Makalu Fuzzy Şişme Kamp Matı 3,0cm

1.600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Makalu Fuzzy Şişme Kamp Matı 3,0cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bushlove Outdoor Gear & Equipment Satıcı Ünvanı: ERSİN OUTDOOR DOĞA SPORLARI MALZEMELERİ TEKSTİL İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0369029736900001 Vergi Kimlik Numarası: 3690297369
    Bu ürün Bushlove Outdoor Gear & Equipment tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Makalu Fuzzy Dört Mevsim Şişme Mat 3,0 Cm MKL-12480 Ürün Özellikleri Piyasadaki köpük mat performansına oranla çok daha iyi bir ısı ve kullanım konforu sunar. Havayı emen özel valf sistemi vidayı gevşetince süngerin suyu emdiği gibi havayı emerek kolayca şişer .Bu sistem vidayı gevşetip rulo halinde sarınca boşaltmayı kolaylaştırır.Kullanım öncesi birikaç nefes ile daha konforlu hale gelir.. Anatomik tasarımı ile yorgunluğunuzu alan mükemmel bir üründür. Mat içinde bulunan özel kontrüksüyonu mükemmel bir uyku çekmenizi sağlar.. Mat yüzeyi kaymaz bir yapıdadır. Ultra hafif minimum yer kaplayan taşıma çantası ile her yere depolayabileceğiniz bir üründür. Özellikleri: Kendinden şişebilen Uyurken toprak ile aranızda hava yalıtımı sağlayarak mükemmel konfor sunan 4 mevsim kullanabileceğiniz bir üründür. Malzemeleri: 190T Polyester dış etmenlere karşı dirençli bir üründür. Teknik Özellikleri: Ağırlığı: 990 gr. Ebatlar: (En x Yükseklik x Boy): 185 x 54 x 3,0 cm Paket Ebatları: 27 x 19 cm Her türlü arazide konforlu uyumayı sağlayan bir mat modelidir.Kamp,Motosiklet / Bisiklet Seyahatleri ve ev dahil her ortamda kullanılabilecek bir üründür. TAŞIMA KOLAYLIĞI Ağırlık 990 g. / Hacim 3 L / Taşıma çantası UYUMA RAHATLIĞI Boyutlar 180 X 50 X 3 cm. Rahat uyku yüzeyi: iç dizaynı ile masaj özelliği sağlayan iç kontrüksüyonuna sahiptir. ISI YALITIMI -20 °C 20°C ve üzeri sıcak havalar için idealdir TAKMA / ÇIKARMA KOLAYLIĞI Kısmen havayı kendi emer artı biraz üfleyerek şişirebilirsiniz. ÇEVRE DOSTU Trekking matı kullanım ömrü ile ten ve doğa dostu bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver