Manidar Hediye Öğretmen Tasarımlı Isme Özel Ahşap Defter-kalem Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,14 TL

Ürün Bilgileri

Manidar Hediye Öğretmen Tasarımlı Isme Özel Ahşap Defter-kalem Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitaplı Hediye Satıcı Ünvanı: TAHİRE UYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8981164117
    Bu ürün Kitaplı Hediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİĞİ: 1- Öğretmen Tasarımlı Ahşap Defter 13 cm x 21 cm Ebatlarında ve 100 Sayfadır. 2- Mat Siyah Metal Rubber Kalem 3- Mat Siyah Kraft Hediye Kalem Kutusu NOT: Rafya ip yanında, bağlanmadan gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk siyah
Geri Bildirim Ver

Manidar Hediye PRA-4782992-5059 Öğretmen Tasarımlı İsme Özel Ahşap Defter Kalem Seti

Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti öğretmenler gününde eğitim hayatınıza destek veren, çocukluğunuzdan beri sizi gerçek hayata hazırlayan ve her anınızda yanınızda olan öğretmenlerinize verebileceğiniz kıymetli bir hediyedir. Bu hediye sayesinde öğretmenleriniz, ihtiyaç duyduğu her anda bu hediyeyi kullanabilirler. Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti özel kutusunda gelen bu hediye oldukça göz kamaştırıcıdır. Klasik defterlere kıyasla tasarımıyla oldukça göz alıcı bir modeldir. Ahşap malzemeden oluşan bu defter oldukça dayanıklıdır. Hediye ettiğiniz öğretmen Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti hayatı boyunca unutmayıp yanında saklar. Siz de bu özel günü özel bir hediyeyle taçlandırabilirsiniz.

  • 13x21 cm boyutlarında.
  • Ahşap tasarım.
  • Siyah renk.

Manidar Hediye İsme Özel Ahşap Defter-Kalem Seti Özellikleri Nelerdir?

Manidar Hediye İsme Özel Ahşap Defter-Kalem Seti Özellikleri Nelerdir?

Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti ahşaptır. Kapak tasarımı da oldukça sağlamdır. Kapağında işli öğretmen yazısı yer alır. Setin içerisinde kalem de vardır. Kalem deftere uyumludur. Birlikte kullanılabilir. Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti şık tasarımı sayesinde hediyelik olarak kullanılır. Ürün özel kutusuyla birlikte gelir. Öğretmenler gününde bu hediyeyi alarak hayatımıza yön veren ve hayat boyu eğitiminizden sorumlu olan kendini eğitime adamış özel insanlara hediye edebilirsiniz. Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel defter-kalem set olarak her yıl kutlanan ve özel bir gün olan öğretmenler gününde kullanım için bir bütünlük sağlar. Defter boyut olarak oldukça kullanışlıdır. Sayfa sayısı yeterlidir. Uzun süre kullanabilirsiniz.

Manidar Hediye İsme Özel Defter-Kalem Seti Kimlere Hitap Eder?

Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti öğretmenler gününde öğretmenlere hediye etmek için kullanılır. Öğrenciyseniz öğretmeninize hediye edebilirsiniz. Eğer bir arkadaşınız öğretmense de bu hediye zevkli bir seçimdir. Setin içerisinde defter, kalem ve özel bir kutu yer alır. Öğretmenler gününü daha güzel kılmak ve bugünü hafızalara kazımak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve ürünün görüntüsüne dair daha net bir fikre sahip olmak adına, manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti fiyatı bu özel günde etrafınızda olan değerli tüm eğitimcileri mutlu edebilmeniz adına bütçe dostudur. Manidar hediye öğretmen isme özel ahşap defter-kalem seti hem günlük hem de özel günde kullanım için oldukça uygundur.

Manidar Hediye İsme Özel Ahşap Defter-Kalem Seti Kullanışlı mıdır?

Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti oldukça kullanışlıdır. Ahşap olması nedeniyle ürün uzun süre kullanılır. Darbelere karşı dayanıklıdır. Şık tasarımı sayesinde göz kamaştıran bir görünümü vardır. Sayfa yapısı oldukça kalitelidir. Sayfa sayısı da yeterlidir. Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti günlük olarak kullanabilirsiniz. Hatırlamanız gereken şeyleri yazmak için de kullanabilirsiniz. Bunun gibi birden fazla kullanım biçimi olan Manidar hediye öğretmen tasarımlı isme özel ahşap defter-kalem seti sayesinde siz de sevdiklerinizi öğretmenler gününde mutlu edebilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Öğretmenler günü için hediye arayışı içindeyseniz, Manidar hediye öğretmenler günü için isme özel ahşap defter-kalem setine kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Sevdikleriniz için hem bu özel güne verdiğiniz önemi gösterebilir hem de şık tasarımıyla göz dolduran bir defter hediye edebilirsiniz.