En yeniler ⭐

Görselli Yorumlar

Videolar
H03190
10
Response Super 3.0
190
HP7397
47
HN7273
14
HA4337
18

En çok satanlar

Daha fazla ürün

updigo

Updigo Adidas Ürünleriyle Sportif Tarzınızı Zirveye Taşıyın

updigo

Giyim ve aksesuar odaklı geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Trendyol Updigo mağazasında spor ayakkabıdan formaya, sırt çantasından kaleci eldivenine kadar pek çok ürün yer alıyor. Yüzlerce ürün çeşidini onlarca marka seçeneğiyle sunan Updigo indirimleriyle kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturuyor. Siz de giyim ve aksesuar alışverişleriniz için Trendyol Updigo mağazasını ziyaret ederek hem ürünleri detaylı olarak inceleyebilir hem de Updigo kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece Updigo'dan alışveriş yapanların Trendyol Updigo mağazası hakkındaki düşüncelerini öğrenerek fikir edinebilirsiniz. İsterseniz siz de alışveriş sonrasında deneyiminizi paylaşmak için Updigo yorumları arasına kendi düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz.

Trendyol Updigo mağazasında hem kadınlar, hem erkekler hem de çocuklar için Adidas marka pek çok ürün bulunuyor. Updigo krampon, spor ayakkabı, terlik, sandalet ve bebek ayakkabısı modelleriyle Adidas kalitesini kullanıcılarıyla buluşturuyor. Updigo Trendyol mağazasında ayakkabı ve terlik çeşitlerinin yanı sıra alt ve üst parçalar ile sportif aksesuarlar da yer alıyor. Her mevsime uygun üst parçalar arasında tişörtler, yelekler, ceketler, sporcu sütyenleri, montlar, atletler ve sweatshirtler yer alıyor.

Sportif kombinleri konforlu bir şekilde tamamlayan alt parçalar arasında yer alan birbirinden rahat eşofman altları, şortlar ve taytlar da onlarca modeliyle dikkatleri üzerinde topluyor. Fitness eldiveni, kolluk, havlu, saç bandı, yüzücü gözlüğü, tekmelik, yüzme bonesi, sporcu eşarbı, çorap ve bere gibi yardımcı ürünler ve aksesuarlar da Updigo Adidas koleksiyonunda geniş yer tutuyor. Ayrıca farklı tarzlara hitap eden mayolar, şık ve sportif elbiseler, hem şık hem de konforlu eşofman takımları, kullanışlı tasarımlara sahip sırt, okul, bel ve spor çantası modelleri ile Updigo futbol topları ve hava pompası gibi ürünler de markanın Trendyol mağazasında sporseverleri bekliyor.

Updigo Crocs Terlik ve Sandalet Modelleriyle Her Adımda Konforun Tadını Çıkarın

Updigo Crocs Terlik ve Sandalet Modelleriyle Her Adımda Konforun Tadını Çıkarın

Updigo Crocs terlik modelleri arasında hem yetişkinler hem de minikler için pek çok model yer alıyor. Minikler için sarı, pembe, mavi, yeşil, siyah, kırmızı, beyaz ve krem rengi gibi düz renkli terlik ve sandaletlerin yanı sıra özel tasarımlara sahip kamuflaj desenli, flamingo desenli ve pul detaylı terlik ve sandaletler de bulunuyor. Yetişkinler için konforlu bir seçim olan unisex terlik ve sandalet modelleri de birbirinden farklı renklere sahip göz alıcı tasarımlarıyla Trendyol Updigo mağazasında kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Crocs terlik ve sandalet modelleri konforlu yapısı ve özgün tasarımıyla hem minikler hem de yetişkinler tarafından severek kullanılıyor.

Updigo Online Alışveriş İmkanıyla Evden Çıkmadan Alışveriş Yapmanın Keyfini Yaşayın

Updigo Nike, Superga, Columbia, Salomon, Birkenstock, New Balance, Timberland gibi pek çok popüler markanın çeşitli ürünlerini uygun fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Siz de Updigo Nike ayakkabı modelleri, Columbia ürünleri gibi şıklığı konforla buluşturan parçalara sahip olmak istiyorsanız Trendyol Updigo mağazasına göz atabilirsiniz. Ayrıca Updigo bot, çanta, forma, kaleci eldiveni, sırt çantası gibi ürünler arasından da hem ihtiyaçlarınıza hem de zevklerinize uygun seçimler yapabilirsiniz.

Trendyol Updigo mağazasında yer alan ürünler arasından beğendiklerinizi kolayca sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz. İsterseniz beğendiğiniz ürünleri daha sonra satın almak üzere favorilerinize de ekleyebilirsiniz. İstediğiniz her anda alışveriş sepetinizi hazırlayıp siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş takibi yapabilirsiniz. Siparişiniz kargoya verildikten sonra Updigo kargo takip imkanı sayesinde kargonuzun elinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Updigo kampanyalarından haberdar olmak için Trendyol Updigo mağazasını takip edebilirsiniz. Bu sayede güncel kampanya ve indirimlerle uygun fiyatlı alışveriş yapmanın keyfini evinizin konforunda yaşayabilirsiniz. Updigo iade işlemleri için, Trendyol iade politikası çerçevesinde, gerekli durumlarda ürünlerinizi güvenle mağazaya geri gönderebilirsiniz.