Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcısı + İki Adet 250ml Biberon

3.799 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcısı + İki Adet 250ml Biberon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mamajoo Satıcı Ünvanı: MAMAJOO SAĞLIK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611144604400001 Vergi Kimlik Numarası: 6111446044
    Bu ürün Mamajoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcısı
  • Özellikleri:
  • Sterilizasyon, kurutma, buharda pişirme, gıda ısıtma ve süt ısıtma gibi 5 farklı işlevi bulunan bu Mamajoo Dijital Buhar Sterilizatörü, bebeğinizin sağlığı için gereken hijyeni en iyi şekilde sağlar ve farklı ihtiyaçlara tek ürünle pratik bir çözüm sunar.
  • Ürün Avantajları:
  • Gelişmiş mikroişlemci kontrol teknolojisi ile tam otomatik kontrollü olan Mamajoo Elektrikli Buhar Sterilizatörü sürekli yüksek ısıda buhar sterilizasyonu ile bakterilerin hızla ve tamamen ortadan kaldırılmasını sağlar.
  • Ergonomik, ayrılabilir tasarımı ve kompakt gövdesiyle hem evde hem de yolculuklarda kullanım ve taşıma kolaylığı sağlar.
  • 6 dar ağızlı biberon (örn: Tombik) veya 5 geniş ağızlı biberon (örn: Mamajoo) alma kapasitesine ve LCD ekrana sahiptir.
  • Biberon emziği ve emzikler gibi beslenme aksesuarları için özel bir rafı bulunur.
  • Gelişmiş mikroişlemci kontrol teknolojisi kullanılan üründe işlem ile işaretler ısıtıcı tabandaki LCD ekrandan kolaylıkla izlenir.
  • Sterilizasyon işlemi bittiğinde (9 dakika sonra) otomatik olarak kurutma işlemine (30 dk veya 60 dk seçenekli) geçer.
  • Kurutma işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanma özelliğine sahiptir.
  • Sebze pişirme kabı ile istediğiniz besinleri buharda pişirebilirsiniz. Pişirme işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanır.
  • Mama kasesi yardımıyla istediğiniz besinleri ısıtabilirsiniz. Mama ısıtma işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanır.
  • İzolasyon rafı ile süt ısıtma işlemini yapabilirsiniz. Süt ısıtma işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanır.
  • Mamajoo 5 İşlevli Sterilizatör, Almanya’nın bağımsız uzman test sitesi olan ExpertenTesten tarafından test edilerek ve rakiplerine göre en iyi puanları alarak “En İyi Ürün” seçilmiştir.
  • Paket içeriği: 1 x Mamajoo 5 İşlevli Kurutma Özellikli Dijital Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcı
  • Garanti Süresi: 2 yıl
  • Temizlik ve Sterilizasyon:
  • Isıtıcı taban, ana gövde ve kapak sadece kuru bir bezle temizlenir. Diğer parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürünü temizlemek için parlatıcı, aşındırıcı veya anti-bakteriyel malzemeler kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mamajoo 5 İşlev Kurutma Dijital Buhar Sterilizörü Mama Isıtıcısı

Bebekler doğduklarından itibaren çok hassas bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı bebeklerin içerisinde bulunduğu çevrenin, etraflarındaki insanların ve bebekler için kullanılan ürünlerin temiz ve hijyenik olması bebek sağlığı açısından oldukça önemlidir. Ancak kullanılan ürünlerin temiz olması onların güvenli olduğu anlamına gelmez. Bu nedenle bebek ürünleri için daha hijyenik yöntemler kullanılması gerekir. Mamajoo Dijital Mama Isıtıcı & Buhar Sterilizörü bebeğiniz için kullandığınız ürünlerin hijyenik ve sağlıklı bir hale gelmesine yardımcı olur. Gelişmiş mikroişlemci kontrol teknolojisi ile sabit ve yüksek ısıda buhar sterilizasyonu sağlayarak mikroorganizmaları hızlı bir şekilde ortadan kaldırır. Bu ürün ile sterilize etme, gıda ve süt ısıtma, buharda yiyecek pişirme ve kurutma gibi 5 farklı işi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • İşlerinizi kolaylaştıracak 5 farklı işlev
  • Pratik ve ergonomik tasarım
  • Gelişmiş tam otomatik kontrol

Hijyenik ve Güvenilir Mamajoo 5 İşlev Özellikleri

Hijyenik ve Güvenilir Mamajoo 5 İşlev Özellikleri

Ürün, bebeğinizin sağlığı için yüksek kalitede, gıdaya uygun ve BPA içermeyen ham maddeler kullanılarak üretilir. Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Sterilizatör ve Mama Isıtıcı’nın kolay bir şekilde kurulum ve ayrılma sağlayan pratik tasarımı, ürünün taşınmasını ve kullanılmasını kolaylaştırır. Geniş bir iç hacime sahip ürünün içerisine 6 adet dar ağızlı veya 5 adet geniş ağızlı biberon kolay bir şekilde sığar. Aynı zamanda bebeğinizin emziklerini ve biberon emziğini sterilize etmek için bir parçaya sahiptir. Cihaz üzerinde LED ekran bulunur. LED ekran sterilizasyon ve kurutma, ısıtma, süt ısıtma, buharda pişirme işaretleri içerir. Yapılan işlemlerden sonra dijital ekranda cihazın içindeki ısı derecesi ve seçilen işlem simgesi belirerek işlem kolayca izlenerek takip edilir. Gelişmiş teknolojik özellikleri sayesinde, seçilen iş bittikten sonra cihaz kendini otomatik olarak kapatır.

Kullanışlı Mamajoo Kurutmalı Sterilizatör ve Mama Isıtıcı

Kullanışlı Mamajoo Kurutmalı Sterilizatör ve Mama Isıtıcı

Cihaz, 1-60 dakika çalışma süresi ile işlemlerin kısa sürmesini ve aynı zamanda 1,9 kg ağırlığı ile kullanım kolaylığı sağlar. Cihazın içerdiği sebze pişirme kabı ile bebeğiniz için istediğiniz besinleri buharda pişirebilirsiniz. Ayrıca mama kasesi yardımıyla istediğiniz besinleri ısıtabilirken izolasyon rafı ile de süt ısıtma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece birçok işlemi tek bir cihaz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Cihazın ana malzemeleri bir bez yardımıyla temizlenirken cihazın geriye kalan çıkarılabilir aksesuarları ise bulaşık makinesine atılarak temizlenebilir. İşlemler sırasında sadece su kullanıldığından cihazın temizlenmesi kolay ve yapılan işlemler sağlıklıdır. Mamajoo Sterilizatör 5 İşlevli cihazda bulunan ürünler sterilize edildikten sonra kurutma işlemi başlar. Kurutma işlemi bittiğinde ise 6 kez sinyal vererek otomatik olarak kapanır. Böylece işlemler sırasında takip zorunluluğunu ortadan kaldırarak güvenli bir kullanım sağlar.

Mamajoo 5 İşlev Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Uygun Fiyatlı Mamajoo 5 İşlev

Bebeğinizin besinlerini buharda pişirme ve ısıtma, süt ısıtma işlemlerini sağlıklı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz ürün, size istediğiniz her yerde kullanabilme imkanı verir. Cihazın kurulumu kolay ve basittir. Bu ürünün bebeğinizin sağlıklı bir şekilde büyümesinde önemli bir yeri bulunur. Bebeğinizin biberonlarını steril hale getirmek ve bebeğinize besin pişirmek artık keyifli bir hale gelir. Tüm bu özellikleriyle ürün, bebekli aileler tarafından büyük beğeni toplar. Yaptığı işlemleri kısa sürede gerçekleştirmesi ürün için büyük bir avantajdır. Ürün hakkındaki karar verme sürecini kolaylaştırmak için Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Sterilizatör ve Mama Isıtıcı kullananların paylaştığı Mamajoo 5 in 1 özellikli Kurutmalı Sterilizatör ve Mama Isıtıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürün ve satıcı hakkında detaylı bir fikir sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyatlı bu ürüne birbirinden özel fırsatlarla Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.