MAKEUP REVOLUTION Stretch It Out Maskara

244 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,90 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MAKEUP REVOLUTION Stretch It Out Maskara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPETEAKTAR Satıcı Ünvanı: ASHNAN GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086144126400001 Vergi Kimlik Numarası: 0861441264
    Bu ürün SEPETEAKTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revolution Stretch It Out Maskara, uzayan nihai maskaradır. Eşsiz bir tarama fırçasına sahip olan bu ürün, her bir kirpiğe ciddi bir uzunluk katmak için özel olarak tasarlanmıştır ... hiç bilmediğinizler bile! Fırça, tüm kirpikleri kancalar ve ayırır ve nihai uzatma etkisi için simsiyah bir formülde kaplar. Tüm Maskaralar: Büyük Kirpik Hacmi Maskara , her bir kirpiğe bir miktar etki sağlayan geniş açılı bir fırçaya sahip nihai hacim veren maskaradır! Stretch It Out Maskara , her kirpiğe uzunluk kazandıran benzersiz bir tarama fırçasına sahip nihai uzatma maskaradır. Wispy False Lash Maskara , muhteşem tüylü bir etki için geniş açılı bir fırçaya sahip nihai doğal son maskaradır! Big Lash Waterproof Volume Maskara aynı hacim veren fırçadır - ancak su geçirmezdir! Curl Elevation Mascara , her bir kirpiğe ciddi bir kaldırma sağlamak için tasarlanmış benzersiz bir kıvrımlı fırçaya sahip, kıvrık maskarada son noktadır! Maskara Revolution , pul pul dökülmeyen veya bulaşmayan inanılmaz bir hacim ve uzunluk ekler. Zengin kıvam kuruyarak sizi açık, belirgin kirpiklere bırakır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver