Videolar
Setekshome Kırmızı Kalpli Nevresim Takımı Sevgili
5444
Setekshome Çiçek Desen Amerikan Servis ve Runner
236

Görselli Yorumlar

En Çok Satanlar

Daha fazla ürün

Setekshome

Setekshome, kumaş çeşitlerini ve ev tekstili ürünlerini bir arada kullanıcılara sunan bir marka. Havludan koltuk örtüsüne, perdeden nevresim takımına pek çok ev tekstili ürünü ve farklı özelliklere sahip onlarca kumaş türü, Setekshome ürünleri arasında boy gösteriyor. Siz de hem hazır ev tekstili ürünlerini hem de çeşitli dikiş çalışmaları için uygun kumaş türlerini Trendyol'a özel Setekshome indirimleriyle bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz. Alışverişiniz öncesinde marka ve ürünler hakkında fikir sahibi olmak için Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan Setekshome yorumlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu "Satıcıya Soru Sor" özelliği sayesinde Setekshome ile iletişim kurarak ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Setekshome fırsatlarını yakalayabilir, böylece evinizin konforunda avantajlı alışveriş yapabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Ekonomik Setekshome Kumaş Modelleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Hem Kaliteli Hem de Ekonomik Setekshome Kumaş Modelleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Setekshome; akfil kumaş, fay kumaş, kadife kumaş, şifon kumaş, divitin pazen kumaş ve tül kumaş modellerini bütçe dostu fiyatlarla satışa sunuyor. Setekshome, divitin pazen kumaş modelleri arasında rengarenk yaprak ve çiçek desenleriyle süslü onlarca tasarıma yer veriyor. Setekshome; tül ve şifon kumaş modellerini de siyah, beyaz, pembe, mavi, yeşil, kırmızı, sarı, bordo, gri, fuşya, mor ve lacivert gibi onlarca renk seçeneğiyle beğeninize sunuyor. Siz de her zevke ve bütçeye hitap eden kumaş modelleri arasında kendinize uygun pek çok seçenek bulabilirsiniz. Yumuşacık dokularıyla öne çıkan Setekshome divitin pazen kumaş modelleriyle pijama, elbise ve şalvar gibi çeşitli giysiler dikebilirsiniz. Setekshome'un harem kumaş modellerini de özel yapıları sayesinde birbirinden güzel nakış çalışmalarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Setekshome pamuk saten kumaş ve mat saten kumaş modelleri sayesinde ise satenin pürüzsüz dokusuyla kusursuz dikiş çalışmaları ortaya koyabilirsiniz.

Kalın ya da ince, parlak ya da mat, düz renkli ya da desenli yüzlerce kumaş modeliyle dikkat çeken Setekshome; pike kumaşı, yatak örtüsü kumaşı, nevresimlik kumaş, masa örtülük kumaş ve seccadelik kumaş modellerine de kumaş kategorisinde yer veriyor. Siz de özel amaçlı kumaş modelleri sayesinde dikiş çalışmalarınızda her zaman en iyi sonuca ulaşabilirsiniz. Setekshome seccadelik etamin kumaş ve seccade astarı kumaşı modelleriyle birbirinden güzel nakışlı seccadeler yapabilirsiniz. Yatak örtüsü ve nevresim kumaşlarıyla da istediğiniz ölçülere sahip yatak örtüleri ve nevresim takımları dikebilirsiniz.

Siz de Birbirinden Şık Ev Tekstili Ürünlerine Setekshome Kampanyalarıyla Sahip Olabilirsiniz!

Siz de Birbirinden Şık Ev Tekstili Ürünlerine Setekshome Kampanyalarıyla Sahip Olabilirsiniz!

Setekshome koltuk örtüsü, balkon perdesi, güneşlik perde, uyku seti, yüz havlusu ve etamin nakışlı seccade gibi pek çok ürünü onlarca renk seçeneğiyle sizlere sunuyor. Siz de Setekshome çekyat örtüsü modelleri arasından zevkinize ve bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Kaliteli kumaşlardan üretilen Setekshome kanepe örtüsü modellerini, dayanıklı yapıları sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Setekshome'un lastikli kumaşa sahip koltuk örtüsü modelleriyle hem koltuklarınızın kirlenmesini önleyebilir hem de daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Koltuk örtüsü modelleriyle birlikte halı örtüsü modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Halı ve koltuk örtüsü modellerinin yanı sıra Setekshome balkon perdesi ve güneşlik perde modellerine de ürünleri arasında yer veriyor. Siz de iki renkli tasarımları ve dayanıklı yapılarıyla öne çıkan balkon perdesi modellerini, balkonunuzun ölçülerine uygun olarak sipariş edebilirsiniz. İki farklı renk ve yükseklik seçeneği bulunan güneşlik perde modelleri arasından da pencere yüksekliğinize ve beğeninize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Setekshome uyku seti ve nevresim takımı modelleri arasından da dilediğinizi seçebilirsiniz. Kaliteli kumaşlardan üretilen uyku seti ve nevresim takımı modelleri arasında hem tek kişilik hem de çift kişilik modeller bulabilirsiniz. Ayrıca Setekshome'un etamin nakışlı seccade ve yüz havlusu modellerini de ister günlük kullanım için isterseniz de çeyiz hediyesi olarak satın alabilirsiniz.