Seçili Ürünler

Görselli Yorumlar

En çok satanlar

En yeniler

Videolar
Boyun ipi Telefon Askısı Yoyo Kartlık
93.5B
Boyun ipi Yoyo Yaka Kartlığı Kart askı ipi
33.5B

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Stormi

Stormi, keyifli ve fonksiyonel ürünleriyle hayatınıza renk katıyor. Giyiminize eğlenceli figürler eklemenize yardımcı olan mağaza boyun ipi, yaka kartı, rozet, anahtarlık ve çeşitli takıp çıkarmalı süsleri kullanıcıyla buluşturuyor. Ürünleri son derece neşeli ve renkli olan Stormi Design; çocuklara, gençlere ve ruhu çocuk kalan her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

Onlarca farklı desende bulabileceğiniz boyun askılarını günlük olarak kullanabilir, okulda takabilir hatta işte dahi tercih edebilirsiniz. Ucunda klipsli ve anahtarlık uyumlu takma aparatı bulunan modellere her şeyi takmanız mümkün. Boyun askıları sayesinde telefonunuzu boynunuzda taşıyabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz tüm nesneleri boyun askısına takarak hem kaybolmasını engelleyebilir hem de pratik kullanabilirsiniz. Çizgi film ve film kahramanlarının desenlerini taşıyan modelleri tercih edebilir ya da çeşitli dokulara sahip renkli ve eğlenceli figürler bulunan seçenekleri seçebilirsiniz. Trendyol üzerinden tarzınıza en çok yakışan Stormi Store ürünlerine ulaşabilir, beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilirsiniz.

Stormi'nin Neşeli ve Rengarenk Ürünleri Trendyol'da!

Stormi'nin Neşeli ve Rengarenk Ürünleri Trendyol'da!

Moda haline gelen neşeli rozet ve broş figürlerini tüketiciyle buluşturan mağazada, istediğiniz şekil ve boyuttaki modelleri bulabilirsiniz. Boyun askılarında ünlü ressamların tablolarını, sevilen oyunların karakterlerini ve en sevdiğiniz filmlerin kahramanlarını bulabileceğiniz gibi popüler sembolleri taşıyan seçenekler de bulmanız mümkün. Çift tarafı baskılı saten modeller yıkama ile solmayacak şekilde kaliteli baskıyla imal ediliyor. Neşeli bir tarzınız varsa ve giyiminize de bunu yansıtıyorsanız Stormi Store TR'nin rengarenk ürünleri tam size göre. Profesyonel iş hayatında düzenli olarak yaka kartı takmanız gerekiyorsa, mağazanın yaka kartı modelleriyle iş giyiminizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Yoyo şeklinde tasarlanan yaka kartlarının üst mekanizması yaylı ve makaralı olduğundan isteğe bağlı olarak ayarlanabiliyor. Ahşap üzerine figür baskısı yapılarak üretilen modellerin alt tarafındaki klips mekanizması sayesinde, yoyo yaka kartlarını istediğiniz yere sabitleyebilirsiniz. Siz de Stormi indirimlerini Trendyol'dan takip edebilir, zevkinize uyan bu eğlenceli ürünlere avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Stormi Ürünleri ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Stormi Ürünleri ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Mağazanın kullanışlı ve neşeli ürünlerini sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Sevdiklerinize özel günlerde en sevdiği karaktere ait boyun askısı, yaka kartı, rozet ya da anahtarlık alarak günlük hayatında kullanabileceği bir armağan verebilirsiniz. Bazı mesleklere göre özel olarak üretilmiş seçenekler içinden kendi mesleğinize ait olanı seçebilir ve iş hayatınızda kullanabilirsiniz. Marka, terliklere takabileceğiniz çeşitli süslere de koleksiyonunda yer veriyor. Çoklu paket halinde satışa sunulan süsleri, terliğinize dilediğini gibi takabilirsiniz. İş hayatınızda terlik giymeniz gerekiyorsa ve ciddi bir iş yapıyorsanız, satın aldığınız en eğlenceli figürler sayesinde ortamı yumuşatabilirsiniz. Terlik süsü, rozet, yaka kartı, boyun askısı gibi pek çok üründe geçerli Stormi kampanyalarına Trendyol'dan göz atabilirsiniz. Stormi fırsatlarını kaçırmamak için mağazayı Trendyol'dan takip edebilir ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Stormi Ürünlerine Trendyol Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

Okul giyimine renk katan ve iş ortamlarını yumuşatan Stormi ürünleri, eğlenceli tarzıyla gönülleri fethediyor. Mağazadan alışveriş yaparak keyifli bir koleksiyon oluşturabilir, sevdiğiniz figür ve karakterlere ait modellerin her gün başka birini takarak tarzınızda fark yaratabilirsiniz. Kaliteli materyalden üretilen ve sağlam mekanizmaya sahip seçenekler hayatınıza neşe katıyor. Yüksek tüketici memnuniyetine sahip modelleri inceleyebilir, Stormi yorumlarını Trendyol üzerinden okuyarak ürünleri sizden daha önce kullananların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Desen ve figür çeşitliliği sayesinde kadın ve erkek, çocuk ve yetişkin fark etmeksizin herkes mağazada aradığını rahatlıkla bulabiliyor. Ürünler hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız Trendyol üzerinden Stormi ile iletişime geçebilirsiniz. Tarzınıza renk ve neşe getirecek ürünlere Trendyol'un hızlı ve güvenli kargo ayrıcalığıyla kolayca ulaşabilirsiniz.