Daha fazla ürün

webDepo

webDepo'nun geniş ürün yelpazesinde giyimden hırdavata kadar onlarca kategoride yüzlerce ürün yer alıyor. webDepo; katlanır masadan bebek battaniyesine, raf düzenleyiciden saksıya kadar pek çok ürünü avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. webDepo ürünlerinin çeşitliliği ve kalitesiyle herkesin beğenisini kazanmayı başarıyor. Kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılan webDepo, Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin tüm şehirlerine ürünlerini gönderiyor.

Siz de ihtiyaç duyduğunuz çeşitli ürünleri, Trendyol webDepo mağazasında kolayca bulabilirsiniz. Satın alacağınız ürünleri seçerken webDepo yorumlarına göz atarak diğer kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'un sunduğu webDepo iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz. Hem kaliteli hem de kullanışlı ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyebilir, Trendyol'un sunduğu ödeme yöntemlerinden size en uygun olanı seçerek siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Evinizin konforunda alışveriş yaparak Trendyol güvencesi ve hızlı kargo imkanıyla ürünlerinize çabucak kavuşabilirsiniz.

A'dan Z'ye Aradığınız Ne Varsa Trendyol webDepo Mağazasında!

A'dan Z'ye Aradığınız Ne Varsa Trendyol webDepo Mağazasında!

webDepo geniş ürün yelpazesi sayesinde aradığınız pek çok ürünü evinizin konforunda sizinle buluşturuyor. Mutfaktan banyoya kadar evinizin pek çok alanında işinizi kolaylaştıracak ürünler, Trendyol webDepo mağazasında sizleri bekliyor. Siz de paslanmaz çelikten üretilen vantuzlu havluluk, sabunluk, askı ve raf gibi ürünleri hem banyonuz hem de mutfağınız için tercih edebilirsiniz. Kullanışlı tasarımıyla işinizi kolaylaştıran ürünleri, dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Dolap içi düzenleyici, tekerlekli raf ünitesi, çok amaçlı düzenleyici kutu ve düzenleyici raf gibi ürünlerle mutfağınızdaki her alanı değerlendirebilirsiniz. Buzdolabı, mutfak dolabı ve erzak dolabı gibi çeşitli alanlarda kullanıma uygun olan organizer modelleriyle hem yerden tasarruf edebilir hem de mutfağınızda düzen sağlayabilirsiniz. Tezgah üstü ve çekmece içi kaşıklık modelleri arasından mutfağınıza en uygun olanı kolayca seçebilirsiniz. Böylece sürekli kullandığınız kaşık ve çatalları hem düzenli hem de kolay ulaşılabilir bir şekilde saklayabilirsiniz.

Mutfakların vazgeçilmez parçası olan ekmeklik modellerini de webDepo'da bulabilirsiniz. Kesme tahtalı ekmeklik modelleriyle mutfağınıza fonksiyonel ve şık bir parça ekleyebilirsiniz. Kapaklı çöp kovası modellerini de mutfağınızda rahatça kullanabilirsiniz. Askılı tasarımı sayesinde mutfak dolabınıza kolayca asabileceğiniz çöp kovası modelleriyle yemek yaparken tezgahın daima temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

webDepo Fırsatlarını Yakalayın, Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

webDepo Fırsatlarını Yakalayın, Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Mutfak ve banyo ürünleriyle öne çıkan webDepo'da çeşitli hırdavat ürünleri de bulunuyor. webDepo takım çantası, dübel, vida, pense, tornavida, kargaburun, demir testeresi ve yan keski gibi ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla sizlere sunuyor. Ayrıca vileda seti ve yedek vileda başı gibi temizlik gereçleri de Trendyol webDepo mağazasında sizleri bekliyor. Siz de küçük tamirat işleriniz için gerekli olan hırdavat malzemeleriyle kendi alet çantanızı oluşturabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı vileda setleriyle temizlik yapmayı daha kolay hale getirebilirsiniz.

Tırmık, çapa ve kürekten oluşan bahçe seti ve saksı modelleriyle evinizin balkonunda çeşitli bitkiler yetiştirebilirsiniz. Budama testeresi ve bahçe çiti gibi ürünleri de bahçeniz için tercih edebilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla satışa sunulan katlanabilir masa-sandalye setlerini de hem balkon ve bahçenizde hem de plajda ve piknikte kullanabilirsiniz.

webDepo, geniş ürün yelpazesinde bebek havlu-bornoz seti, bebek battaniyesi, bebek bakım çantası, portbebe ve kanguru bebek taşıyıcı gibi anne-bebek ürünlerine de yer veriyor.  Siz de bebeğinizin bakımı için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bebeğinizi kolayca taşımanıza imkan tanıyan portbebe ve kanguru bebek taşıyıcı modelleri sayesinde bebeğinizle dilediğiniz her yere gidebilirsiniz. Termo özellikli bebek bakım çantalarıyla bebeğinizin yiyecek ve içeceklerini rahatça yanınıza alabilirsiniz.

Siz de hemen Trendyol webDepo mağazasını ziyaret ederek satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir, kolayca siparişinizi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek webDepo kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Bu sayede webDepo indirimlerinden yararlanarak avantajlı alışveriş yapabilirsiniz.