Genel Markalar Kadın Mercan Şerit Desenli Mercan Tunik Gömlek 7135-2-312

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kadın Mercan Şerit Desenli Mercan Tunik Gömlek 7135-2-312

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Manken Ölçüsü : Kilo : 56 kg / Boy : 1.72 cm / Gögüs : 88 cm / Bel :68 cm / Kalça : 96 cm / Manken 38 beden numune Bedeni : 38 Yıkama Özelliği : Yıkama ve ütüleme talimatlarına uyun.* Gerekmedikçe yıkama ısısını 40 derecenin üzerine çıkarmayın.* Gömlekleri aynı özelliklere sahip ürünlerle birlikte yıkayın, yıkama esnasında dolaşımın sağlanması için makineyi tam doldurmayın. Hem gömleğin kolay ütülenebilmesi hem de daha uzun ömürlü kullanılabilmesi için yıkama sonrasında gömleği sıkmadan, askıda kurutun.* Gömlek hafif nemliyken, talimatlara uygun ısıda ve buhar vererek ütüleyin MAKİNEDE YIKAMA YAPARKEN Renkli gömlekler çamaşır makinesinde, yalnızca renkli çamaşırlar için hazırlanan çamaşır tozlarıyla ve yumuşatıcı kullanarak yıkanmalılar. Su sıcaklığı, 30 dereceden daha yüksek olmamalı. Çok sıcak su, renkleri bozabilir ve kumaşın çekmesine sebep olabilir. ELDE YIKAMA YAPARKEN Renkli gömlekler saf sabun tozu veya renkliler için hazırlanan elde yıkama deterjanı ile yıkanmalı. Beyazlar ise herhangi bir elde yıkama deterjanıyla yıkanabilirler. Kirli gömlekler fazla bekletmeden yıkanmalılar
  • çünkü kir ve terdeki asit ya da kullandığınız deodorant, kumaşı ve kumaşın renklerini bozabilir. Kumaş Materyal : İyi bir gömlek kumaş kalitesi, rahatlık, sağlık, güvenlik ölçü değerlerini taşımalıdır. %60 Pamuk %30 Polyester Akrilik değerlerinden oluşmaktadır. Güneşte solmaya, renk değişimine karşı oldukça dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Desen Desenli
  • Renk Kırmızı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni60% Pamuk, 40% Viskon
Geri Bildirim Ver