En yeniler

Daha fazla ürün

Woodhouse

Woodhouse, ahşap ve metal gibi dayanıklı malzemelerden üretilen kaliteli mobilya modellerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. Woodhouse koltuk takımından TV ünitesine, portmantodan yemek masası takımına kadar yüzlerce ürüne geniş yelpazesinde yer veriyor. Müşteri memnuniyetini önemseyen Woodhouse, ürünlerini Trendyol güvencesiyle sizlere sunuyor. Woodhouse Kayseri, İzmir, Erzurum, Tokat fark etmeksizin tüm şehirlerden Trendyol aracılığıyla sipariş alıyor.

Siz de Türkiye'nin neresinde yaşarsanız yaşayın, evinizin konforunda Trendyol Woodhouse mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Woodhouse indirimleri sayesinde kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarındaki Woodhouse yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Woodhouse iletişim kanalını kullanarak markayla kolayca irtibat kurabilir; soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya iletebilirsiniz. Dilerseniz markayı Trendyol'da takip ederek Woodhouse kampanyalarından haberdar olabilir, böylece bütçe dostu fiyatlarla mobilya alışverişi yapabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Şık Woodhouse Mobilya Modelleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Hem Kaliteli Hem de Şık Woodhouse Mobilya Modelleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Woodhouse koltuk takımı modelleri arasında dış mekanda kullanıma uygun pek çok model yer alıyor. Bej, gri ve yeşil gibi renk seçenekleri bulunan bahçe mobilyaları; iki adet tekli koltuk ile bir adet ikili kanepeden oluşuyor. Çeşitli hava koşullarına ve paslanmaya karşı dayanıklılığıyla öne çıkan bahçe mobilyası modellerini; bahçe, balkon ve teras gibi çeşitli alanlar için tercih edebilirsiniz. Yıkanabilir yastık ve minder kılıfları sayesinde kolayca temizlenen bahçe mobilyası modellerini, kaliteli yapısı sayesinde uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.

Koltuk takımı modellerinin yanı sıra yemek masası ve çalışma masası takımı modellerini de inceleyebilirsiniz. Raflı ve kitaplıklı çalışma masası modelleri arasından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Farklı renk ve desen seçenekleri bulunan çalışma masası takımlarıyla çalışma alanınızı daha şık ve konforlu bir hale getirebilirsiniz. Bir adet yemek masası ile 4 adet sandalyeden oluşan yemek masası takımları arasında da ev dekorasyonunuza uygun modeller bulabilirsiniz. Birbirinden güzel yemek masası takımlarını ister mutfakta ister yemek odasında kullanabilirsiniz.

Yemek masası, sandalye, çalışma masası, raf ve kitaplık modellerini; takım olarak sipariş edebileceğiniz gibi tek tek de satın alabilirsiniz. Hem çalışma odasında hem de salonda konumlandırabileceğiniz kitaplıklar arasından kitaplarınız için yeterli kapasiteye sahip bir model seçebilirsiniz. Tekli, 2'li ve 6'lı setler halinde satışa sunulan sandalye modellerine de avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Siz de Trendyol'a Özel Woodhouse Fırsatlarıyla Bütçenizi Yormadan Mobilya Alışverişi Yapabilirsiniz!

Siz de Trendyol'a Özel Woodhouse Fırsatlarıyla Bütçenizi Yormadan Mobilya Alışverişi Yapabilirsiniz!

Woodhouse antreden banyoya evinizin pek çok alanında kullanabileceğiniz şık ve kullanışlı mobilya modellerini beğeninize sunuyor. TV ünitesi, sehpa, şifonyer, çiçeklik ve mumluk gibi çeşitli ürünler; Trendyol Woodhouse mağazasında sizleri bekliyor. Siz de yan sehpa, zigon sehpa ve laptop sehpası modelleri arasından zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Farklı boylara ve şekillere sahip sehpa modellerini, salonda, çalışma odasında ya da yatak odasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Portmanto, dresuar ve ayakkabılık modellerini de antrenizde konumlandırabilirsiniz. Farklı tasarımlara sahip ayakkabılık modelleriyle ayakkabılarınızı; portmanto modelleriyle de palto, şapka ve şemsiye gibi çeşitli eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Birbirinden güzel dresuar modellerini ise ister anahtarlık, cüzdan ve çanta gibi eşyalar koymak için isterseniz de fotoğraf çerçevesi, vazo, abajur ve biblo gibi dekoratif objeler sergilemek için kullanabilirsiniz.

Çok amaçlı banyo rafı ve çamaşır makinası düzenleyicisi modelleriyle de banyonuzu daima düzenli tutabilirsiniz. Çamaşır makinası düzenleyici modelleri sayesinde çamaşır makinenizin üst kısmında kalan boş alanı; havlu, şampuan, lif ve deterjan gibi eşyalarınızı depolama amacıyla değerlendirebilirsiniz. Çok amaçlı banyo rafı modellerini de hem banyoda durması gereken eşyalarınızı koymak hem de dekoratif objeler yerleştirerek banyonuzu süslemek için kullanabilirsiniz.