Ürünleri Keşfet

Wrangler Çok Satanlar

Lee Çok Satanlar

Jack & Jones Çok Satanlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Sevimli

Sevimli, giyim ve ayakkabı alanında faaliyetlerini sürdüren bir marka. Kadın ve erkek kullanıcıları için çok özel ürünler sunan Sevimli unisex ürün tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyonlarında Levi's, Jack&Jones, Lumberjack, Dockers ve Bad Bear markalarının ürünlerine de yer veren Sevimli oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Trendyol güvencesi sayesinde ürünlerini hızlı ve güvenilir kargo yöntemi ile kullanıcılarına ulaştıran marka, bütçe dostu fiyat politikasıyla da kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Ürün kalitesi ve çeşitliliği ile ilgi çeken marka, adını her geçen gün daha geniş kitlelere ulaştırmayı da başarıyor.

Sevimli Giyim Ürünleri ile Dinamik Bir Tarz Yakalayın!

Sevimli Giyim Ürünleri ile Dinamik Bir Tarz Yakalayın!

Genç ve kendini daima genç hissedenlere hitap edecek tasarımlar sergileyen Trendyol Sevimli mağazasında; üst giyim, alt giyim ve dış giyim ürün grupları yer alıyor. Kolay, keyifli ve güvenilir bir alışverişin kapılarını siz değerli kullanıcıları için aralayan Sevimli'de sweatshirt, kazak, tişört, gömlek, jeans, kaban, parka, elbise ve şort modelleri bulunuyor. Her ürün grubu için farklı bir kategori hazırlayan Sevimli'nin koleksiyonlarını inceleyerek siz de tarzınızı yeni baştan yaratabilirsiniz. Ürünler, marka ve alışveriş süreçleri ile ilgili aklınızda yer edinen tüm sorular için Trendyol "Satıcıya Soru Sor" özelliğini kullanarak Sevimli ile iletişime geçebilirsiniz.

Sevimli Ayakkabı Modelleri ile Adımlarınıza Şıklık Katın!

Trendyol Sevimli mağazası, ayakkabı modelleri ile de ön plana çıkan bir marka. Bot, sneaker, casual ayakkabı, terlik ve topuklu bot gibi seçeneklerin yer aldığı ayakkabı koleksiyonundaki modelleri, günlük hayatın farklı alanlarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Üst segment markaların birbirinden şık giyim ve ayakkabı modellerine çok özel fiyat seçenekleri ile sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını takip ederek ve bildirimlerinizi açarak en güncel Sevimli kampanyaları ve fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Birbirinden Şık Sevimli Ürünleri Trendyol'da!

Birbirinden Şık Sevimli Ürünleri Trendyol'da!

Kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunan Trendyol Sevimli mağazası, aksesuar ve iç giyim ürünlerine de geniş yelpazesinde yer ayırıyor. Kemerden boxera, atkıdan bereye, şapkadan çoraba kadar pek çok ürünü bulabileceğiniz Sevimli mağazasında, şık tasarımıyla her zevke hitap eden çok özel parçalar bulunuyor. Trendyol kullanıcılarının ürün ve alışveriş deneyimlerinden faydalanarak marka hakkında çok daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olmak için hızlıca Sevimli yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Trendyol'un alışveriş ayrıcalıkları ve Sevimli indirimleri ile unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşamak için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.