1
Sürüngen Yuvası kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

MANDU Ahşap Tavşan Evi (BÜYÜK BOY)

8.490 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MANDU Ahşap Tavşan Evi (BÜYÜK BOY)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANDU Satıcı Ünvanı: UFUK ÇAVUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2651899095400019 Vergi Kimlik Numarası: 2320685115
    Bu ürün MANDU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MANDU Ahşap Tavşan Evi (Büyük Boy) Kemirgen dostlarımız artık güvende Katları ve odaları ile tüm gün tavşanlarınız artık çok keyifli! TASARIM HAKKINDA Dış mekân kullanımı için tasarlanmıştır. Evcil hayvanınız için tüm detaylar düşünülmüştür. 2 katlı olup 5 tavşana kadar kullanım alanı sunar. TEKNİK DETAYLARI Marin Plywood ve ithal çam kullanılarak imal edilmiştir. Marin Plywood en çok tekne yapımı gibi zorlu hava koşullarına maruz kalan alanlarda kullanılmaktadır. Dış mekân koşullarına (Suya, Güneşe) uzun süre dayanıklıdır. Çatısı Shingle kaplama olup suya tam yalıtım sağlar. Kullanılan vida, cıvata, menteşe vb. tüm bileşenler dış hava koşullarına uygundur. Fındık rengi EN 71-3 sertifikalı boya (çocuk güvenliği ve tüm canlılar için güvenli ahşap boya) Yerden plastik ayaklar ile yüksek olması zemindeki su ve nem birikmesinden korur ve ayakların ömrünü uzatır. 2 Ayrı oda bölmesi ve 1 bahçesi vardır. Ortalama 5 tavşan barınabilir. Açık bahçesi sayesinde mamalar suya ve güneşe maruz kalmaz. Ayrıca açık alan en sevilen gözetleme alanıdır Ölçüler görsellerde mevcuttur. KOLAY KURULUM ViDEOSU Zorlu kurulum kılavuzlarınla mücadele etmek ve sayısız el aleti ile saatlerce montaj yapmak artık yok! De-monte olarak gelen ürünü teslim aldıktan sonra, paket içerisinden çıkan barkodu cep telefonunla okut veya linke gir. Ürünü seç ve kurulum videosunu izle. SATIŞ SONRASI DESTEK VE İADE Kargo hasarı olursa yanınızdayız. Yedek parça ihtiyacınız varsa hemen gönderiyoruz. Yola çıkmadan iptal edebilirsiniz. İade etmek isterseniz asla zorlaştırmıyoruz, kabul ediyoruz. Aradan yıllar geçse de herhangi bir parçasına ihtiyacınız olursa gönderebiliyoruz. KULLANIM ALANLARI İPUÇLARI Tüm açık alanlar. MANDU Ürünleri TÜRK PATENT tarafından verilen, Tasarım Tescil ve Faydalı Model Buluşları ile korunmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Mandu Ahşap Tavşan Evi

Yüzyıllar boyunca hayvanlar, insanların yakın arkadaşları olur. Bu sevimli dostların arasında yer alan tavşanlar, pek çok kişide sempati oluşturur. Bu sempatik canlıların yaşamları için kullanılan evler, oldukça önemlidir. Piyasada çok sayıda farklı özelliğe sahip ev seçeneği bulunur. Bu ev çeşitleri arasından Mandu ahşap tavşan evi seçeneği, nitelikleri sayesinde öne çıkar. Model, dayanıklı ahşap ham maddeden üretilir. Ahşap ham maddesi dolayısıyla ürün, hayvanın herhangi bir zarar görmesini engeller. Ürün, sağlam bir yapı özelliğine sahiptir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Çıkma, dağılma gibi istenmeyen durumlar ile karşılaşılmaz. Ürün, özellikleri sayesinde beğeni kazanır. Tavşanın hayat standartlarının yükselmesine katkı sağlar. Siz de tavşanınızın yaşam standardını yükseltmek istiyorsanız bu kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Ahşap dayanıklı ham madde
  • Zarif ve şık görüntü
  • Ergonomik tasarım

Ergonomik Mandu Ahşap Tavşan Evi

Ergonomik Mandu Ahşap Tavşan Evi

Ahşap tavşan evi seçeneği, özellikleri sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanır. Model, ergonomik tasarım özelliğine sahiptir. Bu sayede oldukça kullanışlı ve işlevseldir. Pek çok müşterinin isteklerinin karşlılayacak donanıma sahiptir. Ürün, tasarım özelliği sayesinde tavşanların rahat bir şekilde yaşamalarına yardımcı olur. Bu seçenek, ahşap Marin Plywood ham maddeden üretilir. Marin Plywood, hava koşullarına karşı dayanıklı performansı sayesinde beğeni kazanır. Çürüme, kurtlanma gibi istenmeyen durumlar görülmez. Hayvan sağlığına herhangi bir olumsuz etkisi bulunmaz. Oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Sağlam formu sayesinde ürün uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Tavşan evi dış mekanlarda da kullanılabilir. Hava koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. Renginde akma, solma gibi istemeyen durumlar görülmez. Siz de Marin Plywood ham maddeden üretilen ve ergonomik tasarımı sayesinde dikkat çeken bu kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Mandu Ahşap Tavşan Evi

Kaliteli Mandu Ahşap Tavşan Evi

Beğeni kazanan bu seçenek, kaliteli malzemelerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşturulur. Kaliteli malzemeleri, ürünün uzun süre kullanılabilmesine yardımcı olur. Ürün, beş tavşanın bir arada yaşayabileceği genişliğe sahiptir. Bu sayede tavşanseverlerin beğenisini kazanır. Aynı zamanda ürün, iki kattan oluşur. Böylelikle içerisinde yer alan hayvanların rahat ve konforlu bir şekilde hayat sürmelerine yardımcı olur. Alt kata açılan kapısı sayesinde temizlik esnasında büyük kolaylık sağlar. Zahmete gerek duyulmadan pratik bir şekilde temizlenir. Mandu ahşap tavşan evi yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürün, müşteri istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahiptir. Siz de kaliteli malzemelerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşturulan ve geniş alanı ile dikkat çeken ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Özellikleri sayesinde öne çıkan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Mandu Ahşap Tavşan Evi Fiyatları

Ekonomik Mandu Ahşap Tavşan Evi Fiyatları

Dikkat çeken bu model, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanır. Ürün yüksekliği 88 cm iken bahçe derinliği 40 cm ölçülere sahiptir. Geniş alanı sayesinde pek çok tavşanın bir arada yaşamasına imkan sunar. Toprak, çim, beton gibi farklı özelliğe sahip çok sayıda zeminde rahatlıkla kullanılabilir. Mandu ahşap tavşan evi fiyatı, ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün fiyat aralığının belirlenmesinde kullanılan ham madde, müşterilere sunduğu alan etkili olan faktörlerden birkaçıdır. Ürün, farklı ekonomik gelire sahip olan çok sayıda kişinin kolay bir şekilde karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de ergonomik tasarımı sayesinde oldukça kullanışlı olan, müşteri istek ve ihtiyaçlarını karşılayan dayanıklı ürünü inceleyebilirsiniz. Tavşanların hayat standardını artıran ve sağlam yapıya sahip ürünü Trendyol aracılığıyla hem hızlı hem de kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.