Genel Markalar Klasik Gitar Junior Raymond Mrc87wh (Kılıf Hediye)

1.717,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Klasik Gitar Junior Raymond Mrc87wh (Kılıf Hediye)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Exxen Shopping Satıcı Ünvanı: ÜMİT BARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1410218271
    Bu ürün Exxen Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klasik Gitar Junior Raymond Mrc87Wh (Kılıf Hediye)
  • Klasik Gitar Junior Klasik Manuel Raymond MRC87WH
  • Ön Kapak: Nato (BEYAZ)
  • Arka Kapak: Nato (BEYAZ)
  • Sap: Akça Ağaç
  • Ebatlar: 87X33X7,5 cm
  • Teller: 3 Adet İpek Üzerine Gümüş Sargı
  • 3 Adet Dupont Sargı
  • Şimdi sipariş verin 12 YTL değerindeki Orjinal Kılıfı (HEDİYE OLARAK) adresinize gitarınızla birlikte ücretsiz gönderelim. Bu gitar 6-9 yaş arası çocuklar için üretilmiştir. Lütfen yukarıda yazılı ebatlarını dikkate alarak sipariş veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Gitar Tipi Klasik Gitar
Geri Bildirim Ver

Manuel Raymond MRC87WH Kılıf Hediyeli Junior Klasik Gitar

Klasik gitar, sıkça tercih edilen enstrümanlardan bir tanesidir. Oldukça geniş bir kitleye hitap eden bu müzik aleti hem yetişkinlerin hem de çocukların beğenisini kazanır. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Kaliteli ve kullanışlı yapısı ile kullanıcı memnuniyetini üst seviyelere çıkarır. Manuel Raymond MRC87WH klasik gitar, uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Özellikle gitar çalmaya yeni başlayan çocuklar bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Bahsi geçen müzik aleti, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kaliteli materyallerden imal edilmiş olan enstrüman, beyaz rengi ile de öne çıkar.

  • Ön ve Arka Kapak Materyali: Nato
  • Sap Malzemesi: Akçaağaç
  • Boyutlar: 87 cm x 33 cm x 7,5 cm

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Özellikleri Neler?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Özellikleri Neler?

MRC87WH beyaz junior klasik gitar, kaliteli yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Son derece dayanıklı olan bir gövdenin yanı sıra yumuşak tellere sahiptir. Bu enstrümanın üretim aşamasında kullanılan özel malzemeler, gitarın kaliteli bir sese sahip olmasına imkân tanır. Ürün, çocukların müziğe karşı olan ilgisini artırır. Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar, kalitesinin yanı sıra şık tasarımıyla da fark yaratır. Sapın uç kısmına ek olarak enstrümanın ön ve arka kapakları da beyaza boyanmıştır. Klavye ise siyah rengi ile görenleri büyüler. Siyah ve beyazın uyumu, klasik gitarın tasarımını güçlendiren unsurlardandır. Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik yapısıyla da göz doldurur. Ürünün boyutları 87 cm x 33 cm x 7,5 cm olarak belirlenmiştir. Bu ürün, kolaylıkla taşınabilir.

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarı Kimler Tercih Eder?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarı Kimler Tercih Eder?

Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar, bir müzik aleti öğrenmek isteyen çocuklar için uygundur. Bu enstrüman, ergonomi kavramı göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Gitarın yumuşak bir yapıya sahip olan telleri, çocukların parmaklarının acımasını önler. Makul boyutları ile öne çıkan enstrüman, kılıfı sayesinde arzu edilen her yere taşınabilir. Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar, dayanıklı malzemeler kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürün, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır. Söz konusu enstrümanı çocuğunuza anlamlı bir doğum günü hediyesi olarak satın alabilirsiniz. Söz konusu müzik aletinin sap kısmı, notaların arasında rahat geçiş yapmayı mümkün hâle getirir. Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar, müzikal becerilere sahip olan çocuklar için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Telleri Kaliteli mi?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Telleri Kaliteli mi?

Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak üretilir. Bu ürün, sağlam yapısı ile adından sıkça söz ettirir. Gitarın telleri, çocukların el yapıları dikkate alınarak imal edilmiştir. Yetişkinler için üretilen enstrümanların tellerine nazaran çok daha yumuşak bir yapıya sahip olan bu aparatlar, çocukların müzik aleti çalmaktan soğumasını önler. Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitarın telleri, kolay bir biçimde kopmaz ya da deforme olmaz. Bahsi geçen müzik aletinin köprüsü sağlam olduğu için enstrümanı akort ettiğiniz esnada herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Dilerseniz siz de Manuel Raymond MRC87WH beyaz junior klasik gitar yorumlarını inceleyebilirsiniz. Çocuğunuzun yaratıcılığını geliştirecek olan bu kaliteli müzik aletini Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.