Makeuptime (KIRILABİLİR) 40'lı Sedefli- Mat Far Paleti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye %10 İndirim
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,89 TL

Ürün Bilgileri

Makeuptime (KIRILABİLİR) 40'lı Sedefli- Mat Far Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİNA AVM Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN KONAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5760794062
    Bu ürün LİNA AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyüleyici renkler ile gözlerinizin şeklini ve rengini ortaya çıkarmak için kullanımı kolay özelliği ile sıcak dokunuşlar elde edebilirsiniz. Çarpıcı renkler sayesinde gözlerin tam vurgulanmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Görünüm Mat
  • Renk Siyah
  • Boy Mini Boy
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Canlı Renkleri ile Makeuptime Far Paletleri

Far paletleri göz makyajı seven kadınlar tarafından sıklıkla kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Farklı renk tonlarını içerisinde bulunduran far paletleri kadınların tarzlarına göre değişiklik gösteren geniş bir renk skalasına sahiptir. 12’li far paletlerine ek olarak değişken renk tonlarının bulunduğu ürünlerde herkes tarafından ilgi görebilmektedir. Ayrıca tek bir renkten oluşan far paletleri de makyaj severlerin beğenisine sunulurken 40 lı far paleti seçenekleri kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen ürünlerden oluşmaktadır. Far paletleri kullanımı göz kapağına yapılan makyajlarda kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. İçerisinde farklı renk tonları bulunan 40’lı seriler kırmızı ve tonları, mavi ve tonları, yeşil ve tonları, pembe ve tonları, mor ve tonları, siyah ve tonları gibi çok sayıda farklı seçeneğe sahip olması nedeniyle uzun süreli kullanımlara izin veren makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır.

  • Göz Makyajı
  • Uzun Süreli Kullanım
  • Yüksek Kalıcılık

Uzun Süre Kullanımlı Makeuptime Far Paleti

Uzun Süre Kullanımlı Makeuptime Far Paleti

Makeuptime markası tarafından üretimleri yapılan farlar genel olarak tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilmektedir. Aynı zamanda yağlı, kuru ve karma cilt tipleri için de farklı özelliklere ve formüllere sahip olan farlar kullanıcılar tarafından uzun süreli kullanım sunduğu için sıklıkla tercih edilir. Göz makyajı kıyafet kombine uygun olarak tasarlandığı zaman makyaj işleminin temel yapısını oluşturur. Kullanılan malzemelerin kalitesi başta olmak üzere formülleri, özellikleri ve yüksek kalıcılık sunmasıyla aranan ürünler arasındadır. Makeuptime far paleti farklı modelleri ve seçenekleri bulunan ürünler arasında yer almaktadır. Çok sayıda renk seçenekleriyle far paletleri göz makyajına önem veren, farklı renkleri kullanmayı seven kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. MT 40 lı far paleti seçenekleri genel olarak göz makyajlarında farklı tasarımları kullanmak isteyen kadınlar tarafından ilgi görür.

MT 40 lı Far Paleti İçeriği

MT 40 lı Far Paleti İçeriği

MT 40 lı far paleti içeriği kullanıcılar tarafından sevilen makyaj ürünleri arasındadır. İçerisinde çok sayıda farklı renk seçeneği sunmasına karşın aynı zamanda kolay sürülmesi nedeniyle de tercih edilir. Paletteki renklerde pembe, mor ve kırmızı tonlarının bulunması yaz aylarında canlılık katarken; nude, kahverengi ve toprak tonları günlük kullanım için uygun olabilmektedir. MT 40 fp kadınların tercih ettiği makyaj malzemeleri arasında pratik ve yardımcı ürünler arasındadır. Makyaj yapan herkes için göz makyajı son derece önem arz ederken günlük göz makyajı ve özel günler için yapılan makyajlar değişiklik göstermektedir. Makeuptime MT 40 lı far paleti renk seçenekleri ve özellikleri ile dikkat çeken ürünlerden bir tanesidir. Tarzlarına ve isteklerine uygun makyaj yapmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilen Makeuptime far paleti pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir.

MT 40 lı Far Paleti Yorumları

MT 40 lı Far Paleti Yorumları

MT 40 lı far paleti kullananlar tarafından yapılan yorumlar olumlu deneyimlerle dikkat çeker. Markanın özel üretimleri arasında yer alan 40’lı far paletleri geniş renk skalası ve tüm cilt tiplerine uygun olması nedeniyle makyaj severler tarafından sıklıkla tercih edilir. MT 40 lı far paleti yorumları ile ilgili değerlendirmelerin yüksek olmasının nedeni uzun süreli kalıcılık sağlaması ve dağılmadan, topaklanmadan konforlu kullanım sunmasıdır. Günlük hayatta ve özel gecelerde ki makyajların değişiklik göstermesi kullanılacak renklerin de çeşitli olmasını gerektirmektedir. Fiyatlandırma konusunda da son derece uygun olan MT markası kadınların ilgisini çeken markalar arasında yer almaktadır. Ayrı ayrı birçok tonu içerisinde barındırdığından bir kutu ile farklı ürünler almadan uzun süre göz farı kullanabilirsiniz. Geniş renk seçeneğine sahip olması pek çok farklı kombin ve tarza da uygun makyajların yapılabilmesine olanak sağlar. Dilerseniz siz de Trendyol üzerinden makeuptime far paleti - mt40fp ürününü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.