Mamito Ayakkabı Favori-gizli Topuk Spor Ayakkabı Siyah Süet

449,99 TL
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mamito Ayakkabı Favori-gizli Topuk Spor Ayakkabı Siyah Süet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mami ayakkabı Satıcı Ünvanı: ÜMİT KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530523706
    Bu ürün mami ayakkabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Materyal : Suni Deri Taban : Poli Topuk Yüksekliği : 9 cm Tam kalıp %100 el işçiliği Ürünlerimiz Kendi Üretimizdir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Suni Deri
  • Taban Tipi Kalın Taban
  • Renk Siyah
  • Taban Materyali Poli
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Desen Hologram

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% el
Geri Bildirim Ver

Mamito Ayakkabı Favori-Gizli Topuk Spor Ayakkabı Siyah Süet

Spor ayakkabı, dışarıda rahat hareket etmenizde sizlere yardımcı olan ürünlerden birisidir. Gün boyu ayağınızda duran ayakkabının sizleri rahatsız etmemesi, sıkmaması ve ayağınızda yara yapmaması gerekir. İçinde gün boyunca rahat edeceğiz ayakkabılardan birisi ise Mamito ayakkabı favori-gizli topuk spor ayakkabı siyah süet ürünüdür. Topuklu modeli ve siyah renkli olması ile avantaj sağlayan ürün, müşteriler tarafından beğeni toplar. Ayakkabının gerek rahat olması gerekse de kullanışlı ve modern bir duruşa sahip olması sebebi ile sıklıkla tercih edilir. %100 el işçiliği olan ve özenle hazırlanan ürün özel günlerinizde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir model olarak karşınıza çıkar. Rahatlığı ile birlikte siyah renge sahip olan ürün birçok kıyafetinize ve kombinize uyum sağlar.

  • Siyah süet ayakkabı
  • Şık tasarım
  • Rahat taban

Şık Tasarımlı Mamito Ayakkabı Topuk Spor Ayakkabı Siyah Süet

Şık Tasarımlı Mamito Ayakkabı Topuk Spor Ayakkabı Siyah Süet

Hem günlük hem de özel günlerde tercih edebileceğiniz suni deri tabanlı ayakkabı, kombininizin tamamlayıcıları arasında yer alır. Siyah rengin verdiği uyum ve konfor ile tüm kıyafetlerinize ayakkabıyı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kot pantolonların altına veya elbise ve eteklerin altına ayakkabıyı giyerek konforu ve uyumu kolayca yakalayabilirsiniz. Gizli topuk spor ayakkabı 9 cm topuğa sahiptir. Yoğun bir günde bile sizlere konfor ve rahatlık sağlar. Spor görünümlü ayakkabı topuk detayı ile farklı alanlarda kullanıma uygunluk gösterir. Günlük hayatta kullanabileceğiniz gibi özel günlerde de kullanarak verimli bir kullanım elde edebilirsiniz. Ürünün sahip olduğu ideal boydaki topuğu ile hem sizleri sıkmaz hem de boyunuzu olduğundan uzun gösterir. Ürünü kendiniz ya da çevrenizdekiler için satın alarak sürpriz yapabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Mamito Gizli Topuk Süet Spor Ayakkabı

Beğeni Toplayan Mamito Gizli Topuk Süet Spor Ayakkabı

Her tarza ve zevke uyum sağlayan gizli topuklu ayakkabı rahatlığı sebebiyle de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Siyah renk üzerine beyaz renkli çizgileri olan ürün, kaliteli malzeme ile hazırlanır. Ürünün kaliteli olması uzun süreli kullanım sağlar. Birçok renkle uyumluluk gösteren ürünü her şekilde kıyafetleriniz ile kullanabilir ve kombin yapabilirsiniz. Modern, tarz ve şık bir görünüm için ürünü tercih ederek verimli bir kullanım elde etmeniz mümkündür. Ürünün sahip olduğu beyaz çizgi ve yazı detayı ayakkabıya farklı bir tarz katar. Mamito ayakkabı favori-gizli topuk spor ayakkabı siyah süet yorumları ve önerilerinde ayakkabının oldukça rahat ve şık bir tasarıma sahip olduğu belirtilir. Ürün için yapılan birçok yorum, öneri ve görsel paylaşımından yola çıkarak alacağınız ürüne hızlıca karar verebilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra ürünü satın alabilirsiniz.

Kaliteli Mamito Ayakkabı Spor Ayakkabı Siyah Süet Fiyatları

Kaliteli Mamito Ayakkabı Spor Ayakkabı Siyah Süet Fiyatları

Kaliteli malzemeye sahip olan ayakkabı, sizleri gün boyu rahat ettirir. Ayakkabı bağlama iplere sahiptir. Bu sayede modern bir görünüm elde edilir. Günlük kullanım için oldukça konforlu olan ayakkabı ayak tabanınıza zarar vermez. Yorucu bir günde istediğiniz konforu ve rahatlığı ürün size bir arada sunar. Tarzına dikkat eden ama konforundan da ödün vermeyen kadınlar için oldukça tarz bir üründür. Gün boyu ayakta durduğunuz zamanlarda bile sizleri yormayan tabanı ile beğeninizi kazanacak bir üründür. Konfor alanınızın dışına çıkmadan şık bir görünüm elde etmek için bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Mamito ayakkabı favori-gizli topuk spor ayakkabı siyah süet fiyatı belirlenirken ürünün malzemesi ve özellikleri göz önünde tutulur. Hem şık hem de kullanışlı olan Mamito markasına ait bu ayakkabı modeline Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.