Seçili Ürünler

Seçili Ürünler

Seçili Ürünler

Daha fazla ürün

SuperOX

SuperOX, 1987 yılından beri sağlık ve hijyen ürünleri hizmeti veren Anolit Hijyen ve Kimya Sanayi A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteriyor. Önceliği sağlık olan firma, kullanıcıların yaşam kalitesini arttıran güvenilir ürünleri satışa sunuyor. Deneyimli ve eğitimli ekibiyle yoluna devam eden firma gelişen teknolojiyle birlikte tecrübesine tecrübe katarak ilerliyor.

Sağlık Bakanlığı ruhsatları ve kalite belgelerine sahip SuperOX %100 doğal ve alkolsüz ürünleri kullanıcıyla buluşturuyor. Bu sayede hem çevreye hem de doğaya zarar vermeden sizi ve sevdiklerinizi koruyor. El dezenfektanından yüzey dezenfektanına, hayvan hijyen ürünleri ve meme bakım dezenfektanından ultrasonic ortam sisleme cihazına kadar çeşitli ürünleri yelpazesinde bulunduran SuperOX, birçok farklı alanda ihtiyacınıza karşılıyor. SuperOX dezenfektan fiyatlarını ve modellerini siz de Trendyol aracılığıyla inceleyebilir ve Türkiye’nin neresinde olursanız olun, güvenli ve konforlu bir şekilde satın alabilirsiniz.

İşte Trendyol SuperOX mağazasında bulabileceğiniz bazı ürünler:

  • El cilt ve yara çevresi dezenfektanı
  • Yer yüzey ve ekipman dezenfektanı
  • Veteriner pet hijyen ve meme bakım dezenfektanı
  • Kanatlı, kümes hayvanları bakım ve dezenfektanı
  • Büyükbaş ruminant meme bakım dezenfektanı
  • H2CAP hidrojenli su jeneratörü
  • Ultrasonik ortam sisleme cihazı

SuperOX Dezenfektan Ürünleri ile Hijyeninizi Koruyun!

SuperOX Dezenfektan Ürünleri ile Hijyeninizi Koruyun!

Pırıl pırıl görünen ortamlarda bile gözle görülmeyen düşmanlar bulunur. Kişisel bakım ve çevre temizliğine dikkat etmek ise sağlıklı yaşamın anahtarlarından biri. SuperOX hipokloröz asit içeriğiyle mikroorganizmalara çok kısa sürede etki ederek sizi gerçek hijyene kavuşturur. Aklınıza gelen her yeri anında hijyenik ve steril ortamlara dönüştürebilirsiniz. Bunun için hiçbir zararlı madde içermeyen, günlük kullanıma uygun SuperOX dezenfektan ile yerleri, çeşitli yüzeyleri, ekipmanları sterilize ederek içiniz rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. SuperOX ürünleri, temizledikleri yüzeylerin gıdayla temasında herhangi bir sakınca oluşturmaz.

Siz de aradığınız kaliteyi ve hijyeni SuperOX’ta bulacaksınız. Kullanım alanı son derece geniş olan SuperOX ürünlerini evde, okulda, ofiste, fabrika ve üretim yerlerinde, spor salonlarında, alışveriş merkezlerinde, otellerde, hastanelerde, kafelerde, restoranlarda kısacası her yerde uygulayabilirsiniz. SuperOX dezenfektan kullanıcı yorumlarına göz atarak daha önce bu tecrübeyi deneyimlemiş tüketicilerin fikirlerine ulaşabilirsiniz.

Superox El ve Cilt Dezenfektanı ile Virüs ve Bakterilerden Arının!

Superox El ve Cilt Dezenfektanı ile Virüs ve Bakterilerden Arının!

İleri teknoloji kullanılarak üretilen Superox el ve cilt dezenfektanı ürünleri, kendinizi ve sevdiklerinizi korurken virüslerle mücadelenize destek olur. Mikroorganizmalara saniyeler içinde etki eden SuperOX'un içeriğindeki hipokloröz asit (HOCL), güçlü bir antiseptik. Üstelik %100 doğal. Cilt dostu yapısıyla da geniş bir kesim tarafından tercih edilen SuperOX ürünleri, bakteri ve virüslerin %99.9’unu yok eder. Bilinen hiçbir olumsuz etkisinin olmaması da özellikle çocuklarda gönül rahatlığıyla kullanmanıza imkân sağlar.

El, cilt ve yara çevresi dezenfektanı, cilde uygun olan pH seviyesiyle maksimum etkinliğe ulaşarak güçlü koruma sağlayarak kullananları memnun ediyor. Ayrıca yara çevresine uygulandığında yanma hissine sebep olmaz, cildi tahriş etmez. Ellerde yapış yapış bir his bırakmaz, alerji yapmaz. Bir başka tercih edilme sebebi de hamilelikte ve emzirme dönemlerinde güvenle kullanılabiliyor olması. Kolayca uygulanabilen SuperOX sprey, küçük boyutlu formlarıyla taşıma konusunda rahatlık sağlar. Tüketici deneyimleri hakkında bilgi almak için Superox hipokloröz kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Kapalı ve Kalabalık Ortamlarda Endişeye Son!

Ultrasonik sisleme teknolojisiyle kapalı ve kalabalık ortamların dezenfeksiyonunu sağlayan SuperOX ortam dezenfektanı, hem etkili hem de ekonomik olması sebebiyle kalplerde taht kuruyor. Su bazlı dezenfektanları soğuk buhara dönüştürerek ortamdaki havanın tamamını temizleyen cihaz, ilk 90 saniyede bakteri ve virüslerin %99.9’unu yok eder. Havayı nemlendirmek, kötü kokuları gidermek için de kullanılabilen ürün kapalı ortamda rahatça ve korkmadan nefes almanıza imkan tanır. Üstelik su bazlı aromatik kokular ekleyerek havaya daha hoş kokuların hakim olmasını sağlayabilirsiniz.

Siz de Superox indirimleri ve fırsatlarından haberdar olmak için mağazanın Trendyol sayfasını takip edebilirsiniz. SuperOX kampanyalarıyla ürünleri avantajlı fiyatlar karşılığında satın alabilirsiniz.