MaGümüş Soy Ve Luna Özel Tasarım Ay Ve Güneş 925 Gümüş Kolye

1.912,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

MaGümüş Soy Ve Luna Özel Tasarım Ay Ve Güneş 925 Gümüş Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaGold Satıcı Ünvanı: MURAT ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880242828
    Bu ürün MaGold tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜretimSüresi 3 İş Günüdür. Tarafımızca Tasarlanmıştır. Modeli Bize aittir. Kalın Gümüş Zincir Kullanılmıştır. Özel Kapşon Kesim Zirkon Taş Kullanılmıştır. Sipariş verdiğiniz de sıfırdan üretilmeye başlar ve 2 iş günü sonrasından kargoya verilir. MADEN 925 Gümüş
  • RENK Gümüş
  • TAŞ Zirkon
  • EBAT 30 x 26 mm
  • AĞIRLIK 6 gr
  • PAKETLEME Hediyelik Sunumuyla Kargoya Verilir
  • GÖNDERİM SÜRESİ En Fazla 3 İş Günü
  • GARANTİ MaGümüş Garanti 1 Yıl
  • '' MaGümüş Türkiye'de Online Alışveriş Takı Mağazası Kalitesiyle Alışverişiniz Güvence Altındadır " Ürünlerimizin Fotoğrafları Tarafımızca Çekilmiştir ve Hiç Birinde dijital photoshop Kullanılmamıştır

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

MaGümüş Soy ve Luna Özel Tasarım Ay ve Güneş 925 Gümüş Kolye

Aksesuarlar, hayatın her alanında bulunan ve pek çok anlama sahip olabilen parçalar halindedir. Sahip olacağınız bir kolye, sizi mutlu ederek kendinizi tamamlanmış hissetmenize katkıda bulunabilir. Boynunuzda güzel bir görünüm vererek kıyafetlerinizi ve sizi uyumla birleştirme imkanı kazandırır. Kimi zamanlar onlara da anlamlar yüklenir. Kolyeye her baktığınızda sizi geçmişe götürerek güzel anlarınızı tekrar yaşama fırsatı yakalarsınız. Sevdiğiniz insanlara da özel günlerde şık bir gümüş kolye hediye ederek anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Böylece en değerli anlarınız tamamlanmış olur. MaGümüş Soy ve Luna özel tasarım Ay ve Güneş 925 gümüş kolye, estetik görünüşü ile büyük beğeni toplayan bir parçadır. Kendinize ve sevdiklerinize bu ürünü alarak siz de özel anılarınızı muhafaza etme imkanını kazanırsınız.

  • Modern görünüm
  • Şık tasarım
  • Kaliteli materyal

Dikkat Çekici MaGümüş Soy ve Luna Özel Tasarım Kolye

Dikkat Çekici MaGümüş Soy ve Luna Özel Tasarım Kolye

Gümüş kolye, yapısı ile neredeyse her kıyafetinize uyar. Materyalinin yüzeyi sayesinde cildiniz hafiflik hissini kazanır. Ayrıca Ay işlemesinin üzerinde bulunan zirkon taşları son derece dikkat çekici durarak göze çarpar. Zirkon taşı, elmasa fazlasıyla benzeyen bir doğal taş çeşididir. Size estetik görünüm kazandırarak kombininizin tamamlanmış görünmesine yardımcı olur. MaGümüş Soy ve Luna özel tasarım Ay ve Güneş 925 gümüş kolye yorumları size büyük ölçüde rehberlik sağlama imkanına sahiptir. Sadece kendinize değil, sevdiklerinize de bu ürünü hediye alarak güzel anılar biriktirme fırsatını elde edersiniz. Böylece kolyeyi her gördüklerinde sizi hatırlayarak değerli zamanlarınızı onlara tekrar yaşama imkanını verirsiniz. Bu aksesuarın markası, piyasada da oldukça bilinir. Bu sebepten dolayı ürün çokça tercih edilir. Siz de bu parçaya sahip olarak şık bir görünüm elde etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Şık MaGümüş Soy ve Luna Özel Tasarım Kolye Özellikleri

Şık MaGümüş Soy ve Luna Özel Tasarım Kolye Özellikleri

MaGümüş gümüş kolye pek çok dikkat çeken farklı özelliğe sahiptir. Ürün, son derece şık bir Ay ve Güneş tasarımını bünyesinde barındırır. Birbirlerine Ay şeklinin uçlarından bağlı olan bu kolye, oldukça estetik bir görünümü beraberinde getirir. Gümüş rengi tamamlayıcı özellikte olması sayesinde her kıyafetinize uyum sağlar. Güneş kısmının altınımsı bir renkte olması kolyeyi bütün şeklinde gösteren unsur haline getirir. Ay şekilli kısmının ortasını çevreleyen ve Güneş yapısının ortasındaki zirkon taşı son derece parlak görüntü vererek dikkat çekici olmayı sağlar. Oldukça şık ve zarif gözüken taşlar ile fazlasıyla şık görünüm kazanırsınız. Parlak yüzeye sahip olması, taşların parlaklığı ile uyumlu hale gelir. Günlük kullanımınızda ve pek çok değerli anlarınızda sizin bir parçanız haline gelir. Böylece birçok anınızda yanınızda olarak sizi tamamlar. Siz de ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

Avantajlı MaGümüş Soy ve Luna Özel Tasarım Kolye Fiyatı

Avantajlı MaGümüş Soy ve Luna Özel Tasarım Kolye Fiyatı

Neredeyse her anınızda yanınızda olabilecek bu kolye, kaliteli tasarımı ile son derece uzun ömürlüdür. Böylece vazgeçilmeyen bir parçanız hale gelir. Gideceğiniz etkinliklerde, iş yerinde, okulda, kurslarda, konserlerde, buluşmalarda ya da arkadaşlarınızla yapacağınız etkinliklerde ve sayılamayacak daha pek çok yerde sizi tamamlama imkanına sunar. MaGümüş Soy ve Luna özel tasarım Ay ve Güneş 925 gümüş kolye fiyatı ürünün materyaline göre belirlenir. Sahip olduğu gümüş yapı dolayısıyla oldukça kalitelidir. Sizi yarı yolda bırakmaz. Aynı zamanda uzun bir süre boyunca yanınızda olur. MaGümüş Soy ve Luna özel tasarım Ay ve Güneş 925 gümüş kolye satın alarak siz de eşsiz bir şık görünümü kazanabilirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyat bandında olan bu ürüne ulaşarak kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edip güzel anılar biriktirme fırsatını yakalayabilirsiniz.