En Yeniler

En düşük fiyat

En Çok Satanlar

En Çok Beğenilenler

En Çok Değerlendirilenler

Daha fazla ürün

Sport City

Sportcity

Sport City, 2003 yılının Ocak ayında İstanbul Karaköy’de balıkçılık malzemeleri satışı ile faaliyetlerine başlar. 2009 yılına gelindiğinde ise doğa, deniz, av ve spor malzemeleri satışını da kapsayacak şekilde faaliyetlerini genişletir. Balıkçılık ve denizcilik malzemeleri, dalış malzemeleri, outdoor spor ve kamp malzemeleri alanında dünyaca ünlü markaları nihai kullanıcıları ile buluşturma gayesi ile çalışmalarına devam eder. Sport City outdoor giyim alanında sizlere sunduğu çeşitlilik sayesinde; dış katman, orta katman, termal giyim, giyim aksesuarları, pantolon, gömlek, şort, tişört ve elbise kategorilerinden birinde ya da birkaçında arama yaparak ihtiyacınız olan outdoor ürünlere ulaşma imkanı bulabilirsiniz. Böylece, planladığınız outdoor aktiviteleri ve kamp deneyimleriniz için ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir arada tek adreste bulabilirsiniz. Sport City fitness yapanlar ve kaslarını geliştirmek isteyenler için ağırlık kemeri ve ağırlık yeleği gibi ürün seçenekleri ile de hizmet verir. Sport City online kullanıcılara; tüm outdoor faaliyetleri ve sporları için gerekli ekipmanları ve kıyafetleri sunmayı başarır. Siz de mağazanın geniş ürün yelpazesine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz deniz, dağ, doğa, av ya da spor malzemelerini gelişmiş arama özelliğinden faydalanarak arayabilirsiniz. Sport City’nin Trendyol mağazasındaki ürünler arasından seçiminizi yaptıktan sonra ürünü sepetinize ekleyerek siparişinizi hızlıca oluşturabilirsiniz.

Her ne kadar doğa sporları ve kamp aktiviteleri ile özdeşleşmiş olarak düşünülse de kış koşullarının zorlu geçtiği bir yerde yaşıyorsanız bu ürünleri günlük hayatınızda da açık havada geçirdiğiniz her an kullanabilirsiniz. İster yarım ister tam fermuarlı Sport City polar ceket ya da sweatshirt ürünlerini orta katman olarak tercih edebilirsiniz. Polar ürünler, hafif ve nefes alabilen yapısı sayesinde doğa sporları ve kamp aktiviteleriniz esnasında hem vücudunuzu sıcak tutmanıza hem de rahat hareket edebilmenize olanak sağlar. Kapüşonlu ve kapüşonsuz modelleri ile Sport City ceket ürünlerini ihtiyaç durumuna göre orta katman ya da dış katman olarak kullanabilirsiniz. Dış katman için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Sportcity montürünleri; üçü bir arada, kaz tüylü, dolgulu ve parka tipi seçenekleri ile öne çıkar. Alanında en iyilerinden biri olarak anılan bu ürünler sayesinde siz de vücut ısınızda meydana gelebilecek olağan dışı düşüşlerin önüne geçebilir ve bu sayede hipotermiden korunabilirsiniz. Zengin kumaş seçenekleri ile Sportcity pantolon ürünleri outdoor aktiviteleriniz için doğru adrestir. Mağazanın tercih edilme sebeplerinden biri de, çocuk ve yetişkin kayak pantolonu seçeneklerine yer vermesidir. Sportcity ayakkabıları; sahil ve plaj, outdoor, tırmanış ve kayak için ayrı ayrı tasarlanmış ürün seçenekleri ile kullanıcıların hizmetindedir. Hem kendiniz hem de çocuğunuz için aradığınız ürünleri bulabileceğiniz mağaza Trendyol’da siz kullanıcıları ile buluşmayı bekler. Dağ ve su sporları ile kamp deneyimleriniz sırasında güvenle kullanabileceğiniz, kaliteli malzemelerden üretilmiş, sizi yarı yolda bırakmayacak ayakkabı ve bot modelleri ile açık hava aktivitelerinizin keyfine varabilirsiniz. Polar, ceket, mont, pantolon, ayakkabı ve daha fazlası için İnternet bağlantınız olan her yerde, gece gündüz fark etmeksizin günün dilediğiniz saatinde Trendyol’da arama yapabilir, kategorilere göre seçim yapmak suretiyle seçenekleri daraltabilirsiniz. Ekranınızda görüntülenen ürünlerden zevk ve ihtiyacınıza uygun olanların bir ya da birkaçını sepetinize ekleyerek kolay ve pratik alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Trendyol’da Sport City Kamp Ürünleri

Trendyol’da Sport City Kamp Ürünleri

Zengin kamp ve outdoor koleksiyonu ile kullanıcılarına haftanın yedi günü, yirmi dört saat hizmet veren mağaza kullanıcı memnuniyeti hedefi ile çıktığı yolda kullanıcıların kamp deneyimleri ve doğa sporları sırasında ortaya çıkabilecek tüm ihtiyaçlarını karşılamayı vadeder. Sportcity kamp lambası seçenekleri, farklı boyutlarda ve farklı aydınlatma gücüne sahip ürünlerle karşınıza çıkar. Cebinizde taşıyabileceğiniz pratik kullanım imkanı sunan el fenerlerinin dışında düz zemine oturtabileceğiniz, büyük ebatlı ve aydınlatma gücü oldukça yüksek kamp lambalarını da tercih edebilirsiniz. Sport City çakı modelleri arasında dilerseniz farklı boyutlarda satışa sunulan tekli çakı ürünlerini dilerseniz de açacak ve tırnak makası gibi eklerinin de olduğu iç içe geçmeli çakı ürünlerini tercih edebilirsiniz. Polar ya da örme bere modelleri arasında tercihiniz ne olursa olsun düz, çizgili, desenli ve rengarenk Sport City bere seçenekleri size istediğiniz ürünü sunmaya hazır. Sport City çanta modelleri; bel çantasından sırt çantasına, dalış çantasından tekerlekli çantaya, evrak çantasından harita çantasına, katlanabilir çantadan su geçirmez çantaya pek çok alternatifi ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Dalış ve zıpkın malzemeleri, outdoor giyim aksesuarları, kış sporları, kamp, paten, mont ve polar, yağmurluk ve panço, şişme bot ve motor, çakı, bıçak ve balta gibi farklı kategoriler altında bulabileceğiniz Sport City outlet ürünleri, indirimli fiyatlarla siz kullanıcılarıyla buluşmayı bekler. Doğa sporlarında ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin yanı sıra kamp deneyimlerinizde de sizi yarı yolda bırakmayacak çeşit çeşit kamp ürünleri için Trendyol’da detaylı arama yapabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını okuyarak karar verme sürecinizde daha önceden bu ürünleri kullanmış ya da halihazırda kullanmakta olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Satın almaya karar verdiğiniz ürün ya da ürünleri sepetinize ekleyerek oturduğunuz yerden hızlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca karar verme sürecinizde ürün yorumlarını inceleyecek size en uygun modellere karar kolayca karar verebilirsiniz.

Avantajlı Sport City Fiyatları

Avantajlı Sportcity Fiyatları

Satışa sunulan her ürünün fiyat politikasının belirlenmesi belirli bir süreç dahilinde gerçekleşir. Üretim sürecinin doğası gereği de, her ürünün fiyatının belirlenmesinde o ürüne özgü çeşitli faktörler rol oynar. Örneğin; Sport City valiz fiyatları belirlenirken kullanılan ana malzemenin yanı sıra fermuar ve kilit gibi parçaların kalitesi de dikkate alınır. Valizin genişletilebilir olup olmaması ve boyutu da fiyat üzerinde belirleyici etkenler arasında yer alır. Sportcity çorapların materyalleri, boyları ve kalınlıklarındaki farklılıklar fiyatlarının da çeşitlilik göstermesine sebep olur. Örnek vermek gerekirse; 2 mm, 3 mm ve 4 mm çorapların fiyatları birbirinden farklıdır. Sportcity scooter elektrikli ve elektriksiz modelleri ile satıştadır. Elektrikli scooter modelleri, şarj edilebilir aksamı nedeni ile diğer modellere kıyasla daha yüksek fiyattan satışa sunulur. Kampanyaları takip ederek indirimli fiyatlardan bu modellere kavuşma imkanı elde edebilirsiniz. Sport City anahtarlık ürünleri de çeşitlilik arz eder. Şişe açacaklı, fenerli, bozuk para ve ilaç taşıma kutulu, termometreli ve pusulalı gibi minimal modellerde ürünler nispeten bütçe dostu fiyatlarla karşınıza çıkar. Diğer yandan; on sekiz ya da otuz fonksiyonlu, çakılı, penseli ve tırnak makaslı gibi daha geniş kapsamlı modellerde ürünlerin fiyatları da özellikleri doğrultusunda yukarı yönlü hareket gösterir. Sport City cüzdan çeşitlerinde özellikle deri modellerde yüksek fiyatlarla karşılaşmanız olasıdır. Trendyol’da küçük bir arama yaparak aradığınız balıkçılık, denizcilik, doğa, av ve spor malzemelerinden ihtiyacınız olana kolayca ulaşabilirsiniz. Filtreleme özelliği sayesinde aramanızı ihtiyacınıza uygun olarak daraltabilir, sıralama özelliği sayesinde de fiyat sıralaması yapabilirsiniz. Bu sayede, aramanıza uygun şekilde ekranınızda listelenen sonuçlar arasından seçiminizi yaparak alışverişinizi pratik bir şekilde tamamlayabilir ve ihtiyacınız olan ürünü kolayca temin edebilirsiniz. Aklınıza gelebilecek tüm spor ekipmanı ve kıyafetleri için Sport City’e ait Trendyol mağazasını inceleyebilirsiniz.