Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Kjdkb

54 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Kjdkb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eBayHrn Satıcı Ünvanı: HARUN DELİGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2740525787
    Bu ürün eBayHrn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablo Jak Dönüştürücü (çevirici adaptör) KJDKB 3.50mm ince çivi jakı 6.35mm kalın jaka çevirir.
Geri Bildirim Ver

Manuel Raymond Kjdkb 980390 Kablo Jak Dönüştürücüsü

Jak dönüştürücü, farklı girişlere sahip olan kabloları bir araya getiren aksesuarlardan biri olur. Dünyaca tanınan ünlü müzik markası, Manuel Raymond kaliteli dönüştürücüler ile kablolar arasında pürüzsüz geçiş sağlar. Geniş bir alanda kullanılabilen Manuel Raymond jak dönüştürücü, bağlantı ve teknik konularla ilgilenen herkeste bulunması gereken bir parça olur. Bu ürün, ince çivi kablo girişini, kalın jaka dönüştürmeye yarar. Sahne performansları sırasında müzisyenlerin olmazsa olmaz ekipmanları arasında yer alır. Elektro enstrümanlar, dönüştürücü sayesinde farklı ses sistemlerine uyumlu hâle getirilir. Manuel Raymond dönüştürücü, kısıtlı bütçeye sahip herkes için kalite ve performansı ulaşılabilir kılar.

  • Jak Girişi: 3,5 mm ince çivi jak
  • Kalın Çıkışı: 6,35 mm
  • Özellik: Kaliteli ve net ses aktarımı

Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Özellikleri Neler?

Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Özellikleri Neler?

Manuel Raymond KJDKB kablo jak dönüştürücü, kaliteli ve kullanışlı tasarımıyla beğeni kazanır. Bu ürün, farklı kabloları mevcut koşullara uyumlu hâle getirmeye yardımcı olur. Dönüştürücü adaptör, klasik jak tipinde ve ölçüsünde üretilir. Üzerinde bir adet giriş ve çıkış bulunur. Bu tasarım, sesi cihazlar arasında aktarmaya yardımcı olur. Manuel Raymond adaptörün girişi, 3.5 mm kalınlığındaki ince uçlar için uygun ebatlar taşır. Adaptörün diğer ucu ise 6.35 mm kalın girişe sahiptir. Çevirici adaptör, ses sistemlerini enstrümanlara bağlamanın önündeki engelleri kaldırır. Manuel Raymond kablo jak dönüştürücü, kaliteli ve hassas tasarımıyla ses geçişini pürüzsüz hâle getirir. Elektro enstrümanların sesi, net bir şekilde hoparlör ve amplifikatörlere aktarılabilir. Ayrıca, minimal tasarımıyla kolay taşınır ve birçok yere sığar.

Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Neler İçin Kullanılır?

Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Neler İçin Kullanılır?

Manuel Raymond KJDKB kablo jak dönüştürücü, farklı sektörlerde kullanılabilir. Çevirici, kolay kullanım özelliğiyle sahne sanatçılarının gitar ve amfi kablolarını birbirine bağlamayı sağlar. Ses aktarmaya ihtiyaç duyulan her alanda, rahatlıkla kullanılabilir. Dönüştürücü, kablo uyumsuzluklarını ortadan kaldırır. Özellikle sahne yerleştirme alanında, pratik çözümler sunar. Kısa kabloları uzunlara bağlayarak ses geçişini mümkün kıldığı için, sanatçıların sahnede kolay hareket etmesine de imkân verir. Manuel Raymond KJDKB 3.50mm 6.35mm kablo jak dönüştürücü, birçok enstrümanı müzik ekipmanlarına basit bir şekilde bağlar. Bu ürün; gitar, saz, piyano ve keman gibi telli ve tuşlu enstrümanların amplifikatörlere bağlanmasını mümkün kılar. Dönüştürücü adaptör, 6.35 girişe sahip nefesli çalgılar için de rahatlıkla kullanılabilir. Yalnızca müzik aletlerinde değil, elektronik cihazlar arasındaki ses aktarımına da yardımcı olur.

Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Ses Kalitesi Nasıldır?

Manuel Raymond Kablo Jak Dönüştürücü Ses Kalitesi Nasıldır?

Manuel Raymond KJDKB kablo jak dönüştürücü, kaliteli ve pürüzsüz ses bağlantısını mümkün kılar. Dayanıklı özel tasarımı, kablolar arasında teması en iyi şekilde sağladığı için sesin kalitesinde bozulma yaşanmaz. Manuel Raymond adaptör, ince işçiliği sayesinde kabloların birbirine başarılı aktarım yapmasını sağlar. Özellikle sahne performansları sırasında teknik ekipmandan kaynaklanan problemlerin önüne geçer. Adaptör, dönüşüm sırasında sesin bozulmasını önler. Tınıyı yüksek kalitede aktaran adaptör, müzisyenlerin favorileri arasında yer alır. Bu ürün, dünya standartlarına uygun tasarımıyla jak uçlarına tam uyum sağlar. Dönüştürücü, uyumsuzluktan kaynaklı cızırtı ve parazitlerin önüne geçer. Manuel Raymond adaptör, uygun fiyatına rağmen performansıyla popüler ürünler arasında yer alır. Manuel Raymond KJDKB kablo jak dönüştürücü yorumları ürünün performansı ve kalitesiyle ilgili bilgi verir. Siz de pratik kullanımlı bu dönüştürücüyü Trendyol'dan bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.