YENI SEZON

Görselli Yorumlar

Videolar
Nirvana in Utero
1227
Fermuarlı Unisex Oversize Hoodie
65
metallicalogocolor
175
816Racingbeyaz
15
Bandana Baskılı
3203

Daha fazla ürün

SokakButik

SokakButik; şıklığı ve konforu buluşturan, en trend giyim ve aksesuar ürünlerini Trendyol güvencesi ve avantajlarıyla beğeninize sunuyor. Sokak modasını ve tüketici taleplerini ilgiyle takip eden SokakButik, özel tasarım ürünleriyle dolabınızın tüm ihtiyacını karşılarken sevdikleriniz için de çok özel hediye seçenekleri sunuyor.

SokakButik sweatshirt, eşofman, pantolon, t-shirt, gözlük modelleri, kadın ve erkek kolye çeşitleri gibi pek çok ihtiyacınıza karşılık verecek özel koleksiyonlarıyla Trendyol’da! Siz de hemen mağazayı ziyaret edip diğer kullanıcıların SokakButik yorumlarını da okuyarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Doğru bir alışveriş için SokakButik beden tablosunu inceleyerek size en uygun ürünleri seçebilirsiniz.

SokakButik indirimlerini kaçırmamak için mağazanın Trendyol sayfasını takip edebilir ve beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca alışverişiniz sonrası SokakButik iade, sipariş takip, kargo takip süreçlerini Trendyol güvencesiyle yönetebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden SokakButik iletişim seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

SokakButik Sweatshirt Modelleriyle Sokak Modasına Yön Verin

SokakButik Sweatshirt Modelleriyle Sokak Modasına Yön Verin

SokakButik, son zamanların en şık sokak modası trendlerini size Trendyol fırsatlarıyla sunuyor. Özel tasarımlı kadın ve erkek ürünleriyle kalabalıklardan sıyrılmanızı sağlayan SokakButik unisex ürünleriyle de size tarzınızı özgürce ifade edebilme imkânı veriyor.

SokakButik etnik desenli, baskılı, basic onlarca t-shirt ve sweatshirt modeliyle dolabınıza rengârenk bir şıklık getiriyor. Konforunuzdan da ödün vermeyen SokakButik oversize t-shirt, oversize sweat, mom pantolon rahatlığından vazgeçemeyenler için pek çok seçenek sunuyor. Ayrıca soğuk kış aylarında ve mevsim geçişlerinde sıcacık hissetmek istiyorsanız SokakButik polar hırka modellerini de görmelisiniz.

SokakButik Ürünleri ile Sağlıklı Giyinin

SokakButik Ürünleri ile Sağlıklı Giyinin

Dört mevsim sağlıklı, konforlu ve göz alıcı giyinmek istiyorsanız Trendyol SokakButik mağazası yüzlerce ürün seçeneğiyle sizi bekliyor. Yüzde yüz organik pamuk kullanılarak üretilen sweatshirt, t-shirt, gömlek ve şort modellerini SokakButik kadın ve erkek kategorilerinde bulabilirsiniz. Nem transferi yüksek kumaşı ve yumuşacık dokusuyla SokakButik ürünleri; cildinizi tahriş etmez, size ferah ve kuru bir ten konforu sunar.

Stilinize yakıştığı kadar sağlığınıza da çok iyi gelecek, özenle tasarlanan, uzun ömürlü SokakButik ürünlerini; sevdikleriniz için de birer sürpriz hediyeye dönüştürebilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek ve iyi hissettirmek için SokakButik erkek sweatshirt, desenli gömlek, kadın tişört, kadın şort veya aksesuar modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

SokakButik Eşofman Seçenekleri ile Rahatlığınızı Şıklıkla Buluşturun

Size rahat bir stilin ve sportif bir görünümün anahtarını veren SokakButik eşofman takımı modelleriyle de sıradanlığı kırıyor. Spor salonunda, doğa yürüyüşlerinizde veya günlük rutinlerinizde giyebileceğiniz; rengârenk ve göz alıcı SokakButik eşofman modelleriyle özgürce hareket edebilir ve tüm bakışları üzerinizde hissedebilirsiniz.

Nem transferi yüksek, nefes alan, pamuklu kumaşlardan üretilen SokakButik eşofman, eşofman altı ve pijama ürünleriyle günün her anında şık ve rahat olmaya hazır olun! Dilerseniz SokakButik eşofman takımlarıyla pratik çözümlere kavuşun ya da SokakButik eşofman altı ve tişört modelleriyle kendi takımlarınızı oluşturun. Ayrıca SokakButik pijama takımı modelleriyle evinizde de her zamankinden daha güzel görünebilirsiniz.

Tarzınızı SokakButik Aksesuar Seçenekleriyle Tamamlayın

Stilinize en uygun SokakButik ürünleriyle oluşturduğunuz göz alıcı kombinleri, markanın aksesuar seçenekleriyle tamamlayarak çok daha büyüleyici bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Tasarımlarıyla hayranlık uyandıran SokakButik gözlük çerçevesi modelleriyle stilinize fark yaratan dokunuşlar yapabilirsiniz. Kadın aksesuar çeşitlerinin yanı sıra SokakButik’in erkek takı modellerini de Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Şık tasarımlarıyla SokakButik analog saat, gözlük modellerini veya bileklik, cüzdan, çanta modellerini sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz.

Siz de Trendyol SokakButik fırsatlarını ve kampanyalarını kaçırmamak için hemen alışverişe başlayabilir ve Trendyol’un hızlı teslimat avantajlarından da yararlanabilirsiniz!