En yeniler

En düşük fiyat

Popüler Ürünler

En yeniler

En çok satanlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Sporvol

Sporvol, 1985 yılında Uşak'ta kurulmuş olan köklü bir spor bir giyim mağazası. Felsefesi koşulsuz müşteri memnuniyeti ve mutluluğu olan Sporvol'ün bugün Türkiye'nin pek çok farklı noktasında mağazaları bulunuyor. Fiziki mağazalarının yanı sıra Trendyol'da online mağaza olarak da hizmet veren Sporvol, güvenli ve rahat bir alışveriş imkanı sunarak kaliteyi evinize getiriyor. Siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman alışveriş yapabilir ve Sporvol'de beğendiğiniz ürünleri tek tıkla satın alabilirsiniz. Çok markalı bir konsept olarak çalışan Sporvol'de Nike, Lotto, Vans, North Face, Quiksilver, Under Armour, Bad Bear, Reebok, Skechers ve Puma gibi dünyaca ünlü spor giyim markalarının ürünlerini bulabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Sporvol yorumlarını okuyarak ürünler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilir ve evinizin konforunda, güvenilir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Her zaman avantajlı fiyatlar sunan Sporvol indirimleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Sporvol Ayakkabı Modelleriyle Ayaklarınıza Hak Ettiği Değeri Verin!

Sporvol Ayakkabı Modelleriyle Ayaklarınıza Hak Ettiği Değeri Verin!

Sporvol değişen yaşam stillerine ve kullanıcı beklentilerine paralel sunduğu ayakkabı modelleriyle ister işte, okulda veya sokakta olun isterseniz de herhangi bir sporla ilgilenin her zaman rahat ve konforlu hissetmenizi sağlıyor. Siz de her mevsime ve her duruma özel ayakkabı bulabileceğiniz Trendyol Sporvol mağazasını ziyaret ederek girdiğiniz ortamlarda farkınızı ve tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Sporvol'de krampon, yürüyüş ayakkabısı ve daha onlarca farklı aktivite için özel olarak tasarlanmış ayakkabı modelini bir arada bulabilir, size uygun olan ve gözünüze hoş görünen ürünü hızlıca sepetinize ekleyebilirsiniz. Profesyonel ya da hobi olarak oynadığınız voleybol ya da futbolu daha kusursuz ve problemsiz oynamak istiyorsanız Sporvol'de futbol, halı saha ve voleybol ayakkabısı modellerini kullanabilirsiniz.

Dağcılık ve trekking gibi açık hava sporlarıyla ilgileniyorsanız da Sporvol'ün outdoor ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Tüm eğlence ve spor aktivitelerinde kullanıcısının yanında olan Sporvol'de kaykay ayakkabısı ve paten gibi farklı hobiler için tasarlanmış ürün seçenekleri de yer alıyor. Siz de Sporvol'de Sporlive Skates paten modellerinin üzerinde konforlu ve güvenli bir kayış gerçekleştirebilirsiniz. İlkbahar ve yaz aylarında en çok kullanılan açık ayakkabı modelleri de Trendyol Sporvol mağazasında boy gösteriyor. Şort, etek, pantolon ya da elbise gibi pek çok farklı parça ile kullanılabilen Sporvol sandalet ve terlik modelleriyle siz de tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Dilerseniz Sporvol'de Adidas Stan Smith ve diğer ikonikleşmiş markaların günlük ayakkabı modellerini de sepetinize ekleyerek şıklığınızı ve ayak sağlığınızı koruyabilirsiniz.

İhtiyacınız Olan Tüm Spor Malzemeleri Trendyol Sporvol Mağazasında!

İhtiyacınız Olan Tüm Spor Malzemeleri Trendyol Sporvol Mağazasında!

Sporvol, tüm sporlara uygun spor malzemeleri ve ekipmanları ile kullanıcılarının kendilerini geliştirmelerine ve bu yolda ilerlemelerine fırsat tanıyor. Siz de markanın farklı spor kategorileri altında sunduğu yüzlerce ürün çeşidiyle kendinizi özgürce ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Tuttuğunuz takımı sonuna kadar desteklemek ve antrenman yaparken kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız Sporvol'de forma modellerini inceleyebilirsiniz. Her yaştan ve her tarzdan kullanıcıyı düşünerek mükemmel koleksiyonlara imza atan Sporvol'de çanta, cüzdan, şort, kaleci eldiveni ve erkek tişörtü gibi giyim ve aksesuar modelleri de bulunuyor.

Yüzme ürünleri arasında en çok ihtiyaç duyulan Sporvol deniz şortu ve yüzücü gözlüğü modelleri ile her bir kulacınızı güvenle atabilirsiniz. Boy uzunluğuna ve kiloya göre her çeşidi bulunan Sporvol basketbol şortu modelleriyle ise oynadığınız basketbol oyunundan maksimum verimi ve eğlenceyi alabilirsiniz. Sporvol'ün spor çantası modellerinin içine de gerekli gördüğünüz tüm spor malzemelerinizi koyarak yanınızda taşıyabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasına girerek Sporvol ürünleri hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Sporvol sipariş takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden yürüterek ürünlerinizin elinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorular için Trendyol üzerinden Sporvol ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Sporvol kampanyalarını ve fırsatlarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!