2
Yazı Tahtası kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

MAGNET İQ Ahşap Yazı Tahtası Çift Taraflı Manyetik Özellikli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MAGNET İQ Ahşap Yazı Tahtası Çift Taraflı Manyetik Özellikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AnkaToys Satıcı Ünvanı: ANKA TOYS OYUNCAK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070075798500001 Vergi Kimlik Numarası: 0700757985
    Bu ürün AnkaToys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriği 1 Adet 110 x 45 ölçülerinde katlandığında yer kaplamayan kurulum gerektirmeyen ahşap yazı tahtası tahtamızın yazı ve etkinlik için kullanabileceğiniz alanı 50 x 45 (+2/-2) ölçülerindedir 66 parça büyük ve küçük harften oluşan Türkçe ve İngilizce kelimeler üretebileceğimiz manyetik özellikli alfabe seti 51 parça matematik işlemleri, sayı sayma eşleştirme gibi çeşitli etkinlikler yapabileceğiniz * 30 manyetik rakam *10 resimli sayı taşı * 5 manyetik işlem taşı *6 manyetik el figüründen oluşan set. 1 adet tahta silgisi 5 adet renkli tebeşir 2 adet beyaz yazı tahtası kalemi 1 adet kullanma kılavuzu Ürün ile ilgili genel bilgiler Ürünümüz çift taraflı kullanılabilir(beyaz-siyah). beyaz yüzey manyetik özelliğine sahiptir burada yazı yazıp resim yapabilirsiniz ayrıca manyetik parçalarla (sayılar-harfler-hayvanlar vb.) çeşitli etkinlikler ve oyunlar oynarken arka siyah yüzeyde tebeşirle yazı yazıp resim çizebilirsiniz. Ayrıca beyaz yüzeye manyetik parçalarla(sayılar-harfler-hayvanlar vb.) çeşitli etkinlik ve oyunlar oynarken. Siyah yüzeyinde ise tebeşirlerle yazı yazıp resim yapabilirsiniz. Tavsiyeler Beyaz manyetik yüzeyde içinden çıkan kalemi veya piyasadan alabileceğiniz Su bazlı beyaz yazı tahtası kalemini kullanınız. Özel laminasyonu sayesinde beyaz manyetik yüzeyinde kullandığınız su bazlı tahta kalemleri iz bırakmadan kolaylıkla çıkartabilirsiniz. Keçeli kalemi, koli kalemi, asetat kalemi kullanmaya uygun değildir. Kullanmanız durumunda kolonya ve ıslak mendil ile temizlemeniz gerekir. UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ -- Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. Tahtanın beyaz tarafında sadece beyaz tahta kalemleri kullanılır. 3 yaş üzeri için tavsiye edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Ölçü 110 x 50
Geri Bildirim Ver