MALATYA KURU KAYISI Malatya Gün Kurusu2 Kayısı 1 Kg

178,12 TL
(178,12 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MALATYA KURU KAYISI Malatya Gün Kurusu2 Kayısı 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OMRU Doğal Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1140904597
    Bu ürün OMRU Doğal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gün Kurusu Kayısı Jumbo Boy kilogramda 60-80 adet arası bulunur. Yazın kayısının kendi mevsiminde Malatya’da doğal olarak dalında olgunlaşan Malatya kayısılarının, toplanarak doğal ortamda güneşte kurutulması ile Malatya’da Gün Kurusu olarak bilenen kayısı elde edilir. Gün kurusu kayısıların besin değeri oldukça yüksektir.
Geri Bildirim Ver

Malatya Kuru Kayısı Malatya Gün Kurusu2 Kayısı 1 kg

Taze ve organik meyveler insan sağlığı için önemli vitamin ve mineralleri içerir. Doğal şekere sahip oldukları için tatlı krizleri için de birebirdir. Ancak her meyvenin büyüdüğü ve olgunlaştığı mevsim bellidir. Karpuz, kavun ve şeftali gibi meyveleri yaz mevsimi dışında bulmak zordur. Bulunsa dahi mevsiminde yetişenler gibi bir tada sahip olmaz. Bu duruma çözüm de meyvelerin kurutulması olur. Mevsiminde büyüyen meyveleri doğal olarak kurutup saklayarak tüm yıl boyunca tüketebilirsiniz. Malatya kuru kayısı Malatya gün kurusu2 kayısı 1 kg lezzetli ve dünyaca ünlü Malatya kayısısının kurutulmuş halidir. Doğal yöntemlerle kimyasal içermeyen kurutulan bu ürün, doğal ve organiktir. Güneşte kurutulması sebebiyle gün kurusu adını alan ürün katkı ve koruyucu madde içermez. Siz de bu lezzetli atıştırmalığı deneyebilirsiniz.

  • 1 kilogramlık özel paketler
  • Doğal ve organik
  • Vegan beslenmeye uygun

Doğal Malatya Kuru Kayısı Malatya Gün Kurusu2 Kayısı

Doğal Malatya Kuru Kayısı Malatya Gün Kurusu2 Kayısı

Doğal şekere sahip olan meyveler hem lezzetli hem de sağlıklıdır. Mevsiminde tüketilmesi gereken meyveleri tüm yıl boyunca yiyebilmek için kurutma işlemi uygulanır. Bu ürün tamamen doğal yöntemlerle güneşin kendi sıcaklığına maruz kalarak kurur. Dalından toplanan kayısılar temizlenerek tozun ulaşamayacağı ancak güneşi görebilen alanlara serilir. Bir ya da iki gün kadar kurutulup içerisindeki çekirdekler alınır. Çekirdeği alınan kayısılar bir kere daha güneş altında kurumaya bırakılır. Bu işlem 3 ya da 4 gün kadar sürebilir. Bu sürenin sonunda rengi kahverengiye dönen kayısılar nemsiz ortamlara alınarak paketlenir. Malatya kuru kayısı Malatya gün kurusu2 kayısı 1 kg fiyatı tüm bu işlemler göz önünde bulundurularak belirlenir. Bütçe dostu olan bu ürünü alışveriş listenize ekleyebilirsiniz. Uygun ve avantajlı seçeneklere sahip olan bu gün kurusunu güvenle tercih edebilirsiniz.

Leziz Malatya Kuru Kayısı Malatya Gün Kurusu2 Kayısı

Leziz Malatya Kuru Kayısı Malatya Gün Kurusu2 Kayısı

Vegan beslenen bireyler, hayvansal ürünlerin hiçbirini tüketmezler. Bu nedenle içerisinde yumurta, süt ve süt ürünleri barındıran tatlılar da bu tüketilemeyen yiyecekler listesine girer. Doğal şekere sahip olan gün kurusu, vegan beslenen kişiler için ideal bir yiyecektir. İçerisinde hayvansal ürün bulunmayan bu yiyecek, doğal ve lezzetlidir. Sade olarak da tüketebileceğiniz bu lezzetli meyveyi istediğiniz herhangi bir yiyeceğin de içerisine ekleyebilirsiniz. Ufak parçalara bölünerek küçültebileceğiniz bu ürünü keklerinizin ya da kurabiyeleriniz içerisine ekleyerek kuru meyveli ve sağlıklı tatlılar hazırlayabilirsiniz. Malatya kuru kayısı Malatya gün kurusu2 kayısı 1 kg yorumları, bu ürünü deneyip tatmış olan müşterilerin değerli bilgileri ile doludur. Bu ürünü ilk kez alacak müşteriler yorumlar sayesinde ürünle ilgili fikir edinmiş olurlar. Vegan beslenmeye uygun ve lezzetli bu atıştırmalığı satın alabilirsiniz.

Faydalı Malatya Kuru Kayısı Malatya Gün Kurusu2 Kayısı

Faydalı Malatya Kuru Kayısı Malatya Gün Kurusu2 Kayısı

Ebeveynler çocukları için devamlı sağlıklı atıştırmalıklar ararlar. Malatya gün kurusu, çocukların da rahatlıkla tüketebileceği doğal ve sağlıklı bir atıştırmalıktır. İçerisinde renklendirici, katkılı koruyucu madde, yapay şeker ya da mısır şurubu bulunmaz. Doğal dalından toplanan kayısıların güneşin altında kurutulması ile hazırlanan bu ürün, jumbo boy kayısı olarak geçer. 1 kilogramlık paketler halinde üretilen bu ürünün içerisinde yaklaşık olarak 60 ile 80 arasında gün kurusu bulunur. Yüksek besin değerlerine sahip olan kayısılar hem yetişkinler hem de çocuklar için oldukça yararlıdır. Düzenli olarak tüketilen bu ürünlerin sindirim sistemine faydaları olduğu görülür. Ancak yüksek besin değerli olduğu için de günde birkaç taneden fazla tüketilmesi önerilmez. Doğal, organik ve vegan beslenmeye uygun bu ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz. Bu lezzetin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.