Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Trendsizde

2010 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde kurulan Trendsizde; ayakkabı, giyim ve iç giyim ürünlerini avantajlı fiyatlarla bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Dünyadaki trendleri ve değişen modayı yakından takip eden Trendsizde, günümüz trendlerini son derece şık tasarımlarla birleştirerek sizin beğeninize sunuyor. Kadın, erkek ve çocuklar için konforlu ve şık tasarımlara imza atan marka, binlerce farklı model barındıran geniş ürün yelpazesiyle de dikkati üzerine çekiyor.

Aksesuardan spor ekipmanlarına kadar ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir tıkla erişilebilir duruma getiren Trendyol, Trendsizde mağazasını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. Kullanıcı beklentilerini en doğru ve en yüksek seviyede karşılamaya özen gösteren markanın tüm koleksiyonlarını bir mağaza içerisinde toplayan Trendyol ile siz de benzersiz bir stil yaratabilirsiniz. Trendsizde'nin bot, sevgili eşofman takımı, babet, terlik, pijama takımı, tayt ve gecelik modelleri arasından seçim yaparak çok özel ürünler kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Trendsizde indirimleri ile bütçenizi yormayacak bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için acele edin.

Trendsizde Ayakkabı Modelleri ile Adımlarınıza Şıklık Katın!

Trendsizde Ayakkabı Modelleri ile Adımlarınıza Şıklık Katın!

Ayakkabı modelleri, Trendyol Trendsizde mağazasının dikkat çeken ürünleri arasında ilk sırada yer alıyor. Şıklığın herkes tarafından ulaşılabilir olması için koleksiyonlarında oldukça geniş bir çeşitliliğe yer veren markanın ayakkabı koleksiyonunda yürüyüş, koşu ve günlük kullanım gibi çeşitli amaçlar için hazırlanmış pek çok model seçeneği bulunuyor. Ayrıca, Trendsizde bot, spor ayakkabı, espadril, bantlı ayakkabı, sandalet ve sneakers modellerini de size sunuyor.

Büyük bir tutkuyla tasarlayan ve üreten bir marka halini alan Trendsizde, kadın ayakkabı koleksiyonunda sergilediği zarif tasarımlarla da kullanıcısının tüm ilgisini üzerine çekiyor. Giyim stiliniz ne tarzda olursa olsun, Trendsizde ayakkabı modelleri şıklığınızı zirveye taşıyacak çok özel tasarımlarla karşınıza çıkıyor. Trendyol kullanıcılarının Trendsizde yorumlarına göz atarak onların alışveriş deneyimleri hakkında ve ilgilendiğiniz ürünlerin farklı detayları ile ilgili fikir edinebilirsiniz. Trendyol Trendsizde mağazasının yorum bölümüne yorum yazarak da kendi deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Trendsizde Sweatshirt Modelleri ile Tarzınıza Renk Katın!

Trendsizde Sweatshirt Modelleri ile Tarzınıza Renk Katın!

Trendyol Trendsizde mağazası, sweatshirt modelleriyle de ön plana çıkıyor. Düz renk, baskılı ve yazılı gibi farklı tasarımlarla hazırlanan Trendsizde sweatshirtlerini günlük kombinlerinizde veya spor kombinlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Markanın birbirinden renkli tasarımlara sahip ürünlerini Trendsizde eşofman takımı modelleri ile tamamlayarak özgün bir stil oluşturabilirsiniz.

Kalitesiyle dikkatleri üzerine çeken Trendsizde'nin sweatshirt modellerine ve markanın diğer ürün gruplarına çok özel fiyat seçenekleri ile sahip olmak için mağazayı Trendyol mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden takip ederek en güncel indirimleri görüntüleyebilir ve size özel sunulacak olan Trendsizde kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Trendsizde Ürünleri Trendyol'un Keyifli Dünyasında Sizi Bekliyor!

Ürünlerini Trendyol aracılığıyla satışa çıkaran Trendsizde, farklı ürünlerle hazırlanmış özel kategori seçenekleriyle dikkatleri üzerine çeken bir marka. Kendisini sürekli olarak yenileyen Trendsizde'nin Trendyol mağazasında bluz, atlet, eşofman altı, body ve tişört gibi ürün grupları da siz değerli Trendyol kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Tüm bu ürünlerin yanı sıra, Trendsizde sevgili kombinleri koleksiyonuyla da beğeni topluyor. Siz de vakit kaybetmeden Trendsizde ürünlerini inceleyebilir ve dilediğiniz modelleri sepetinize ekleyerek kolay alışverişin zevkini çıkarabilirsiniz.

Alışveriş öncesinde veya sonrasında marka hakkında merak ettiğiniz tüm sorular için Trendyol "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla Trendsizde ile iletişime geçebilirsiniz. Markaya ürünler ve alışveriş seçenekleri ile alakalı her şeyi sorabileceğiniz gibi şikayet ve önerilerinizi de dile getirerek markanın gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. Trendyol'un alışveriş ayrıcalıkları ve Trendsizde fırsatlarıyla keyifli ve unutulmayacak bir alışveriş deneyimine sahip olmak için hemen mağazayı ziyaret ederek birbirinden şık Trendsizde ürün tasarımlarını incelemeye başlayabilirsiniz.