MAKEUP REVOLUTION Revolution Colour Book No: Cb04 Far Paleti

174,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAKEUP REVOLUTION Revolution Colour Book No: Cb04 Far Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY SUMMET Satıcı Ünvanı: HABİBE GİZEM KARADAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330724058
    Bu ürün MY SUMMET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyama kitapları, ama güzelleştiren versiyonu! Revolution renkli kitap paletleri ile tanışın.
  • Sıkıştırılmış pigment tozlarıyla dolu far paleti ile colour book kulübünün bir parçası olun.
  • Pembeleri, morları, leylakları ortaya çıkarmak için 48 yüksek kazanç tonu - Solda 24 ışıltılı ton ve sağda 24 eşleşen mat far ile gözleriniz bayram edecek.
  • Paletin ortasında pigmentlerin birbirine geçmesini önlemek için bir yer ayırıcı bile var.Bir kitap kurdu olun ve tüm seti toplayın.
  • Cruelty free.Paletinizi seçin:02 - Kahverengiler, yanmış portakallar, açık portakallar, kremler.03 - Kırmızılar, portakallar, sarılar, mandalina.04 - Mor, pembeler, leylaklar, leylaklar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Makeup Revolutıon Revolution Colour Book No: Cb04 Far Paleti

Makyaj için olmazsa olmazlardan biri de şüphesiz far paletleridir. Birbirinden güzel 48 farklı renk içeren Makeup Revolution Revolution Colour Book No: CB04 far paleti özel makyajlar için tasarlanır. Ürün, ergonomik tasarımı ile beğeni kazanmayı başarır. Bu anlamda isterseniz profesyonel isterseniz de günlük makyajlarınızı rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Her türlü makyajınız için güvenle Revolution Colour Book far paleti no CB04 modelini seçebilirsiniz. Palet içeriğinde yer alan açık pembeden koyu leylağa kadar olan 48 farklı renk tonu ile gölgelendirmelerinizi kusursuz biçimde yapmanız mümkündür. Bu sayede makyaj konusunda büyük avantajlar elde edebilirsiniz. Siz de pek çok kişiden tam not alan bu seçeneği inceleyerek mükemmel renklerin getirdiği kusursuz görünümden faydalanabilirsiniz.

  • Doğal renkler ve yüksek pigment
  • 48 farklı renk ve ton
  • Buğulu bakışlar

Renkli Makeup Revolution Colour Book No: CB04 Far Paleti

Renkli Makeup Revolution Colour Book No: CB04 Far Paleti

Far paleti denildiği zaman vegan çeşitler bulunması oldukça zordur. Genellikle yoğun pigment elde etmek için hayvanlardan yararlanılarak, çeşitli renkler oluşturulur. Fakat Makeup Revolutıon Revolution Colour Book No: CB04 far paleti kullananlar, bu ürünün tamamen vegan olarak üretildiğini bilirler. Bunun dışında mükemmel renk pigmentleri ile her türde yapacağınız makyaj için CB04 serisini güvenle tercih edebilirsiniz. 48 farklı renk tonunu bünyesinde barındıran Revolution Colour Book far paletinde 24 renk ışıltılı özellik gösterir. Diğer 24 renk ise mat özellik sergiler. Bu anlamda ilgili renkleri kullanarak, ıslak bitişli bir göz makyajını ışıltılı renkler yardımı ile oluşturabilirsiniz. Kişiliğinizi yansıtan renk seçenekleri ile her zaman gecenin yıldızı siz olabilirsiniz. İsterseniz de mat renklerden oluşan kombinasyonları eyeliner çekmek için dahi tercih edebilirsiniz.

Makeup Revolution Colour Book No: CB04 Tonları

Makeup Revolution Colour Book No: CB04 Tonları

Makeup Revolution markası, çıkardığı far paletlerine binlerce renk seçeneği koyar. Bu anlamda Colour Book Revolution CB serisi 04 seçeneği ile de müşterilerine son derece zengin renk skalası ile harika deneyimler sunmaya devam eder. Pek çok farklı renk seçenekleri hem ışıltılı hem de mat olarak 48 ayrı tonda sunulur. CB 04 serisinde pembeden leylağa kadar pembenin ve morun tüm tonları yer alır. Bu anlamda yumuşak yapısı ile göz dolduran Makeup Revolutıon Revolution Colour Book No: CB04 far paleti yorumlarında makyaj severler; pigmentlerin yoğunluğundan, far dokusunun yumuşaklığından, ışıltının kalıcılığında ve matlığın kusursuz görünümünden sıklıkla bahsederler. Siz de bu yorumlar ile ürüne dair merak ettiğiniz tüm detaya rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürün ile kusursuz görünüme merhaba diyebilirsiniz.

Cazip Makeup Revolution Colour Book No: CB04 Fiyatları

Cazip Makeup Revolution Colour Book No: CB04 Fiyatları

Far paletlerinde renk skalaları arttıkça boyutuna göre fiyatlar da değişkenlik gösterir. Size sunulan 48 renk seçeneğine son derece cazip rakamlar ile kolayca sahip olabilirsiniz. Makeup Revolutıon Revolution Colour Book No: CB04 far paleti fiyat bakımından renk kalitesine ve seçeneklerine göre bakıldığı zaman bütçenize dost şekilde olduğunu görülür. Son derece güzel renkler, doğaya ve hayvanlara dost olan yapısı ile bu far paleti kısa süre içinde bir numaranız haline gelebilir. Color book, her ten ve her kişilik yapısı için uygunluk gösterir. İstediğiniz renk ile makyajınızda adeta çığır açabilirsiniz. Doğal ve buğulu bakışlarınız ile makyajınızın starını siz belirleyebilirsiniz. Siz de Makeup Revolutıon Revolution Colour Book No: Cb04 Far Paleti satın almak için Trendyol sunduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Bu ürün ile hem kalitenin hem de ışıltılı görünümün keyfini yaşayabilirsiniz.