mamu mini Gots Sertifakalı Organik Pamuk Kız Çocuk 8-12 Yaş - 3'lü Set - Desenli Yıkanabilir Maske

49,95 TL
Beden: 8-12 Yaş
8-12 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

mamu mini Gots Sertifakalı Organik Pamuk Kız Çocuk 8-12 Yaş - 3'lü Set - Desenli Yıkanabilir Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAT Collection Satıcı Ünvanı: AKENNA TEKSTİL İNŞAAT SİLAH VE AV MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735000289100016 Vergi Kimlik Numarası: 7350002891
    Bu ürün MAT Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Mamu Mini Gots Sertifakalı Organik Pamuk Kız Çocuk 8-12 Yaş - 3'lü Set - Desenli Yıkanabilir Maske Her maske kendine özgün baskı ve neşeli renkler içerir. Yumuşak ve esnek yapısıyla rahat kullanım sağlar ve cildi tahriş etmez. Rahat kullanımı ve desenleri sayesinde çocuğunuz maskesini severek ve isteyerek kullanacaktır. Dünyanın en önde gelen GOTS - Organik Pamuk Sertifikasına sahiptir. 95% Organik Pamuk - 5% Elastan GOTS Sertifika Kodu - CERES-0659 GOTS Nedir ? GOTS (Global Organic Textile Standard) uluslararası alanda en tanınmış ve en katı kurallara sahip organik sertifikadır.Ham maddelerin toplanmasından (pamuk bitkisi) ürünlerin poşetlenip etiketlenmesine kadar olan tüm süreci denetlemek,tüketiciye kimyasal,sosyal ve çevresel sorumluluk bilinciyle üretilmiş gerçek organik ürün garantisi vermeyi amaçlar. Organik tekstil zincirinin bütün aşamalarında çok yüksek kriterler belirlemekle birlikte ayrıca sosyal sorumlulukla ilgili gerekliliklere de uyum talep eder. Bu logoyu etiketinde gördüğünüz her ürün,ham maddesinden üretimine,kullanılan boyahesine,kesim ve dikim işlemlerinde GOTS standardına uygun olarak üretilmiş anlamına gelir. GOTS tedarik süreçlerini izleme sistemi temellerine ve kriterlerine bağlı olarak denetim ve sertifikasyonu uluslararası akredite edilen bağımsız kuruluşlarca yapılmaktadır. Paketten çıkan ürünün üstündeki karekodu okutarak tedarikçi bilgisini ve sertifikasını kontrol edebilirsiniz. Yıkanabilir - Bütçe ve Çevre Dostu - Aldığınız ürünü çamaşır makinesinde 30º yıkayıp tekrar kullanım sağlayabilirsiniz.Bu sayade kullan-at maskelere göre daha ekonomik bir üründür. Yumuşak ve Rahat - Organik pamuğun kendi has yumuşak dokusuyla ve kumaşın esnek yapısıyla çocuğunuzu yüzüne tam oturur ve rahat bir kullanım sağlar. Sağlığa zararlı hiç bir kimyasal madde içermez. Güneş ışığında rengi solmaz

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver