Genel Markalar Kablo Jak Fişli Pro 3 Metre Siyah Kjf3bk

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
282,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
323,08 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358,68 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kablo Jak Fişli Pro 3 Metre Siyah Kjf3bk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LETY MÜZİK Satıcı Ünvanı: AYŞE GÖZDE ORUÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6481234215
    Bu ürün LETY MÜZİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablo Jak Fişli Pro 3 Metre Siyah KJF3BK
Geri Bildirim Ver

Manuel Raymond KJF3BK Jak Fişli Pro 3 Metre Siyah Kablo

Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo, kullanıcılarına maksimum verim sağlamak için tasarlanmıştır. Kaliteli kaplamadan imal edilen jakları sayesinde yıllarca görüntüsünden ödün vermeyen ürün, kablo uzunluğu sayesinde size büyük kolaylık sağlar. Yeterli kalınlığa sahip bu jak, sesi oldukça iyi iletir. Bağlantı yerleri oldukça sağlam şekilde üretildiği için kablo darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Elektro gitar, keman ve bağlamalarınıza uyum sağlayabilen ürünü hangi seviyede müzik yaparsanız yapın gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablonun ömrünü uzatmak için yüksek ısılı ortamlarda kullanmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bu jakı kullanabilmeniz için enstrümanınızın uygun bir girişe sahip olması önemlidir.

  • Ürünün erkek jak girişlidir.
  • Gürültü önleyici bandaj kabloda mevcuttur.
  • Ürün müzik aletlerine tam uyum sağlar.

Manuel Raymond Pro 3 Metre Siyah Kablo Fişli Jakın Özellikleri

Manuel Raymond Pro 3 Metre Siyah Kablo Fişli Jakin Özellikleri

Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo, son derece kaliteli özellikleriyle ön plana çıkar. Ürünün jakları nikel kaplama kullanılarak üretildiği için aşınma ve soyulmalara karşı kendini muhafaza eder. Gürültü önleyici bandaj yerleştirilen bu aleti kullanırken çıkabilecek olası kötü seslerin önüne kolaylıkla geçebilirsiniz. Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo 6.3 mm erkek jak girişine sahiptir. Ayrıca yeterli uzunluğa sahip olması sayesinde ürünü kullanırken prize çok yakın bir yerde oturmanıza gerek kalmaz. Yeteri kadar kalın olan kabloyu düğüm olmadan kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün enstrümanınızın ses kalitesini oldukça net verir. Tüm bu özellikleriyle ürün neredeyse herkesin dikkatini çeker.

Manuel Raymond Nikel Kaplama Fişli Jak Dayanıklı mıdır?

Manuel Raymond Nikel Kaplama Fişli Jak Dayanıklı mıdır?

Manuel Raymond 3 metre jak fişli siyah kablo nikel kaplama sayesinde dayanıklıdır. Oldukça kalın olan ürün kopma ve bükülme gibi istenmeyen durumlara karşı sağlamdır. Ayrıca üretiminde tercih edilen kaliteli malzeme sayesinde kabloda temassızlık yaşamadan müzik keyfinizi sürdürebilirsiniz. Jakın bağlantı yerleri fişe takıp çıkarma yaptığınız esnada yıpranmamak için ekstra sağlamlaştırılmıştır. Böylece üründen uzun yıllar faydalanabilmeniz mümkündür. Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo dikkatli kullandığınız takdirde ömrünü daha uzun süre koruyabilir. Üzerine fark etmeden basmanız, sandalye ayaklarının altında ezilmesi gibi durumlarda ürünü hemen baskıdan kurtarmak için bulunduğu konumdan çekmelisiniz. Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo yorumlarını incelediğinizde gerçek kullanıcıların üründen ne kadar memnun olduklarını görebilirsiniz.

Manuel Raymond 6,3Mm Siyah Fişli Jak Hangi Cihazlarla Kullanılır?

Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo birçok cihazla birlikte kullanılabildiği için oldukça kullanışlıdır. Ürün neredeyse her türlü telli çalgılarla uyum sağlayabilme özelliğine sahiptir. Elektro başta olmak üzere klasik, akustik ve bas gitarlar ile kabloyu kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta cihazınızın jak girişine sahip olup olmadığıdır. Eğer enstrümanınız kabloyla uyum sağlayabilecek bir şekilde üretilmişse oldukça kolay bir şekilde ürünün kullanımını sağlayabilirsiniz. Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo, elektro bağlama ve buzuki gibi müzik aletleriyle de kullanılabilir. Profesyonel bir şekilde müzikle uğraşanların kullanabileceği gibi ürünü müziğe yeni başlamış veya kendini geliştirmek isteyen kişiler de tercih edebilir. Siz de uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli bir jaka sahip kablo arıyorsanız, Trendyol üzerinden Manuel Raymond 3 metre jak fişli pro siyah kablo fiyatına bakabilir, birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde ürünü satın alabilirsiniz.