Magic Form 30490 Prada Dantelli Saten Sabahlık - Ekru

899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
S
M
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Magic Form 30490 Prada Dantelli Saten Sabahlık - Ekru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vizon lingerie Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ABİDİN YALÇINDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3290843791600001 Vergi Kimlik Numarası: 9320002304
    Bu ürün vizon lingerie tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magic Form 30490 Prada Dantelli Saten Sabahlık - Ekru MAGIC FORM Hakkında : Uluslararası bir marka vizyonu ile yola çıkan MAGIC FORM, yılların adanmışlığının ve tecrübenin gerçek hikayesini gözler önüne seriyor. Tüm kadınlara her gün ne kadar değerli olduklarını hissettirerek, eşsiz ürünler ve koleksiyonlar yaratarak, dünya çapında bir marka olmak vizyonu ile yola çıkan Magic Form, yarattığı yenilikçi vizyonu ve trendlerle bu gün Türkiye’de iç çamaşır sektöründe yıllık 400 binden fazla üretim adedi ile en eski saygın ve sayılı Türk sermayeli kuruluşlarından biridir. Kadınların beklentilerini ve dünya modasını ön planda tutarak tasarladığı koleksiyonları, Türk kadınının naif ve duygu dolu iç dünyasından esinlenerek hayata geçiren marka, rahatlık, şıklık ve sağlığı ön planda tutarak tasarımlarına yön veriyor. Magic Form dünyada ve Türkiye’de ilkleri uygulamış ve yaratmış bir markadır. Magic Form ürünlerini Türkiye’nin seçkin mağazalarında kullanıcıların beğenisine sunmanın yanı sıra kendi mağaza zincirini de oluşturma yolunda önemli çalışmalara başlamıştır. Bu çalışmaların ilki olarak Nişantaşında ilk Magic Form mağazasını hizmete açmıştır. Türkiye genelinde 200 bayii mağazası, Boyner Büyük Mağazacılık zincirlerinin kornerlarının yanısıra Mekke’de Francaise mağazası bulunmaktadır. Yıllar içinde hızlı bir gelişim gösteren Magic Form’un Avrupa başta olmak üzere bir çok ülkeye ihracatı bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
  • Kol Boyu Uzun
  • Ek Özellik Saten
  • Dokuma Tipi Saten
Geri Bildirim Ver