Daha fazla ürün

Teknoçeri

Teknoçeri, birbirinden şık tasarımlara sahip cep telefonu ve kulaklık aksesuarları ile akıllı bileklik kayışlarını kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. Teknoçeri önde gelen telefon markalarının pek çok cep telefonu serisine uygun kılıflara, şarj aleti kablolarına ve akıllı saat kordonlarına ev sahipliği yapıyor. Teknoçeri ürünleri arasında şeffaf, desenli ve renkli tasarımlara sahip çok sayıda telefon kılıfını avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz. Darbelere ve suya karşı dayanıklı malzemelerden üretilen en kaliteli Teknoçeri kılıf ve kordon çeşitleri için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Siz de Trendyol Teknoçeri mağazasına giriş yaparak mağazanın geniş ürün yelpazesini inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz modelleri favori listenize ekleyebilir, ihtiyacınız olan ürünleri birkaç tıkla satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz. Trendyol üzerinden diğer kullanıcıların Teknoçeri yorumlarından faydalanabilir, dilerseniz ürünler ve sipariş süreci hakkında sorularınız için Teknoçeri ile iletişim kurarak mağaza satıcısından detaylı bilgi alabilirsiniz. Trendyol'a özel Teknoçeri kampanyalarından ve en yeni ürünlerden haberdar olmak için mağazayı takip edebilirsiniz.

Cep Telefonu Aksesuarlarında Rengârenk Tasarımlar Trendyol Teknoçeri Mağazasında!

Cep Telefonu Aksesuarlarında Rengârenk Tasarımlar Trendyol Teknoçeri Mağazasında!

Teknoçeri, telefon kılıflarında hareketli tasarımları sevenlere özel renkli ve desenli ürünler sunuyor. Trendyol mağazasında Teknoçeri iPhone kılıfları ile Samsung, Xiaomi ve Huawei gibi önde gelen markaların birçok telefon serisine uygun kılıf çeşitlerini bulabilirsiniz. Mağazanın sunduğu geniş ürün çeşitliliği sayesinde pek çok renk seçeneğine sahip cep telefonu kılıfı arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Teknoçeri renkli ve desenli telefon kılıfları, zarif tasarımlarıyla göz dolduruyor. Silikon malzemeden üretilen şeffaf telefon kılıflarında yer alan renkli sim detaylar, cep telefonu aksesuarınızı dikkat çekici kılıyor. Şık bir görünüşe sahip simli telefon kılıflarının yanı sıra, Trendyol Teknoçeri mağazasında delikli kılıflara da göz atabilirsiniz. Cep telefonu kameralarını koruyan, silikon malzemeden üretilmiş delikli telefon kılıfları; mor, yeşil, kırmızı gibi canlı renklerle eğlenceli bir görünüm oluşturuyor.

Trendyol Teknoçeri mağazasında kullanım kolaylığı sağlayan ip askılı cep telefonu kılıflarını da inceleyebilirsiniz. Renkli ip askılar, şeffaf cep telefonu kılıflarıyla birlikte sizleri bekliyor. Ayarlanabilir ip boyuyla cep telefonunuzu korurken görüşmelerinizi rahatlıkla gerçekleştirmenizi sağlayan ürünler Trendyol Teknoçeri mağazasında yer alıyor. USB ve şarj kablolarında kablo koruyucu sevimli detaylar, yumuşak dokuları ve eğlenceli görüntüleri ile oldukça ilgi görüyor.

Telefon Kılıfı ve Akıllı Bileklik Kordonlarında Teknoçeri Fırsatlarını Kaçırmayın!

Telefon Kılıfı ve Akıllı Bileklik Kordonlarında Teknoçeri Fırsatlarını Kaçırmayın!

Trendyol Teknoçeri mağazasında, sade cep telefonu kılıfı modelleri ve akıllı bileklik kordon çeşitleri de bulunuyor. Mağaza koleksiyonunda yer alan sade ve şeffaf cep telefonu kılıfları, telefonunuza gelebilecek darbelere karşı güçlü bir kalkan vazifesi görüyor. İçi kadife, dışı yumuşak dokulu cep telefonu kılıfları, pek çok renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Tamamı şeffaf telefon kılıflarının yanı sıra sadece kenarları renkli şeffaf telefon kılıfları da ilgi çekici tasarımlarıyla öne çıkıyor. Markanın ürünlerinde leke yapmayan ve tutuş kolaylığı sağlayan özel silikon malzemeler kullanılıyor.

Teknoçeri ürünleri içerisinde akıllı bileklik kordon çeşitlerini de inceleyebilirsiniz. Xiaomi Mi Band serisine özel olarak hazırlanan kayış çeşitleri, her zevke hitap eden zengin renk seçenekleri ile akıllı saatinize yönelik kordon ihtiyacınızı karşılıyor. Trendyol Teknoçeri mağazasında AirPods kulaklıklar için koruyucu kılıflara da göz gezdirebilirsiniz. Pembe, lacivert, kırmızı, turuncu ve siyah renkleri ile kulaklık koruyucu kılıflar arasından dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Siz de Trendyol Teknoçeri mağazasını ziyaret ederek aradığınız ürünleri evinizin konforunda satın alabilirsiniz. Mağazayı takip ederek Trendyol'a özel Teknoçeri indirimlerini yakalayabilir, en yeni ürünleri tükenmeden inceleme şansına sahip olabilirsiniz. Trendyol'un hızlı ve güvenli kargo teslimatı ile siparişlerinizi kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz.