MANNBOR Nano Enjektör Temizleyici Yakıt Katkısı 250ml (3 Adet)

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MANNBOR Nano Enjektör Temizleyici Yakıt Katkısı 250ml (3 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: arpet madeni yağ ltd şti Satıcı Ünvanı: ARPET MADENİ YAĞ VE KİMYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080032815000018 Vergi Kimlik Numarası: 0800328150
    Bu ürün arpet madeni yağ ltd şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mannbor Nano Enjektör Temizleyici Yakıt Katkısı 250ml (3 ADET)MANNBOR ENJEKTÖR SİSTEM TEMİZLEYİCİ BORON TECHNOLOGY HIGH PERPORMANCE AUTOMOTIVE PRODUCTS Benzinli ve dizel araçlar için özel olarak formüle edilen enjektör yakıt katkısı nano teknolojisi ile üretilmiştir. Enjektör cleaner sistem temizleyici benzinli ve dizel araçlarda depodan başlayarak yanma odasına gelen tüm sistemi temizler pas ve korozyonu önler. Araçlardaki enjektör sistemini temiz tutarak zarar vermeden sistemin rahat ve kolay çalışmasını sağlar. Yakıt sistemindeki temizliği yaparak yakıt sisteminin ömrünü uzatır. Yakıt sistemindeki temizlik yakıt tasarrufu olarak geri döner. Benzin ve dizel yakıtın içindeki moleküler yapıdaki oktan ve setan sayısına arttırarak daha yüksek verimli tam yanma sağlayarak (yanma odasında patlamayı tam tamamlayarak eksoz gazından çiğ yakıtın yanmamış yakıtın dışarı atılmasını engelleyerek maksimum yakıt tasarrufu sağlar) Benzin ve dizel yakıt teknolojisiyle uyumlu yakıtı içeriklendirerek daha kaliteli hale gelmesini ayrıca sağlar Benzin ve dizel yakıtta bulunan su ve nemlenmeyi absorve ederek depoda ve benzin yakıtın içerisindeki iyileştirmeyi yaparak daha iyi yanması sağlar. Yeni nesil tüm benzinli ve dizel araçlarda üstün ve güvenle tasarruf sağlar. MANNBOR· ENJEKTÖR CLRANER’İN FAYDALARI · Motor Gücünde Maksimum Artış · Yakıt sarfiyatında Maksimum Düşüş · Sabah İlk Çalışmada Titremeyi Ortadan Kaldırır · Soğuk Havalarda Kolay Çalışma Sağlar. · Motor Ömrünü Uzatır · Karbondioksit Salınımını Düşürür · Yakıt sistemindeki mükemmel temizlik · Benzin ve dizel yakıt içeriklendirici · Benzinli ve dizel araçlar için özel olarak formüle edilmiş nano teknolojik ürün Kullanım şekli 60lt’ye kadar olan depolarda 1 adet 250 ml yeterlidir. Araca yakıt alınmadan önce depoya 1 adet 250 ml ilave edilir. KULLANIMDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Petrol distilesi ihtiva eder. Yanıcıdır. Isı kaynağında ve alevden uzak tutunuz. Deriyle temas etmemesine dikkat ediniz. Yutulduğu teneffüs edildiği yada deride nüfus ettiği taktirde zararlıdır.doktora başvurunuz çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
Geri Bildirim Ver