Genel Markalar Mbot 2.4g Wireless Serial Modülü - 13030

877,48 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mbot 2.4g Wireless Serial Modülü - 13030

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robotistan Satıcı Ünvanı: ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735090710500029 Vergi Kimlik Numarası: 7350907105
    Bu ürün Robotistan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mbot 2.4g Wireless Serial Modülü - 13030 mBot robotunuzu kablosuz olarak bilgisayarınızdan kontrol etme ve programlamada kullanılan modüldür. Tıpkı kablosuz fare veya klavyeler gibi çalışır, yanında gelen USB alıcısı ile eşleştirme yapmanıza gerek kalmaz. Özellikler: Otomatik eşleşme özelliği sayesinde kolay kullanım
  • USB alıcısı 32-bit ve 64-bit Windows ve MacOS destekler. Sürücüye ihtiyaç duymaz
  • Aynı anda birden fazla mBot kullanılan ortamda sinyali birbirine karışmaz
  • Teknik Özellikler: Varsayılan baud rate: 115200
  • Haberleşme menzili: ~10 metre
  • Çalışma gerilimi: 5V DC
  • Boyutlar: 30x20x14 mm
  • Paket içeriği:
  • 1 adet 2.4G Serial Modül, 1 adet USB alıcı
Geri Bildirim Ver

Makeblock Mbot 2.4G Wireless Serial Modülü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kablosuz kaliteli bağlantı kurmak iletişim dünyasında oldukça önemlidir. Siz de kablosuz bağlantı kurmanıza olanak sağlayan bir ürün arıyorsanız Makeblock mBot 2.4G Wireless Serial modülü cihazına göz atabilirsiniz. Kablosuz bağlantı kurmanızı sağlayan bu cihaz beklentilerinizi karşılayabilir. Paket içerisinde 1 tane 2.4G özellikli serial modül ve 1 tane USB alıcı bulunur. Serial modül sayesinde kablosuz iletişimin avantajlarından yararlanırken USB alıcı ile cihazlarınız arasında veri aktarımı yapabilirsiniz. USB içerisine çeşitli dosyalar yükleyebilir ve sizin için değerli olan bu dosyaları uzun süre gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz. USB aygıtını girişi uygun olan bütün teknolojik aletlere takabilirsiniz. Bu sayede sahip olduğunuz dosyaları farklı cihazların özelliklerinden faydalanarak görebilirsiniz. Siz de mBot 2.4 GHZ kullanarak rahatlıkla aletlerinize Bluetooth özelliği kazandırabilirsiniz.

  • Kablosuz bağlantı
  • Güvenli veri depolama
  • Kesintisiz iletişim

Avantajlı Makeblock Wireless Modül Özellikleri

Avantajlı Makeblock Wireless Modül Özellikleri

Bluetooth özelliğine sahip olan cihazlar kesintisiz iletişim imkanı sağladıklarından müşteriler tarafından büyük rağbet görür. Kablo kullanma derdinden sizi kurtararak veri aktarımını kolaylaştıran Bluetooth teknolojisinden yararlanmak istiyorsanız Makeblock mBot 2.4G ürününü inceleyebilirsiniz. Cihaz hızlı ve güvenli aktarım sağlamasının yanında otomatik eşleşme özelliğine sahiptir. Bu sayede pek çok işlem yaparak eşleşme sağlama derdinden kurtulmuş olursunuz. Cihazın varsayılan Baud Rate’i 115200 olduğu için hızlı aktarım sağlar. Cihazın saniyede kaç atım yaptığını gösteren bu değer oldukça etkilidir ve müşterilerin bu ürünü tercih etmelerindeki büyük etkenlerden biridir. Ürünün haberleşme menzili ise yaklaşık 10 metredir. Haberleşme menzili kablosuz bağlantıdan faydalanabileceğiniz maksimum mesafeyi belirtmesidir. Makeblock Wireless Serial modülü oldukça geniş bir mesafe menziline sahiptir, bu ürünü kullanarak 10 metre mesafe içerisindeki cihazlarla etkileşim kurabilirsiniz.

Bütçelere Uygun Fiyatıyla Makeblock Modülü

Bütçelere Uygun Fiyatıyla Makeblock Modülü

Kablosuz iletişim kurmayı sağlayan Bluetooth teknolojisi gelişen dünya için oldukça önemlidir. Cihazınızın bu özelliğe sahip olmasını sağlayan Makeblock mBot 2.4G Wireless Serial Modülü – 13030 B3A8 kullanışlı bir pakettir. Paket içerisinde kablosuz iletişim olanağı sağlayan çip ve USB cihazı bulunur bu sayede hem kablosuz iletişim kurabilir hem de sizin için önemli olan dosyaları saklayabilirsiniz. Pek çok avantaj sağlayan bu setin fiyatı oldukça uygundur. Makeblock mBot 2.4G Wireless Serial modülü fiyat ürünün sağladığı avantajlar göz önünde tutularak belirlenir. Paket içerisinde 2 adet cihazın bulunması kullanım kolaylığı sağladığından önemlidir. 10 metreye yakın haberleşme menzili ise kullanım kolaylığı sağlar. Çalışma gerilimi 5V DC olan cihaz beklentilerinizi karşılar. Siz de bu cihazdan edinerek verilerinizin kaybolmasından endişe etmeden rahatlıkla kablosuz iletişim teknolojisinden yararlanabilirsiniz.

Makeblock Wireless Modül Müşteri Yorumları

Makeblock Wireless Modül Müşteri Yorumları

Makeblock mBot 2.4G Wireless Serial modülü yorum bölümü cihazın sağladığı avantajlara odaklanır. Pek çok kişi ürünü kullandıktan sonra veri aktarımını kolaylıkla yapabildiğinden bahseder. Cihazın sahip olduğu 10 metre haberleşme menzili sayesinde bu işlem mümkün olur. Ayrıca oldukça ufak bir boyutta olan bu cihaz sadece 30 x 20 x 14 mm büyüklüğündedir. Küçük yapısı sayesinde kolaylıkla yerleştirilip kullanılabilir. Makeblock mBot 2.4G Wireless Serial modülü kullananlar cihazın aynı anda pek çok mBot kullanılan ortamda sinyali karıştırmamasından memnun olur. USB cihazı ise 32 ve 64 Bit Windows alıcıları ve MacOS ile uyumlu olarak çalışır. Siz de robotunuzu uzaktan kontrol etmeye olanak sağlayan bu modül setini kullanarak kablosuz iletişimin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Siz de Makeblock Wireless 2.4G modül cihazına Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.