Makita Lh1040 Uyumlu Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı

26.900 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
27.000 TL

Ürün Bilgileri

Makita Lh1040 Uyumlu Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arpakçı Store Satıcı Ünvanı: ARPAKÇI YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454008047200015 Vergi Kimlik Numarası: 4540080472
    Bu ürün Arpakçı Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Makita lh1040 üstten tablalı gönye kesme tezgahıçift yalitimlidir.Yumusak baslangiç özelligi vardir.Fren sistemi vardir.Sola 45 derece sevli kesim yapabilir.Üst tablasi ile düz kesim imkani vardir.Toz torbalidir.Ambalaj içeriginde elmas testere, dayama destegi, biçak koruyucu, itme kolu, anahtar, yan uzatmalar ve gönye cetveli vardir.Teknik bilgilersürekli akim girisi : 1650wkapasite : 90derece:93x95mm,45derece:95x53mm mmtestere ölçüleri : 255x2.4x30mmbosta devir : 4800devir/dknet agirlik : 13.7kgakim : 7.5ahuzunluk : 530mm mmkablo uzunlugu : 2,5 mpaket içeriğianahtar, toz torbasi, uzatma kolu, üçgen gönye, testere, kenar dayama kolu, bıçak siperi, itme kolu, dikey kıskaç

Ürün Özellikleri

  • Tip Gönye Kesme
  • Güç 1650 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı 10083973

Kesme işlemleri özellikle inşaat alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Materyallerine göre değişiklik gösteren çok sayıda ürünün kesilmesine olanak sağlayan makineler farklı tasarımlara ve modellere sahip olurken aynı zamanda özellikleri ve tasarımları ile de değişiklik gösterebilmektedir. Ahşap kesimleri için farklı tasarımlara sahip olan makineler metal ve çelik kesimleri için farklı özelliklere sahip olarak üretilmektedir. Pek çok farklı marka tarafından üretimi yapılan kesim makineleri işlemlerin yapım sürecinin de değişmesine neden olabilmektedir. Makita lh1040 marka tarafından yapılan üretimler arasında özellikleri ve tasarımları ile dikkat çeken gönye kesme tezgahlarından bir tanesidir. Yüksek motor gücü ve keskin bıçakları sayesinde ahşap, metal, çelik ve plastiklerin kesilmesine olanak sağlayan ürün tasarımları ile de dikkat çekmektedir. Yüksek kaliteli materyallerden imal edilen ürünler fiyatları ile de tercih edilebilir.

  • Tam set
  • Yüksek performans
  • Uygun fiyat

Makita Tarihçe ve Tablalı Gönye Kesme Tezgahı

Makita Tarihçe ve Tablalı Gönye Kesme Tezgahı

1915 yılında elektrikli motor tamircisi ve satıcısı olarak kurulan Makita devam eden yıllarda kendi motorlu makinelerini üretmeye başlamıştır. AR-GE çalışmaları ve üretim tesisleri ile kısa sürede Japonya’nın öncü elektrikli el motoru üreticilerinden birisi olan marka dünya çapında da başarılar elde etmektedir. Uzun yıllardır elektrikli el motorları ve farklı makinelerin üretimlerini yapan Makita dünya çapında çok sayıda satış ofisi ve üretim tesisi ile gelişmeye devam etmektedir. Geniş ürün çeşitliliğini model ve tasarım çeşitliliğine de dönüştüren marka satışları ve müşteri memnuniyetleri ile de adından söz ettirmektedir. Japonya’da öncü olan marka başta Asya ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde üretim tesislerine sahiptir. Tedarik konusunda da gelişim gösteren marka çok sayıda ofis satış noktası ile adından söz ettirmektedir. Makita lh1040 gönye kesim makinası markanın dikkat çeken makineleri arasında yer almaktadır. Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı gerek kalitesi gerekse kullanımı ile dikkat çeken makineler pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesim Makinası

Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesim Makinası

Makita lh1040 üstten tablalı gönye kesim makinası kesim işleri için pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Özellikleri ve tasarımları ile de dikkat çeken ürün yüksek motor gücü sayesinde en sert materyallerin bile kesilerek istenilen şeklin verilmesine olanak sağlarken ergonomik kullanımı ile de dikkat çekebilmektedir. Çift yalıtımlı olan makine hem sessizlik konusunda hem de güvenlik konularında avantajlara sahiptir. Özel fren sistemi sayesinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilen ürün aynı zamanda sola 45 derecelik selvi kesim yapabilir. Makita lh1040 özellikleri arasında dakikada 4800 devir çevirebilmesi ve 1650 wattlık gücü yer almaktadır. 255x2.4x30 ölçülere sahip olan ürün 530 milimetrelik uzunluğa sahip olurken 13.7 kilogramlık ağırlığıyla de satın alınabilmektedir. Paket olarak satışa sunulan makine toz torbası, uzatma kolu, gönye kesici, testere, kenar dayama kolu, bıçak koruması, itme ve dikey kıskaçları ile satışa sunulmaktadır. Makita lh1040 fiyatı ile herkesi memnun eder.

Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı Yorum

Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı Yorum

Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı yorum ve değerlendirmeleri ile Trendyol’da satışa sunulabilen makineler arasında yer almaktadır. Makine hakkında farklı kategorilerde çok sayıda yorum bulunabilmesine karşın yapılan yorumlar olumlu, değerlendirme notları ise son derece yüksektir. Makine hakkında yapılan yorumlar arasında kullanım, güvenlik, dayanıklılık, özellikler ve tasarım gibi konular bulunmasına ek olarak kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Makita Lh1040 Üstten Tablalı Gönye Kesme Tezgahı satın al seçeneği ile ürüne sahip olabilirsiniz.