magıc saw Sihirli Demir Ahşap Ağaç Kıl Testeresi

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

magıc saw Sihirli Demir Ahşap Ağaç Kıl Testeresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arsimo GO Satıcı Ünvanı: ARSİMO ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080036968900010 Vergi Kimlik Numarası: 0800369689
    Bu ürün Arsimo GO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayrıntılar Kıl testere seti çok amaçlı testere seti 5 başlık demir ahşap kesme makinesi 8 in 1 çok fonksiyonlu sihirli testere demir testeresi dıy el çelik testere metal ağaç işleme mini testere seti 6 bıçak modeli kesme aleti demir testeresi el testere set çok amaçlı sihirli dıy yay testere ağaç işleme araçları kesme için ahşap, plastik, cam, kiremit, metal, halat, pvc boru, kauçuk Çok fonksiyonlu testere aletleri : bu çok işlevli el testere seti bir ahşap testere bıçağı, 5 çelik testere bıçağı, 1 testere yayı, 1 sabitleme vidası, 1 pozisyoner, testere aletleri tüm kesme ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Ergonomik kavrama tasarımı: Testere kiti ergonomik kavrama tasarımına sahiptir. Kaymaz sap ergonomik olarak kolayca çalışmanıza izin verir ve kullandıktan sonra eliniz acı hissetmez. Ve keskin demir testeresi bıçağı kesme görevlerini hızlı bir şekilde bitirmenizi sağlar. Kompakt ve güvenli tasarım: Çoklu testere seti hafif, kompakt ve taşıması kolaydır. Testere bıçakları, yaylı testereye kolayca takılır ve bıçakları değiştirir. Kın, taşırken sizi korur. Sihirli testere bıçağı uygulama yerleri:-Ahsap. -plastik. -kauçuk. -bambu. -halat. -çivi. -alüminyum. -pvc. -metal. -cıvata. -kontrplak. -karo. -seramik. Elmas testere bıçakları: Elmas testere bıçağı cam, seramik vb sert aletleri keskinleştirmek içindir. Lütfen testere sırasında sürekli su damlaları ekleyin, aksi takdirde testere bıçağının ömrünü kısaltır. Geniş kullanım: Bu çok işlevli el testeresi kiti, genel ahşap, kauçuk, yumuşak metal, fayans, seramik ve pvc vb.Kesme, dekorasyon, el sanatları işleme ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kesmek için kullanılır. ? Açıklama Özellikleri: 100% yüksek kalite ve yepyeni. Bu ürün yaygın inşaat, dekorasyon, el sanatları işleme, reklam, budama meyve ağaçları ve diğer endüstrilerin yanı sıra yürüyüş, balıkçılık ve diğer açık hava eğlence aktiviteleri ve ortalama bir aile için önemli bir araçtır. Özellikleri: Genel ve ahşap, plastik, kauçuk, bambu, halat, yumuşak metal, paslanmaz çelik vb ahşap ve pvc (düz testere bıçağı) kiremit, seramik, taş, vb (elmas bıçak = özel bıçak) bileme bıçak, makas, cam vb. (elmas bileme bıçağı) karo, taş, vb için (matkap) cam, taş (cam kesici) için Renk: Siyah Malzeme: Çelik Not: 1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle küçük hatalara izin verin. Anlayışın için teşekkürler. 2.Monitörler aynı şekilde kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir. Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. Paket içeriği: 1 * ahşap testere bıçağı 5 * çelik testere bıçağı 1 * testere yayı 1 * sabitleme vidası 1 * konumlandırıcı Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.
Geri Bildirim Ver