Marc Anthony Kuru Saçlar Için Ekstra Nemlendirici

414 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
467 TL415 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
554,87 TL

Ürün Bilgileri

Marc Anthony Kuru Saçlar Için Ekstra Nemlendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
  • Hacim 0-199 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Marc Anthony Argan Şampuan 250 ml

Sağlıklı, parlak bakımlı saçlar insanların önem verdiği konulardan biridir. Saçlarınıza iyi bakabilmek için onları iyi tanımanız ve yapısını iyi bilmeniz gerekir. Çünkü herkesin cinsi ve yapısı farklıdır. Bu sebeple ihtiyacınıza göre bakım yapmalısınız. Kuru olanlar için üretilmiş olan Marc Anthony argan şampuan içeriğindeki argan yağı sayesinde köklerinizi besleyerek etkili bir bakım yapar. Ürün içerisinde kökler için oldukça faydalı olan keratin bulunur. Keratin eksikliğinden dolayı canlılığını kaybeden saç matlaşır ve solgun bir görünümde olur. İçerisindeki keratin sayesinde ürün kullanıldığında eski canlılığını ve parlaklığını yeniden kazanırken sağlıklı bir görünüme kavuşmanıza da yardımcı olur. Marc Anthony 621732300017 ile kuruluğu gidererek canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu özellikler ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Kuru ve mat saçlara özel
  • Zengin bitkisel içerik
  • Parlak ve canlı görünüm

Marc Anthony Argan Şampuan Özellikleri

Marc Anthony Argan Şampuan Özellikleri

Cansız ve mat bir görünüm, kuru saç tiplerinde karşılaşılan bir durumdur. Gerekli bakım sağlanmazsa canlılığını yitirir, mat bir görünüm oluşur ve çabuk kırılır. Bu nedenle nem desteği sağlayacak bir şampuan tercih etmelisiniz. İçeriğindeki argan ile üzüm çekirdeği yağı ve keratin sayesinde kuru ve mat saçlarınızı derinlemesine temizlerken aynı zamanda ihtiyacı olan nemi sağlayarak bakımlı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Ürün zengin formüllü içeriği ile kökleri besler ve güçlendirir, renginin korunmasını ve parlak, canlı görünüm sağlar. Kuruluktan yıpranmış ve kırılmış sağlıksız saçlarınız için Marc Anthony argan şampuanı kullanabilir, saçınızı sağlıklı bir görünüme ulaştırabilirsiniz. Marc Anthony argan şampuan kullananlar ekstra bakım ürününe gerek duymadan bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuşabilirler. Siz de bu ürün ile kuru saçlarınızı, canlı, parlak bir görünüme ulaştırabilirsiniz.

Marc Anthony Argan Şampuan Avantajları ve Faydaları

Marc Anthony Argan Şampuan Avantajları ve Faydaları

Saçlar önemli ve özel aksesuarınızdır. Özellikle kadınlarda boyama, sık fön çekme gibi işlemler sonucu yıpranma fazla görülür. Bakımına önem gösterilmezse kırılmalar, dökülmeler ve mat bir görünüm ortaya çıkar. Canlılığını yitirmiş saçlarınız için özel olarak üretilen Marc Anthony argan şampuan 250 ml yüzyıllardır sağlıklı bir saçın önemli sırrı olan argan yağı ile size bakım yapar. Bu şampuan ile başka bir bakım ürününe gereklilik duymadan saçınızın ihtiyacı olan bakımı sağlayabilirsiniz. Nemlendirme özelliği sayesinde saçınızı derinlemesine temizlerken ihtiyacı olan nemi kazandırır ve parlak bir görünüm sağlar. Sülfat içermeyen bu ürün sağlığınızı da düşünerek üretilir. Vücudunuzu bir kalkan gibi koruyan cildinizin, zamanla aşınmasına sebep olan sülfatın, şampuanın içeriğinde olmaması sayesinde güzel ve sağlıklı bir görünüme zararlı hiçbir kimyasala maruz kalmadan rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

Cazip Marc Anthony Argan Şampuan 250 ml Fiyatları

Cazip Marc Anthony Argan Şampuan 250 ml Fiyatları

Kuru saç derisi, pullanma ve kepeklenme sorununa yol açar. Üzüm çekirdeği yağı deriye nem sağlar ve onu besler. Derinin nemlendirmesi ise kepek oluşumunu ciddi olarak önler. Marc Anthony Argan Şampuan içeriğinde bulunan üzüm çekirdeği yağı ile saç derinizi nemlendirerek kuru ciltli saçlarda oluşan kepeklenme sorununa son verir. Bu sayede oldukça kısa sürede farkı görebilirsiniz. Ürünün içindeki argan yağı, cilt ve saçlar için oldukça besleyici bir özelliğe sahiptir. Saçların sağlıklı ve parlak olmasına yardımcı olurken kırıklarının oluşumunu da önlemeye yardımcı olur. Argan yağı cildiniz için etkili ve yararlı bir nemlendirici olduğu için bu şampuanı kullanırken saçınız ekstra bir nemlendirmeye ihtiyaç duymaz. Ürün içerisinde keratin de vardır. Marc Anthony argan şampuan 250 ml fiyat ve içeriğine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Marc Anthony argan şampuan 250 ml kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.