu sayede saçlara ipeksi ve parlak bir görünüm kazandırır. Kremin içerisinde bulunan diğer maddeleri öğrenmek için ürünün ambalajını inceleyebilirsiniz.

Marc Anthony 177 ml Strictly Curls Creami Kimler Kullanabilir?

Marc Anthony 177 ml Strictly Curls Creami Kimler Kullanabilir?

Marc Anthony 177 ml strictly curls cream, dalgalı ve kıvırcık saçlı kişiler tarafından kullanılabilir. Bu tür saçlara şekil vermek genellikle kolay değildi. Özellikle kıvırcık saçlı kişiler saçlarını kontrol altına almakta zorlanırlar. Söz konusu ürün, saçlarınıza istediğiniz şekli rahatlıkla vermenizi sağlar. Özel formülüyle saçları beslerken aynı zaman elektriklenmesini önleyen Marc Anthony 177 ml strictly curls cream, dikkatleri üzerinize çekmenize olanak tanır. Söz konusu ürün sayesinde muhteşem buklelere sahip olabilirsiniz. Etkisini uzun müddet devam ettiren bu kremle arzu ettiğiniz saçlara kolay ve zahmetsiz bir şekilde kavuşabilirsiniz. Ürünün 12 yaş üzerindeki herkes tarafından kullanılması mümkündür. Kabaran ve elektriklenen saçlardan şikâyet eden kişiler, Marc Anthony 177 ml strictly curls cream’i temin edebilir ve arzu ettiği bakımlı saçlara kavuşabilir.

Marc Anthony 177 ml Strictly Curls Cream Nasıl Kullanılır?

Marc Anthony 177 ml Strictly Curls Cream Nasıl Kullanılır?

Marc Anthony strictly curls cream, son derece kolay bir uygulamaya sahiptir. Öncelikle ürünü kullanmadan önce saçların nemlendirilmesi gerekir. Söz konusu krem kuru saç üzerinde beklenen etkiyi göstermeyeceği için bu hususa dikkat etmek önem arz eder. Ürün, özellikle duştan çıktığınızda kullanıma uygundur. Bununla beraber saçlarınız temizken bir miktar nemlendirme yaptıktan sonra da ürünü kullanabilirsiniz. Marc Anthony 177 ml strictly curls curl cream, parmak veya avuç yardımıyla dipten uca doğru uygulanır. Söz konusu krem, tüm saça sürülebilir. Ürün saçlara yeterli miktarda uygulandıktan sonra durulama yapılmasına gerek yoktur. Bu sayede kremi kullanırken zamandan büyük oranda tasarruf edebilirsiniz. Bu ürünü sürdükten sonra hiç beklemeden dışarı çıkabilirsiniz. Dilerseniz Marc Anthony 177 ml strictly curls cream yorumlarını okuyabilir, gerçek kullanıcıların bu ürün hakkındaki görüşlerini inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünün tüm avantajlarından yararlanmak isterseniz, güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol aracılığıyla satın alma işlemini uygun fiyatlarla gerçekleştirebilir, muhteşem buklelere sahip olmanın tadını çıkarabilirsiniz.