Maratem Eczacıbaşı M105 Alkol Bazlı El Dezenfektanı 5 Litre (T1668)

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
620 TL525 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
574,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Maratem Eczacıbaşı M105 Alkol Bazlı El Dezenfektanı 5 Litre (T1668)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ambalajyolla Satıcı Ünvanı: OFKA AMBALAJ DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0497091296600001 Vergi Kimlik Numarası: 4970912966
    Bu ürün ambalajyolla tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maratem M105 Dezenfektanlı El Yıkama Sabunu 5 lt Maratem M105 Dezenfektanlı El Yıkama Sabun 5 lt, gıda güvenliğinin üst seviyede önemli olduğu işletmelerde kullanılır. .
  • El dezenfektanı, renksiz ve kokusuzdur.
  • Maratem el dezenfektanı, cildi koruyucu maddeler içerdiğinden ellerin kurumasını önler.
  • Maratem dezenfektanı, dermatolojik olarak test edilip onaylanmış bir üründür.
  • Dezenfektan el sabunu cilt pH’ına uygun olarak üretilmiştir.
  • Maratem’in Benzer Ürünleri Maratem ailesinin geniş bir yelpazeye sahip olması sayesinde aynı kalitede, farklı boyutlarda ve özellikteki ürünleri deneyebilirsiniz. Birbirinden kullanışlı Maratem el yıkama sabunu çeşitleri için SarfMarket’teki diğer ürünlerimizi güven ile inceleyebilirsiniz. Bu Ürün ile Birlikte İhtiyacınız Olabilecek Diğer Ürünler Gün içerisinde el temizliğimize önem verip sıklıkla sabun ve su kullanarak ellerimizi temizleriz. Kullanacağımız sabunun etkili temizlik formülüne sahip olması, cildimize zarar vermemesi ve sabunu alacağımız ürünün kullanışlı olması oldukça önemlidir. Bu ürün ile birlikte kağıt havlu, tuvalet kağıdı, kutu mendil, peçete, çeşitli tuvalet ve banyo yüzey temizleyicilerine ve diğer temizlik malzemelerine ihtiyaç duyabilir, Sarfmarket’in temizlik kategorisi altındaki diğer ürünleri güvenle inceleyebilirsiniz. Ofisiniz için ihtiyacınız olabilecek tüm ürünlere SarfMarket’ten ulaşabilirsiniz. Ofis temizlik malzemeleri kategorisi altında olan tuvalet ve banyo temizleyici ürün çeşitlerine ve Maratem’in el yıkama sabun ürünlerine buradan erişebilirsiniz. Maratem M105 Defektanlı El Yıkama Sabunu 5 lt ürüne en ve sürpriz hediyelerin yanı sıra ücretsiz kargo ile sahip olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Hacim 5 L
  • İçerik Alkol Bazlı
Geri Bildirim Ver