Maia mc Jojoba Yağı 20 Ml Ciltteki Kırışıklık Problemleriyle Savaşmaya Yardımcı Olur.

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Maia mc Jojoba Yağı 20 Ml Ciltteki Kırışıklık Problemleriyle Savaşmaya Yardımcı Olur.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKTARCINIZ Satıcı Ünvanı: PİRAMİT ISI MÜHENDİSLİK KOZMETİK GIDA İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730034282600016 Vergi Kimlik Numarası: 7300342826
    Bu ürün AKTARCINIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maia mc jojoba yağı 20 ml Jojoba, literatürdeki adı "simmondsia chinensis” olan, çalı türü bir bitkidir. Cilt üzerindeki aknelerin giderilmesine yardımcı olur.Içeriğindeki a ve e vitaminin sağladığı antioksidan etkilerin yanında güçlü yağ asitleri sayesinde kırışıklıklara karşı savaşır ve cildin genç görünmesini sağlamaya yardımcı olur. güneş yanıklarını hafifletmeye yardımcı olur. Jojoba yağı nemlendirici görevi görerek cildinizden nem kaybını önlemeye destek olur. Bu, cildinizi yumuşak ve esnek tutmaya yardımcı olur. Özellikle cildi kuru olanlar için önerilen bir üründür. Cildi temizlemeye yardımcı olan bu yağ, aynı zamanda cildi makyaj kalıntılarından da arındırmaya yardımcı olur. Düzenli masaj yapıldığında jojoba yağı selülit oluşumunu önlemeyi destekler. Cildin kaybettiği elastikiyeti geri kazanmasına ve oluşabilecek kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur. Yıpranmış saçları onarmaya ve parlaklığını kaybetmiş saçların canlılık kazanmasına da yardımcı olur. Cildin üzerine ve saça masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Içindekiler: Jojoba yağı / simmondsia chinensis seed oil Soğuk press yöntemiyle elde edilmiştir. Uyarı: Mavi ışık ihtiyacımız olan doğal ışığın aksine teknoloji aletlerinden aldığımız yapay bir ışıktır. Cilt, beden ve ruh sağlığımız üzerinde ciddi tehditleri vardır. Ciltte hücre yenilenmesini yavaşlattığı gibi kolajen ve elastikiyet kaybına neden olur. Ince çizgileri çoğaltarak erken yaşlanma süreci başlatır. Maia mc doğal içerikteki cilt ürünleri ile gece bakımınızı tamamladıktan sonra bu zararlı ışığa maruz kalmamaya özen gösteriniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver