Magic Sand Doğa Kokulu Kedi Kumu 20 Lt Ince Taneli

201,80 TL
(10,09 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Magic Sand Doğa Kokulu Kedi Kumu 20 Lt Ince Taneli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİFESAND Satıcı Ünvanı: LİFESAND EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608116162400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081161624
    Bu ürün LİFESAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magicsand Cat Litter Doğa kokulu Kedi Kumu 20 lt %100 BEYAZ BENTONİT
  • Magicsand kedi kumu içeriğinde tamamen doğal bentonit kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal bulunmamaktadır. Emicilik Özelliği: Mgicsand kedi kumu, mükemmel topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çeker ve anında topaklaşır. Bu özelliği ile size ve kedinize zarar verebilecek her türlü bakterinin üremesinin önüne geçilmiş olur. Minimum Tozlanma: Magicsand kedi kumu üretilirken tüketicinin kullandığı ortamda tozlanma meydana gelmemesi için özel işlemlerden geçirilerek toz miktarı minimum düzeye indirgenmiştir. Koku Önleyici Etkisi: Magicsand kedi kumu çevreye kötü kokuların yayılmasını önlemesinin yanı sıra, sıvı ile temas etmesi durumunda bulunulan ortama hoş bir koku verir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 20+ L
  • Koku Tipi Kokusuz/Naturel
Geri Bildirim Ver

Magicsand Kedi Kumu 20 lt İnce Taneli Doğa Kokulu Cat Litter Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Yaşamı paylaştığımız minik dostlarımız için sağlıklı bir ömrün hayalini kurarız. Bu noktada onlar için seçtiğimiz mama türlerinden tuvalet kumuna dek her detay büyük bir öneme sahiptir. Kedilerin tuvalet ihtiyacını giderirken konforlu şartlarını desteklemek üzere kaliteli kumlar üretilir. Söz konusu ürün, maksimum topaklanma etkisi sayesinde sıvıları içine kısa sürede çekerek patilere rahatsızlık vermez. Böylece tuvaletlerde uzun yıllar tercih edilebilir. Sevimli dostlarınızın tuvalet alışkanlıklarını konforlu bir hâle getirmek amacıyla Magic Sand Cat Litter doğa kokulu 20 lt ince taneli kedi kumu üretilmiştir. Söz konusu ürün, mükemmel topaklanma ve minimum tozlanma oranı sayesinde kedilerin hassas vücut sağlığını desteklemeye yardımcı olur.

  • Koku: Doğa
  • Miktar: 20 Lt
  • İçerik: Beyaz Bentonit

Magic Sand İnce Taneli Doğa Kokulu Kedi Kumu Özellikleri

Magic Sand İnce Taneli Doğa Kokulu Kedi Kumu Özellikleri

Magic Sand Cat Litter doğa kokulu 20 lt ince taneli kedi kumu 8682368907270, kedilerin sağlıklı yaşamını desteklemek üzere üretilir. Özenle geliştirilen ürünü farklı kılan özelliklerden biri de içermiş olduğu %100 beyaz bentonit seviyesidir. Söz konusu bentonitlerde antibakteriyel maddeler bulunur. Bu sayede uzun süreli kullanımda kedi tuvaletlerinin bakteri ve mikroplardan arındırılmasına yardımcı olur. %100 oranında bentonit içeren kum, hassas pati yüzeylerine zarar vermeden dokunur. Böylece patilerde tahriş ya da yara gibi problemleri önler. Magic Sand 20 lt kedi kumunu farklı kılan özelliklerden biri de minimum tozlanma seviyesidir. Söz konusu ürünün üretim aşamasında özel işlemler uygulanarak toz miktarı minimuma indirilir. Böylece sevimli dostlarınızın tuvalet kullanımı esnasında bakterilerin bir toz hâline gelerek havaya karışmasını önlemeye yardımcı olur.

Magic Sand İnce Taneli Kedi Kumunun Emiciliği Nasıldır?

Magic Sand Cat Litter doğa kokulu 20 lt ince taneli kedi kumunu özel kılan en önemli nitelik emiş özelliğidir. Söz konusu ürün maksimum topaklanma özelliğine sahiptir. Kumun içerisinde bulunan tanecikler sıvı ile buluştuğunda anda birleşmeye başlar. Böylece uzun süreli kullanımın neden olabileceği bakteri ve mikrop üretimini engellemeye yardımcı olur. Maksimum emiş gücü gösteren ürün temizlik vaktini de pratik bir hâle getirebilir. Böylece kediler tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra anında temizleme işlemine geçebilirsiniz. Ürün, maksimum emiş gücü sayesinde kötü kokular açığa çıkmadan topaklanma işlemini gerçekleştirir. Kum taneciklerinin özel doğa kokusu sıvı ile temas ettiği anda ortama yayılmaya başlar. Böylece yaşam alanlarına huzurlu bir hava kazandırır.

Magic Sand 20 Lt İnce Taneli Kedi Kumu Kaliteli midir?

Magic Sand Cat Litter doğa kokulu 20 lt ince taneli kedi kumu 8682368907270 yorumlarında kullanıcı beklentilerini karşılayan bir ürün olduğu görülür. Söz konusu ürünün üretim aşamasında kaliteli ve doğal bentonit kullanılır. Böylece minik dostunuzun tuvalet rutinini pratik bir hâle getirdiği gibi sağlığını da korumaya yardımcı olur. Magic Sand Cat Litter doğa kokulu 20 lt ince taneli kedi kumu, yaşam alanlarına kalite sunmak adına güçlü performans özelliklerine sahiptir. Özel kum, sahip olduğu maksimum emiş gücü ve minimum tozlanma sayesinde kedi sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilir.

Üretiminde kimyasal maddelere başvurulmayan ürün, kedilerin hassas vücut sağlığını korumaya yardımcı olur. Böylece gelişim ya da olgunluk çağındaki kediler için güvenle tercih edilir. Özenle geliştirilen ürünün sahip olduğu doğa kokusu, paketi açtığınız andan itibaren tüm ortama yayılır. Böylece bir evcil hayvan bakım ürününe yönelik tüm beklentileri karşılayabilir. Trendyol’dan verdiğiniz kedi kumu siparişi kısa sürede teslim edilir.