Majirel Loreal Saç Boyası - 10 Açık Sarı 50 Ml

245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Majirel Loreal Saç Boyası - 10 Açık Sarı 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. Satıcı Ünvanı: PRESTİGE GRUP BİLİŞİM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088666700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330886667
    Bu ürün Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orjinal-Adınıza Faturalı-Ücretsiz Kargo->KAIZEN SHOP Güvencesi ile Loreal Majirel Saç Boyası 50 ml AÇIKLAMASI Loreal majirel saç boyası Ionene G + Incell içeren Loreal profesyonel grubunun en çok tercih edilen saç boyasıdır. Majirel saç boyası üstün beyaz kapama özelliğine sahiptir. Majirel boya eşsiz renk seçenekleri ile saçınıza şık bir görünüm kazandırır.Majirel saç boyası saçları yıpratmaz. Majirel boya her boyama işlemi esnasında Ionène G + Incell bakım molekülleri saç tellerine nüfus ederek dolgunluk ve parlaklık kazandırır. Oksidan SeçimiOksidan seçimi çok önemli konulardan bir tanesidir. Yapacağınız boyama işlemine, saç yapısına ve boyanacak renge göre hangi oksidan kullanılması gerektiğine karar verilir. Kullanılacak oksidanın uygulanacak saç boyası ile aynı marka olmasına özen gösteriniz. Loreal 20 Volume Oksidan (%6): Beyaz kapama, saçları 1 ve 2 tona kadar açma işlemi için ve saçı aynı tonlardaki bir renge boyamak için kullanılır.Loreal 30 Volume Oksidan (%9): Saç rengini 2 ve 3 tona kadar açmak için bu oksidan kullanılır.Loreal 40 Volume Oksidan (%12): Saç rengini 3 ve 4 tona kadar açmak için bu oksidan kullanılır. Loreal Majirel Boya Nasıl Hazırlanır?Metal olmayan bir karıştırıcının içerisine 50 ml (1tüp) majirel boya ve 75 ml Loreal oksidan koyulur.Karışım 3 dakika boyunca karıştırılır. Majirel Boya Dip Boyama İşlemiHazırlanan boya karışımını yıkanmamış kuru saç diplerine bolca sürünüz.Karışımı saçınızda 35 dakika bekletiniz.Ilık ve bol su ile saçları iyice yıkayınız.Renk koruma şampuanı ile saçlar yıkanır. Majirel Boya Beyaz Kapama İşlemiSaçlardaki beyaz oranı %50'e kadar ise istenilen boya rengi aynı oranda oksidan ile karıştırın.Saçlardaki beyaz oranı %50'inden fazla ise beyazları kapamak için ana renk tonlarından yardım almalısınız.Seçtiğiniz boya rengi ile aynı oranda ana rengi, aynı oranda oksidanla karıştırınız.50 ml boyanıza 50 ml ana renk boya karıştırın ve 150 ml oksidan eklemelisiniz.Majirel boyayı yıkanmamış ve kuru saça uygulayınız.Karışımı saçınızda 35 dakika bekletiniz.Ilık ve bol su ile saçları iyice yıkayınız.Renk koruma şampuanı ile saçlar yıkanır. Majirel Boya ile Saç Boyama ve Renk Değiştirme İşlemiMajirel boyayı yıkanmamış ve kuru saç diplerine uygulayınız.Saç diplere boya uygulamasını bitirdikten sonra karışımı saçın geneline ve uçlarına uygulayın.Karışımı saçınızda 35 dakika bekletiniz.Ilık ve bol su ile saçları iyice yıkayınız.Renk koruma şampuanı ile saçlar yıkanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver