1
Kedi Kumu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt

201,53 TL
(10,08 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temiz Kedi Kumu Satıcı Ünvanı: LİFESAND EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608116162400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081161624
    Bu ürün Temiz Kedi Kumu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magicsand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 lt %100 BEYAZ BENTONİT
  • Magicsand kedi kumu içeriğinde tamamen doğal bentonit kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal bulunmamaktadır. Emicilik Özelliği: Mgicsand kedi kumu, mükemmel topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çeker ve anında topaklaşır. Bu özelliği ile size ve kedinize zarar verebilecek her türlü bakterinin üremesinin önüne geçilmiş olur. Minimum Tozlanma: Magicsand kedi kumu üretilirken tüketicinin kullandığı ortamda tozlanma meydana gelmemesi için özel işlemlerden geçirilerek toz miktarı minimum düzeye indirgenmiştir. Koku Önleyici Etkisi: Magicsand kedi kumu çevreye kötü kokuların yayılmasını önlemesinin yanı sıra, sıvı ile temas etmesi durumunda bulunulan ortama hoş bir koku verir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 20+ L
  • Koku Tipi Kokusuz/Naturel
Geri Bildirim Ver

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt

Sevimli dostlar kedileri sahiplenirken onların sağlıkları için önemli olan ürünlerin tercih edilmesi gerekir. Bu ürünler; onların hijyeni açısından da önem arz eder. Bu amaç doğrultusunda kullanılan ürünlerden biri de kedi kumlarıdır. Fakat kedi kumu alırken bazı unsurlara dikkat edilmesi gerekir. Bu unsurların başında ise ürünün içerisinde kimyasal bileşenlerin olmamasına dikkat etmek yer alır. Son derece hassas ve temiz olan kedilerin kumlarının da dikkatle araştırılıp seçilmesi gerekir. Magic Sand Cat Litter aktif karbon kedi kumu 20 lt seçeneği, bu canlıların sağlığını riske atmayan içeriğe sahiptir. Ürünün içeriğinde doğal bentonit kullanılır. Bu da kediler için güvenli bir kullanım oluşturur. Siz de Magic Sand kedi kumu 20 lt ile evcil hayvanınıza hijyenik ve kaliteli bir deneyim sunabilirsiniz.

  • Doğal bentonit içerik
  • Koku önleyici hijyenikte
  • Yüksek emiş gücü

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt Detay

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt Detay

Son derece sevimli hayvanlar olan kediler için kum alırken onların rahatlıkla kazıyabileceği seçeneklerden yana seçim yapmak önemlidir. Aynı zamanda onların sağlığını riske atabilecek herhangi etkenin olmamasına da özenle dikkat edilmesi gerekir. Bu detaya dikkat edilmemesi onları için birtakım sıkıntıların ortaya çıkmasına neden olur. Magic Sand Cat Litter aktif karbon kedi kumu 20 lt kullananlar, ürünün içeriğinde tamamen doğal bentonit bulunmasından memnun olduklarını belirtir. Emici özelliği ile topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çekip anında topaklaşır. Böylelikle size ve kedinize zarar verebilecek bakteri üremesinin önüne geçer. Bir önemli diğer özelliği de minimum tozlanma oranına sahip olmasıdır. Bu ürün; kullanılan ortamda tozlanma gibi durumun meydana gelmemesi için özel işlemlerden geçirilip üretilir. Böylece kumun toz miktarını minimum düzeye indirgenir. Siz de avantaj sunan Magic Sand kedi kumundan yana seçim yapabilirsiniz.

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt Avantajı

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt Avantajı

Kedi kumlarında bir diğer önemli kriter ise ürünün kötü koku yaymamasıdır. Magicsand aktif karbonlu kedi kumunun önemli özelliğinden birisi de koku önleyici etkisidir. Bu sayede çevreye kötü kokuların yayılmasını önler. Sıvıyla teması sonrası bulunan ortama hoş koku verir. 20 lt içeriğiyle uzun süre kullanarak bütçe dostu bir ürün özelliği taşır. Siz de bulunan ortamın kokusu ve hijyen sağlığı için Magic Sand Cat Litter aktif karbon kedi kumu 20 lt satın alabilirsiniz. Bu sayede bütçenizi sarsmadan kaliteli bir ürüne sahip olabilirsiniz. Ürün, tam anlamıyla fiyat ve performans seçeneğidir. Pek çok avantajı ile siz de kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu sayede minik hayvanınızın sağlığına ve hijyenine de büyük oranda katkıda bulunabilirsiniz. Magic Sand Cat Litter aktif karbon kedi kumu 20 lt yorumları ile detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt Fiyat

Magic Sand Cat Litter Aktif Karbon Kedi Kumu 20 Lt Fiyat

Sevimli dostların tuvalet ihtiyacını daha hijyenik bir ortamda yapabilmesi için bu seçeneği güven içinde kullanabilirsiniz. Magicsand aktif karbonlu kedi kumu 20 lt, kötü kokuyu hapsetme özelliğinin yanı sıra yüksek ve anında emiciliği ile sağlığa zararlı bakterilerin üremesine engel olur. Bu sayede de kediler için gerekli hijyenin oluşmasına olanak sağlar. Kaliteli kedi kumunu bulmanın yanı sıra bütçeye uygun seçeneğe denk gelmek de büyük oranda önemlidir. Beğeni kazanan bu seçeneği fiyat aralıkları da oldukça caziptir. Uzun süre kullanımı ile hem bütçenize dost hem de fiyat performans ürünü halindedir. Magic Sand Cat Litter aktif karbon kedi kumu 20 lt fiyatı açısından da oldukça avantajlıdır. Ürünün satış rakamları pek çok bütçeye uygunluk gösterir. Siz de Trendyol ile son derece avantajlı ve cazip bir alışveriş deneyime imza atabilirsiniz.