Manuka Kanvas Everyday Bag Off Whıte

1.429,86 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Manuka Kanvas Everyday Bag Off Whıte

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Manuka Satıcı Ünvanı: MANUKA TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612126454900001 Vergi Kimlik Numarası: 6121264549
    Bu ürün Manuka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalın kanvas kumaş, 4 adet dış, 3 adet iç göz, uzun ve kısa sap, çıtçıtlı, astarlı, en 35 cm boy 30 cm, kısa askı ölçüsü 17 cm, uzun askı ölçüsü 95 cm, derinlik 10-11 cm Hayatının her alanında, haftanın her günü taşıyabileceğin çok fonksiyonlu bir çanta tasarladık. Everyday Bag ile okula, spora, markete, ofise ya da tatile gidebilirsin. Çevre dostu, kolay temizlenebilir, kalın kanvas kumaştan üretilmiştir. Birçok farklı alanda kullanıma uygundur. Okulda, ofiste, markette, sporda, yolculukta, tatilde rahatlıkla kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Renk Beyaz
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Koleksiyon Tesettür Giyim
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 100 Pamuk

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Manuka Kanvas Everyday Bag Off White

Manuka Kanvas Everyday Bag Off White günlük hayatta her yerde kullanılabilecek spor şık çantalar arasında yer alır. Kalın kanvas kumaş ile üretilen Manuka Kanvas tarafından üretilen çanta, hem omuza asılabildiğinden hem de elde taşınabildiğinden çok fazla tercih edilir. İçerisine laptop da dahil olmak üzere bir sürü eşya sığdırabileceğiniz Manuka Everyday Bag yorum alan ve müşteriler tarafından oldukça beğenilen bir çantadır. Okula, spora, tatile ve hatta işe bile gidilebilecek olan bu çantanın geniş olması da müşteriler tarafından tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Kolayca temizlenebilir bir dışa yapıya sahip olan bu ürün, haftanın her gün rahatlıkla kullanılır. Fermuar yerine çıtçıt olan çantanın genel özellikleri şunlardır:

  • 4 dış, 3 iç göz
  • Ayarlanabilen kısa ve uzun sap
  • 35 cm en, 30 cm boy

Müşterilerin Manuka Kanvas Everyday Bag Off White Yorumları

Müşterilerin Manuka Kanvas Everyday Bag Off White Yorumları

Kalın kanvas kumaşı sayesinde uzun süreler dayanıklılık sağlayan bu ürün, çevre dostudur. Makinede yıkamaya gerek olmadan bezle temizlemek mümkündür. Kanvas çantaları makinede yıkamak tehlikeli olduğu için Manuka marka kanvas modellerin de elde yıkanması gerekir. Temizlik için nemli bir bez yeterli olur. Beyaz renk olduğu için fazla toz tutacağı akıllara gelse de kanvas yapısı ile bunun önüne geçilir. Haftanın her günü taşınabilmesi için üretilen Manuka Kanvas Everyday Bag Off White yorumları da aynı oranda olumludur. Müşterilerin en sevdiği detay ise çantanın çevre dostu materyallerden üretilmiş ve dayanıklı olmasıdır. Çantalar standart bedendir ve askılıdır. Askı uzunluğu taşımak istenen boyuta göre müşteri tarafından ayarlanabilir durumdadır. Her türlü renk ile uyum sağlayabilecek bu çanta özellikle de günlük giyimin şık bir tamamlayıcısıdır.

Manuka Kanvas Everyday Bag Off White Özellikleri

Manuka Kanvas Everyday Bag Off White Özellikleri

Kanvas tip çantalarda dikkat edilmesi gereken en önemli detay temizliktir. Beyaz çantaların temizliği günlük yapılması gerekse de Manuka Kanvas Everyday Bag için temizliğin dikkatli yapılması gerekir. Kanvas kumaşı gereği sert bir dış yapıya sahip olan bu ürünü elde kolayca yıkayabilirsiniz. Ürün, sert olduğu için makinede çantanın postürü bozulabilir ve bir süre sonra kullanılamaz hale gelebilir. Bunun önüne geçebilmek adına temizlik nemli bez ile yapılır. Bir toz bezini hafif nemlendirerek çantanın kirli olan kısımlarını kolayca temizleyebilirsiniz. Beyaz renk diğer renklere göre daha kolay kirlense de düzenli bakımda kirlenmeyi minimuma indirmek mümkündür. Çantanın 4 adet dış, 3 adet de iç olmak üzere toplamda 7 gözü bulunurken astarlı ve çıtçıtlı olması çok sevilir. Uzun ve kısa sapa sahiptir. Uzun sap, tercih göre müşteri tarafından ayarlanır.

Uygun Manuka Kanvas Everyday Bag Off White Fiyatı

Uygun Manuka Kanvas Everyday Bag Off White Fiyatı

Hem şık hem de spor bir duruş için tercih edilebilecek olan bu çantalar, fiyat performans ürünleridir. Her an her yerde kullanabileceğiniz çantalar 35 cm ene, 30 cm boya sahiptir. Bu sayede çok büyük olmayan dizüstü bilgisayarlarınızı çantada muhafaza edebilirsiniz. Derse, okula, tatile, yemeğe ve hatta spora giderken bile kullanabileceğiniz bu çantalar sayesinde alanda tasarruf etmek de mümkündür. Kanvas Everyday Bag Off White içerisinde eğer başka eşyaların yanında bilgisayar da bulunacaksa çantanın uzun sapından tutularak kullanılması tavsiye edilir. Bilgisayarlar ağır olduğu için çantayı aşağıya doğru çekerek yıpranmasına sebep olabilir. Uzun olan sapın kopma yapmaması için çantaya alabileceğinden fazla yük bindirmemek gerekir. Siz de bu ürünlere uygun ve kampanyalı Manuka Kanvas Everyday Bag Off White fiyatları ile Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.