Seçili Ürünler

En Çok Satanlar

Daha fazla ürün

Teknosa

Teknosa, 2000 yılından bu yana elektronik eşya perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ve yüksek kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlar ile tüketiciye sunmayı ilke edinen bir mağaza. Teknosa; TV, drone, tuşlu telefon, dizüstü bilgisayar, uydu alıcısı, gaming laptop, şarj aleti, oto teyp, şarjlı süpürge, USB kablo, kartuş, harici harddisk, kamera, blendar seti gibi farklı kategorilerden binlerce ürünü Trendyol üzerinden tüketicilerle buluşturuyor. Bugün yüzlerce mağazasıyla Türkiye'nin en büyük firmalarından biri olan Teknosa, şubelerini Trendyol ayrıcalıklarıyla evlerinize taşıyor.

Teknosa Adana, Bursa, Gaziantep, Konya, Samsun, Denizli, Van, Yalova, Rize, Çanakkale, Uşak, Urfa demeden ürünlerini Trendyol üzerinden Türkiye'nin dört bir yanında bulunan milyonlarca tüketiciye ulaştırıyor. Siz de Teknosa'nın online alışveriş kolaylığı sunduğu Trendyol mağazasını ziyaret ederek cep telefonundan saç kurutma makinesine kadar birçok elektronik eşyayı inceleyebilir, gerekli gördüğünüz ürün ya da ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

"Herkes için teknoloji" vizyonuyla yola çıkan Teknosa; Apple, Xiaomi, Philips, Roborock, Goldmaster, Tplink, Beats gibi Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen teknoloji markalarını sizlerle buluşturuyor. Cep telefonu, televizyon, bilgisayar ve tablet modellerine ulaşmak için Teknosa'nın iPhone, Samsung, Redmi, Oppo, Lenovo, LG, Casper gibi markalarına göz atabilirsiniz. Teknosa indirim ve kampanyalarından daha erken haberdar olmak istiyorsanız mağazayı Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz.

Teknosa'nın Telefon, Televizyon ve Bilgisayar Gibi Yüzlerce Ürünü Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Teknosa'nın Telefon, Televizyon ve Bilgisayar Gibi Yüzlerce Ürünü Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Teknosa telefon, laptop, tablet, televizyon gibi hayatın her anında sizinle olan elektronik eşyaları, avantajlı fiyatlarla kapınıza kadar getiriyor. Siz de Trendyol Teknosa mağazasıyla evinizin konforunda alışveriş yaparak dilediğiniz ürünü bir tıkla satın alabilirsiniz.

Teknoloji ürünleri arasında vazgeçilmez bir yere sahip olan telefon modellerini incelemek için de Trendyol Teknosa mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Teknosa akıllı telefon modelleri ile telefon görüşmesi ya da mesajlaşmanın yanı sıra fotoğraf ve videolar çekebilir, maillerinizi kontrol edebilir, sosyal medyayı aktif olarak kullanabilirsiniz. Bir telefondan daha fazlasına sahip olmak için Teknosa Huawei P Smart modellerini ya da Teknosa Redmi serisi ürünlerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca avantajlı Teknosa cep telefonu fiyatları sayesinde bütçenizi yormadan alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Hızlı işlem yapma özelliğiyle hayatı kolaylaştıran Teknosa bilgisayar ve tablet modelleriyle birçok iş ve işlemlerinizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Trendyol mağazasında birçok farklı tablet ve bilgisayar çeşidine yer veren Teknosa'nın masaüstü bilgisayar, notebook, iPad MacBook, oyun bilgisayarı ürünlerinden size en uygun olanını seçebilirsiniz. Teknosa'da Excalibur gibi pek çok popüler bilgisayar modelini de bulabilirsiniz. Bütçe dostu Teknosa tablet ve laptop fiyatlarıyla avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca Teknosa PC ve telefon modelleri hakkında diğer kullanıcıların görüşlerinden faydalanmak için Trendyol'da Teknosa yorumlarını okuyabilirsiniz.

Televizyon üzerinden internete bağlanma ve birçok uygulamaya ulaşma imkanı sağlayan Teknosa akıllı TV modelleri de Trendyol'da sizleri bekliyor. Siz de Teknosa Vestel TV gibi pek çok başarılı markaya ait televizyon modellerinin yüksek ekran çözünürlüğü sayesinde evinizde sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Teknosa ürün takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Alışverişiniz sonrası dilerseniz Teknosa ürün iade işlemlerini de Trendyol güvencesiyle yönetebilirsiniz.

Trendyol Teknosa Mağazası ile Her Kategoriden Teknolojik ve Elektronik Eşyalara Ulaşabilirsiniz!

Trendyol Teknosa Mağazası ile Her Kategoriden Teknolojik ve Elektronik Eşyalara Ulaşabilirsiniz!

TV, ses ve görüntü sistemlerinden uydu alıcılarına, oyun konsollarından modemlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Teknosa'da kulaklık, akıllı saat, mouse, monitör, powerbank, şarj kablosu, USB, USB çoklayıcı, hafıza kartı, 3'lü priz, adaptör, e-kitap okuyucu gibi binlerce ürün yer alıyor. Ayrıca Teknosa outlet ürünlerini de kaçırılmayacak fırsatlarla Trendyol mağazasında bulabilirsiniz.

Bilgisayarlar aksesuarı ihtiyaçlarınıza da geniş seçeneklerle cevap veren Teknosa'nın klavye, oyuncu kulaklığı, hoparlör, laptop soğutucu, laptop çantası, ekran kartı, Office 365, kablosuz mouse ve taşınabilir harddisk ürünleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.  Bilgisayarınızdaki verileri güvenli bir şekilde saklamak için Teknosa harddisk, SSD ve flash bellek ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde bilgisayarınızda yer alan fotoğraf, video ve belgeleri güvenli bir şekilde saklayarak cihazınızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Kablosuz bir şekilde iletişim kurmayı sağlayan Teknosa bluetooth kulaklık ve kablosuz kulaklık modelleri cihazlarınızı sınırlama olmadan kullanmanızı sağlar. Araba kullanırken, yolda yürürken ya da herhangi bir işle meşgulken rahatlıkla kullanabileceğiniz Teknosa AirPods modelleriyle telefon görüşmesi yapabilir, özgürce müzik dinleyebilirsiniz. Teknosa ses sistemi ürünleriyle de bulunduğunuz her ortamı sinema ya da konser salonlarına çevirebilirsiniz. Daha fazla ürün çeşidi için Teknosa'nın JBL gibi başarılı markaların ürünleriyle oluşturduğu geniş seçeneklerine göz atabilirsiniz.

İnternete bağlanmak, cihazlarınızı uzaktan kontrol etmek ve haberleşmeyi sağlamak için Teknosa modem çeşitlerini inceleyebilirsiniz. İnternete daha yüksek hızla bağlanmak için Teknosa VDSL ve wifi güçlendirici ürünlerini tercih edebilirsiniz. Teknosa'da Zyxel gibi pek çok başarılı markanın kablolu ve kablosuz modem ürünlerine ulaşabilirsiniz. Bütçe dostu Teknosa modem fiyatlarıyla internete güvenli bir şekilde bağlanabilirsiniz.

Teknosa fotoğraf makinesi, Playstation, gamepad, 3D yazıcı ve 3D gözlük ürünleriyle de eğlencenize eğlence katarak zamanınızı daha verimli geçirmenize yardımcı oluyor. Siz de bu ürünler sayesinde kişisel gelişiminize katkıda bulunabilir ve dünyanızı renklendirebilirsiniz.

Elektronik ortamdaki metin ya da görselleri bir kağıda aktarmak, fotokopi çekmek ve tarama yapmak için Trendyol güvencesiyle Teknosa'nın yazıcı modellerine sahip olabilirsiniz. Teknosa yazıcı fiyatlarının sunduğu avantajlar sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılarken tasarruf da edebilirsiniz.

Tüm Ev ve Kişisel Bakım İhtiyaçlarınızı Teknosa Ürünleri ile Karşılayın!

Tüm Ev ve Kişisel Bakım İhtiyaçlarınızı Teknosa Ürünleri ile Karşılayın!

Trendyol mağazasında evinizin teknoloji ihtiyaçlarına da yer veren Teknosa'nın; elektrikli süpürge, buzdolabı, çamaşır makinesi, vantilatör, derin dondurucu, bulaşık makinesi, blender, ütü, hamur yoğurma makinesi, klima, mini buzdolabı, kurutmalı çamaşır makinesi, kahve makinesi, tost makinesi, blender seti, ankastre fırın, el süpürgesi ürünleriyle hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bu ürünlere ve çok daha fazlasına Trendyol üzerinden ulaşabilir, bir tıkla satın aldığınız ürünlere Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalığı sayesinde en kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Daha hijyenik yaşam alanları vadeden Teknosa süpürge modelleriyle tanışmak için markanın Trendyol sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İnsan etkileşimi olmadan çalışan teknoloji harikası Teknosa robot süpürge ürünleriyle temizliğe ayırdığınız vakitten tasarruf edebilirsiniz. Trendyol'un sunduğu çeşitli kampanyalar sayesinde Teknosa elektrikli süpürge fiyatlarında kaçırılmayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Daha fazla ürün seçeneğine ulaşmak için Teknosa'da Dyson, Viomi ve Roborock markalarının ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Yorucu bir günün ardından televizyon izlemek için koltuğunuza uzandığınızda sıcak bir içeceğin size çok iyi geleceğini düşünüyorsanız Teknosa filtre kahve makinesi ve çaycı ürünleriyle de tanışabilirsiniz. Teknosa filtre kahve makinesi ve çaycı ürünleriyle çayınızı ve kahvenizi daha hızlı ve pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Teknosa'nın Nespresso kahve makineleriyle misafirleriniz ve kendiniz için farklı lezzetlere sahip harika kahveler hazırlayabilirsiniz.

Kişisel bakımınızı çok daha pratik bir hâle getirmek için Teknosa epilasyon aleti, şarjlı diş fırçası, tıraş makinesi, saç kesme makinesi, saç kurutma makinesi ürünlerini tercih edebilirsiniz. Teknosa sipariş takip ve kargo takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden sağlayarak ürününüz size ulaşana kadar bütün adımları takip edebilirsiniz. Ürünler hakkında merak ettiğiniz her şey için Trendyol'da Teknosa iletişim seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca Teknosa fırsatlarından daha erken haberdar olmak için firmanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!