MAKEL Sıva Üstü Ikili Topraklı Priz

62,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MAKEL Sıva Üstü Ikili Topraklı Priz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DENGE ELK AYDINLATMA KOZ.HIR.TEKS Satıcı Ünvanı: OĞUZ KARDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5230055420
    Bu ürün DENGE ELK AYDINLATMA KOZ.HIR.TEKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka:Makel
  • 16A
  • 250V
  • Beyaz
  • 2'li topraklı priz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Elektrik Prizi
Geri Bildirim Ver

MAKEL Sıva Üstü İkili Topraklı Priz

Makel sıva üstü ikili topraklı priz cihazlarınızın enerji ihtiyacını karşılayan yüksek performans gücü sunan bir üründür. Dayanıklı yapısı ve rahat kullanımıyla kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktadır. Yüksek enerji sarfiyatı yapmadığı için tasarruflu bir kullanım avantajı sunmaktadır. Elektriğin bulunduğu her ortamda enerji desteği sağlayarak cihazlarınızın performans gücünü üst seviyeye çıkarmaktadır.

 
  • Yüksek performans gücü
  • İşlevsel kullanım
  • Tasarruflu

Makel Sıva Üstü İkili Topraklı Priz Özellikleri

Makel Sıva Üstü İkili Topraklı Priz Özellikleri

Elektrik enerjisini iletme ve depolama yeteneği bulunan özellikleri ile kullanıcıların hayatını büyük ölçüde kolaylaştırabilen teknoloji aygıtı bir üründür. Makel sıva üstü ikili topraklı priz özellikleri genel anlamda ev, iş yeri ve pek çok alanda rahatlıkla kullanılmasını sağlamaktadır. İşlevsel kullanım yapısı yüksek olduğu için performans gücü de bir o kadar artış göstermektedir. Evin tüm odalarında ve her alanda kullanabilen ürün olması ile ihtiyaç duyulan elektrik enerjisine doğru bir şekilde erişilmesini sağlar. Kullanıma bağlı olarak özelleştirilebilen yapısı sayesinde geniş seçeneğe sahiptir. Çıkış noktalarına göre üçlü, beşli, ikili ya da tekli formda yer alabilir. Kablo kanal sistemleri, aksesuar, sayaç ya da sigorta kutuları gibi tüm ürünler için kullanabilirsiniz. Bağlantı kurduğu cihaza doğru elektrik akımı iletmesi bakımından öne çıkar. Bu sayede cihazlarının kullanım ömrünü uzatmaktadır. Aksi halde fazla sunulan elektrik akımları yanma gibi durumlar açığa çıkarabilmektedir.

 

Makel Sıva Üstü İkili Topraklı Priz Kullanımı

Makel Sıva Üstü İkili Topraklı Priz Kullanımı

Kurulumu ve kurulumu oldukça kolay olan bu ürünü fişe takarak cihazlarınızın enerji ihtiyacını kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Kapaklı korumalı, zaman ayarlı dokunmatik ürün seçeneklerine sahip olan farklı modelleri de bulunmaktadır. İhtiyaç ve tarzınıza uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Duvar, dolap içi zemin ve hatları veya kablo kanalları gibi pek çok alanda işlevsel ve rahat şekilde kullanılabilir. İç ve dış mekân kullanımı için ideal özellikler sunmaktadır. Gerek tasarım gerekse teknolojide sunduğu yenilikler bakımından oldukça ilgi gören bu ürün telefon ve bilgisayarların kesintisiz ve verimli şarj edilmesini sağlamaktadır. Sıva üstü bir ürün olduğu için iki form ile aynı anda iki cihazın kullanılmasını sağlamaktadır. Markanın özel strateji ile geliştirdiği bu ürün tasarım ve renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Topraklı yapıda olması kullanımda oluşabilecek risklerin en aza indirgenmesini sağlamaktadır. Satın alım öncesinde kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine doğru karar vermesi gerekir. Bu sayede ek ürün desteğine ihtiyaç duymadan yüksek verim ile bu ürünü kullanabilirsiniz.

 

Makel Sıva Üstü İkili Topraklı Priz Fiyatı

Makel Sıva Üstü İkili Topraklı Priz Fiyatı

Son zamanlarda popüler şekilde tercih edilen pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan bu ürün iç ve dış mekânlarda enerji ihtiyacını karşılamaktadır. İşlemlerin hızlı, verimli ve kesintisiz şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan özelliği ile her alanda kullanılabilmektedir. Farklı ihtiyaçlara hitap edebilen teknoloji aygıtı olarak Makel kalitesi ile kullanıcısı ile buluşmaktadır. Elektrik ya da kaçak olması durumunda akıma toprağa güvenli şekilde yönlendirerek oluşabilecek kaza, risk ve tehlikelerin önüne geçen sisteme sahiptir. Üstün kaliteli yapısı ile ön plana çıkan bu ürün su ve toza karşı maksimum dayanıklılık göstermektedir. Makel sıva üstü ikili topraklı priz yorumları ürün hakkında kullanıcıların değerlendirmelerini ifade etmektedir. Ürünün kullanımı ve kurulumu gibi pek çok detayı buradan görüntüleyebilirsiniz. Markanın sunduğu özelliklerin yanı sıra gerçek kullanıcıların deneyimlerini içermektedir. Uzun süreli koruma avantajı sağlayan Makel sıva üstü ikili topraklı priz fiyatı özel seçenekleri ile Trendyol’da yer almaktadır. Ürünü hemen buradan tek tıkla satın alabilirsiniz.