Genel Markalar Klasik Gitar Junior Manuel Raymond MRC87BK (KILIF HEDİYE)

1.417,89 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.656,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.630 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.717,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.789 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Klasik Gitar Junior Manuel Raymond MRC87BK (KILIF HEDİYE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACKonline Satıcı Ünvanı: AHMET KUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980798192
    Bu ürün ACKonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klasik Gitar Junior Manuel Raymond MRC87BK (KILIF HEDİYE)

Ürün Özellikleri

  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Manuel Raymond Mrc87bk 13950612 Junior Klasik Gitar

Manuel Raymond MRC87BK junior klasik gitar sayesinde çocuğunuzun yararlı bir hobi edinmesini sağlayabilirsiniz. Gitar gibi müzik aletleri çocukların beyin gelişimi için oldukça yararlıdır. Söz konusu enstrüman el ve göz koordinasyonunu geliştirir ve diğer motor becerileri kuvvetlendirir. Siyah renkli müzik aleti hem kız hem de erkek çocuklarına hitap eden bir tasarıma sahiptir. Gitar, pürüzsüz yüzeyi ve sağlam parçaları sayesinde minikler için başlangıç seviyesinde bir müzik aletidir. Manuel Raymond MRC87BK junior klasik gitarın ebatı da bu yöndedir. Söz konusu müzik aleti ¾ ölçüsündedir. Ürün yetişkinlerin kullanımı için yeteri kadar büyük değildir.

  • Materyal: Nato ağacı ve akçaağaç
  • Boyut: 87 x 33 x 7.5 cm
  • Yaş grubu: 6-9 yaş arası ¾ ölçüde

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Özellikleri Neler?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Özellikleri Neler?

Manuel Raymond MRC87BK siyah junior klasik gitar birçok özelliğe sahiptir. Söz konusu ürünün yapımında birden fazla ağaç türü kullanılmıştır. Enstrüman bu sayede oldukça sağlam bir yapıya kavuşur. Ürünün ön ve arka kapağında nato ağacından yararlanılmıştır. Bu ağacının bir diğer adı maundur. Söz konusu ağaç türü müzik aletlerinin ön ve arka yüzlerinde sıklıkla yararlanılır. Maun ağacı düz ve gözeneksiz bir yapıya sahiptir. Bu özelliği gitarın ses kalitesinde önemli bir rol oynar. Gözeneksiz yapıdaki tahta üzerinde tellerin yarattığı titreşimler çok daha iyi yayılır. Enstrümanın sap kısmı ise akçaağacından yapılır. Oldukça sağlam materyallerden yapılan gitar uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Gitarın yanında taşıma çantası ve pena ücretsiz olarak gönderilir. Manuel Raymond MRC87BK junior klasik gitar çocukların rahatça çalabilmesi için uygun boyutlara sahiptir.

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarı Kimler Tercih Eder?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarı Kimler Tercih Eder?

Manuel Raymond MRC87BK 3/4 siyah junior klasik gitar, çocuklara yönelik bir müzik aletidir. Söz konusu enstrümanın boyutları 87 x 33 x 7.5 cm değerlerindedir. Bu ölçüler gitarı 6 ve 9 yaş arası çocukların çalabilmesi oldukça uygundur. Buna ek olarak enstrüman oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Bu sayede minikler müzik aletini rahatça taşıyabilirler. Manuel Raymond MRC87BK junior klasik gitar sayesinde yavrunuzu erken yaşta müzikle tanıştırabilirsiniz. Üründe 3'er adet ipek üzerine gümüş ve dupont sargılı teller mevcuttur. Enstrümanın telleri minik gitaristlerin parmaklarını incitmeyecek yüzeye sahiptir. Böylece gitar pena kullanmadan da çalınabilir. İpek teller ufaklıkların parmaklarına zarar vermese de öğrencilerin pena kullanması önerilir. Yavrunuz küçüklükten belli bir yaşa gelene kadar bu enstrümanla gitar çalmayı öğrenerek usta bir gitarist olabilir.

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Telleri Kaliteli mi?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Telleri Kaliteli mi?

Manuel Raymond MRC87BK junior klasik gitar oldukça kaliteli bir üründür. İmalatında birden fazla ağaç türü kullanılan gitarın dayanıklı yapısı kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Ürünün hafif yapısı çocukların gitarı kucaklarına rahat bir şekilde oturtabilmesini sağlar. Kaliteli tellere sahip enstrüman miniklerin ellerini acıtmaz. Söz konusu müzik aletinin iyi şekilde öğrenilmesi için sık sık pratik yapmak gerekir. Ürünün sağlam yapısı buna olanak verir. Manuel Raymond MRC87BK junior klasik gitar ile birçok farklı parça çalınabilir. Siyah renkteki gitarın şık tasarımı tüm dikkatleri üzerine çeker. Manuel Raymond MRC87BK junior klasik gitar yorumlarını ve kullanıcı değerlendirmelerini ürün sayfasından okuyabilirsiniz. Böylece enstrümanı daha önce kullanma fırsatı yakalayan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Manuel Raymond junior gitarı Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.