Çok Satanlar 🙏🏻

Görselli Yorumlar

En yeniler 🤩

Popüler Ürünler 🌟

Uygun fiyat 🤍

En Çok Satanlar 🌟

Görselli Yorumlar

Videolar
lastikli 14
315
HASTANE ÇIKIŞI
10.2B
Peluş Kundak
6346
anne yanı3
8574
PELUŞ BATTANİYE
888

Daha fazla ürün

TUĞBA KUĞU

Tuğba Kuğu bebekler için şirin tasarımlara sahip kaliteli tekstil ürünleri üreten bir marka. Tuğba Kuğu For Baby, Pure Baby, Summer Gaze ve Young serileriyle hem bebekler hem de çocuklar için birbirinden güzel ürünler sunuyor. Nevresim takımından oyun halısına, hastane çıkışından bornoza yüzlerce bebek tekstil ürünü Trendyol Tuğba Kuğu mağazasında sizleri bekliyor. Tuğba Kuğu bebek hediyeleriyle ebeveynlerin yanı sıra özgün bir bebek hediyesi arayanların da yardımına koşuyor. Birbirinden sevimli ve kaliteli bebek ürünlerini avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunan Tuğba Kuğu ürünlerine Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz. Bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm tekstil ürünlerini Tuğba Kuğu indirimleriyle bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz.

Birbirinden Sevimli ve Konforlu Ürünler Trendyol Tuğba Kuğu Mağazasında!

Birbirinden Sevimli ve Konforlu Ürünler Trendyol Tuğba Kuğu Mağazasında!

Tuğba Kuğu hastane çıkışı, panço, zıbın takımı, bebek bornozu modelleriyle doğdukları andan itibaren bebeklerin yanında oluyor. 5'li ve 11'li hastane çıkışı setleri; takı yastığı, battaniye, tulum, önlük, şapka, eldiven, zıbın takımı, ağız bezi ve iç zıbın parçalarından oluşuyor. Kaliteli yapısı ve özgün tasarımıyla öne çıkan hastane çıkışı setlerini bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. İki adet body ve bir body, bir battaniye içeren zıbın takımları da yumuşacık dokuları ve neşeli tasarımlarıyla ilgi topluyor. Hem banyodan hem de denizden çıktıktan sonra kullanılabilen kapüşonlu pançolar ise şirin tasarımı ve dört katlı müslin kumaşıyla hem hoş bir görünüm hem de konforlu kullanım imkanı sunuyor.

Tuğba Kuğu halı, oyun matı, örgü beşik koruyucu, lavanta kesesi, yastık kılıfı, bebek takı yastığı, müslin örtü seti gibi ürünlere de geniş ürün gamında yer veriyor. Siz de birbirinden güzel ve kaliteli halılarla bebeğinizin odasını hoş bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sevimli mi sevimli oyun matı modelleriyle de bebeğinizin oyun saatlerini daha keyifli ve konforlu bir hale getirebilirsiniz. 30'lu paketler halinde avantajlı fiyatlarla satışa sunulan lavanta keselerini de bebeğinizin özel günlerinde sevimli ve şık bir hatıra olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Tuğba Kuğu sabahlık modelleriyle annelerin yüzünü güldürüyor. Sırt kısmında yer alan özel baskı detayıyla şık bir görünüm sunan sabahlık modelleri özel kumaşıyla daima konfor vadediyor. Ayrıca Tuğba Kuğu sırt çantası modelleriyle de annelerin yanında oluyor. Sevimli tasarımıyla etrafına neşe saçan kullanışlı sırt çantalarıyla bebeğinizin eşyalarını rahatça yanınızda taşıyabilirsiniz.

Tuğba Kuğu Nevresim Takımı Modelleri ile Bebeğiniz Daima Huzurla Uyuyacak!

Tuğba Kuğu Nevresim Takımı Modelleri ile Bebeğiniz Daima Huzurla Uyuyacak!

Tuğba Kuğu tek kişilik çocuk nevresim takımı ve bebek nevresim takımı modellerinin konforlu yapısı, sevimli tasarımıyla bebeğinizin keyifle uyumasını ister misiniz? Birbirinden güzel desenlere sahip yastık kılıfı ve nevresimlerden oluşan nevresim takımlarının çarşaflı ve çarşafsız modelleri arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Tuğba Kuğu organik bebek nevresim takımı modelleri arasından da bebeğiniz için güvenle kullanabileceğiniz güzel bir model seçebilirsiniz. Her zevke ve bütçeye uygun nevresim takımı modelleriyle öne çıkan Tuğba Kuğu örgü korumalık modelleriyle de bebeğinizin beşiğini daha korunaklı bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca Tuğba Kuğu çarşaf, bebek battaniyesi ve yastık kılıfı modelleriyle bebeğiniz için kendi zevkinizi yansıtan özel setler oluşturabilirsiniz.

Siz de bebeğinizin en özel zamanlarını birbirinden sevimli ürünlerle unutulmaz kılmak için Tredyol Tuğba Kuğu mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Marka ve ürünler hakkında fikir edinmek için Tuğba Kuğu yorumlarını okuyabilirsiniz. İsterseniz Trendyol'a özel Tuğba Kuğu iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurabilirsiniz. Tuğba Kuğu sipariş takip sayfasından siparişinizin ne zaman elinize ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Tuğba Kuğu kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olabilirsiniz.